Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Denize sıfır noktasındasınız...
Çadır kampında...
Balıklar sizinle alay eder gibi karşınızda hoplayıp zıplıyor, oltan olsa yakalarsın diye cilve yapıyor...
Okey, tavla istediğin saatte istediğin gürültüde oyna...
Akşam güneş batarken kamp ateşi etrafında gitar çalıyoruz, şarkı söylüyoruz sesimiz güzel olmasada...
Her gün bir öğün mangalımız yanacak...
Üstelik rampalı engelli wc var...
5 gün deniz ve yeşil kucağında...
Yapılacak tüm paylaşımlara, eğlencelere, fikirlere müsait alan...
Manzara manyağı olunacak noktada...
Diyorumki böyle bir çadır kampı ayarlayacak olsak, kaç kişi gelebilir?
Çadırlar kurulmuş, her şey hazır olacak...

2011 Temmuz ayında...

Mavi işaretli yer mangal yaktığımız alan. Kırmızı işaretli yer çadır kampı yapabileceğimiz alan...
Mangal yaktığımız alandan 4km ileride, aynı denizin kenarında, aynı yeşil kuşak içinde...

http://img180.imageshack.us/img180/4216/kamp.jpg

http://img804.imageshack.us/img804/744/003ef.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/1374/001yte.jpg

antalya lı arkadaşlar cam piramit deki kır kahvesi çevresi çok hoş bi buluşma ayarlayalım...beach parktan daha hoş bence hem her şey fiyat olarak beach e göre çok makul..gölgelik sorunu yok..her yer özürlü rampalı..

Nerde olursa olsun,yeterki gönüller bir olsun:D

edip abiiii.
ankarada organizsyon varmış bayram sonu öyle bir duyum aldım . ama kimin yağtığını hala öğrenemedim:))

YAGMUR ANK;

evet yaa ama ramazan gırdı bayramdan sonra bı bulusma olursa cok sevınırız.....bana demeyın organızasyonu yapamam :)) daha bende ank nın yabancısı sayılırım....

tolga yeri sen ayarla 70,80 kişilik bir yer gerisini bana bırak

güzel ve bizlere uygun yer bilmediğimden ve araştırmayada fırsat bulamadığımdan iş sana düştü.

İftar yokmu bu yıl Ankarada yahu?
5 Eylülde Ankarada olcam başta Edip olmak üzere(sayın organizatörüm) bütün ankaralı dostlara duyurulur :D :p

Arkadaşlar, bayram sonrası Ankara'da bir buluşma ayarlayalım demiştik arkadaşlarla. Bu konuda girişimlere başladım. Gölbaşı Belediyesi başkan yardımcısı ile görüştüm. Yardımcı olacaklar. Onlardan otogardan servis yapmalarını ve yemek, gezi aktivitelerini düzenlemelerini talep ettim. Gelecek hafta görüşüp detaylandıracağız. Ayrıca haftaya Metro Turizm ile görüşmek istiyorum. Her yerden ücretsiz ulaşım için. Bakalım ne kadarını başarabileceğiz...

ya ama ya olmaz ki ben 26 eylüle kadar gezilerimi durdurmuştum :(
o tarihten önce olursa gelemem gelemezsem aklım sizde kalır :(

utopik06

bizde düşünüyoruz ankarada olsun diye ama şimdilik herhangi bir girişimimiz olmadı.Kesinleştiğinde Yapabileceğimiz bişey olursa haberdar et

eksik kalan yerlerde yardımımız olur diye düşünüyorum

Teşekkür ederim Zübüş. Mutlaka haber veririm. Ankara en merkezi konumda, herkesin ulaşımı daha kolay olur diye düşünüyorum.

Denizlililer iftar yapmaya ne dersiniz ben varıım yok mu katılıımcı!

29 Ağustos Pazar akşamı saat: 19:00'da Ankara/ Balgatta ufak çaplı bir iftar yapacağız, ayrıca yeni atanan arkadaşlarımızın kutlama yemeği gibi de olacak. Ankara ve yakın çevreden katılmak isteyenler bana mesajla ulaşabilirler, bekleriz ;)

Offffffffff gençliğim of gitsen bir türlü gitmesen 2 turlu

Ben ne halt edeyim..şimdi atomikten emre uymak zorundayım....pazar günü emrinize amadeyim....

Gelecek yıl güzel bir otel de tatil organizasyonu düzenleyelim mi?

Yıllardır istediğim şey engelli arkadaşlarla doğru düzgün bir yerde bir tatil yapmak. Bu işlerde maharetli arkadaşlardan rica ediyorum. Şimdiden planlayalım. Gelecek sene güzel bir otelde (mesela panaroma park oteli bu sitede okumuştum) bir tatil organize edelim. İsteyen ailesiyle isteyen tek başına gelsin. Erken rezervasyonla fiyatlar oldukça düşük oluyor. Ne dersiniz?

Atom'cum bende katılmayı çok isterdim ama pazar günü iftara misafirlerimiz var. :( Size afiyet olsun.

yağmur iftar yemeğine gel o zaman
diğer buluşmlaraada konyadan gelirsin

ATOM KARINCA;

Yagmur ayseye ozelden ulasırsan detayları aktaracaktır

ne bu off puff, ablam sen hele bişey deme başımın etini yedin iftar iftar diye şimdi offluyon :D

ben adresi tarif vereyim en iyisi

Gözde Ademoğlu Pastanesi
Ziyabey Caddesi No:41 Balgat

Milli Kütüphane tarafından balgata girince soldaki ilk ışıklarda köşede, kızılaydaki balgat minibüsleri önünden geçiyor. ayy daha nasıl tarif edeyim :)

KATILIMCILAR:

1- Kezban abla ve Asena
2- Miniş ve Zehroş
3- Atomik ve Sürpriz
4- Hexe06 ve Rahime
5- geronimo ve geronimo :D
6- Nurullah Abi ve ailesi
7- Zıp ve zıp Zıpzıp :D
8- Sükut-u Vaveyla
9- zele1453
10-Leyla Bektaş
11-Tolga06
12-Zübüş
13-

Not: Arkadaşlar yarın vınn getirebilecek olan varsa buraya yazarsa sevinirim. sohbet odasına canlı canlı bağlanırız olursa, vınn bulursak bir arkadaş laptop getirecek

Zıp ve zıp zıp zıp :D o ne :) ha bu arada aksılık olmazsa bende basınızın etını yıyecem.

Üst Alt