Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

yaşasın bi denizlili daha çıktı sitede :D sayımız çoğalıyor yaw :D

kiymet20;

ben serviste idim kendimi annemin servis istasyonuna verdim karnımı doyurdu sağolsun şimdi geldim birazdan yazacağım .. şikayet mail ini

kiymet20;

site yönetimine bi ricada bulunsak mesela ege bölgesi akdeniz bölgesi gibi bölgeler olarak bi anabaşlık olsa ve bu başlıklar altında bölgeye bağlı olan illerde ki üyeler de alt konu açsalar ve yazışmalar yapılsa nasıl olur acaba

ümit sen maili attınmı?? onu atmayı unutma sakın :D bizim konuyu buraya taşımaları pek iyi olmamış yaw

Kral iyiki burda konuya girmeyi akıl ettin sağolasın vallahi.
Kimler gelebilcek ufak ufak duyulsun olay.
Başlık açarsak 1 ay kala açmak üzere kilitleneceği için irtibatsız kalacağız.
22 Mayıs pikniğini yaptığımız alanda, masaların olduğu noktadan 40metre ilerde bir ağaç kümesi var ve orası denizin sıfır noktası, temmuz sıcağında ağaçların altında dalgalara 3 santimde olmak daha zevkli olur kanımca. Köfte pirzola şiş gibi durum çok masraflı olacağı için herhangi bir fahiş zam olmaz ise tavuk kanadı ve tavuk budundan oluşan karışık mangalımız, yanında salatası meşrubatı kömürü bardağı tabağı çatalı tüm rakam 10 lira kişi başı bu işten sıyrılabiliriz. Ayrıntıları paylaşırız.
Yer seçimi için belirtmek istediğim bir kaç nokta var arkadaşlar;
Burası engelliler için düzenlenmiş bir alan olduğu için yokuş, rampa, tuvalet, kaldırım, otopark gibi sorunlar yaşamayacağımız bir yer. Sürekli burayı seçmemizin sebebi fiziksel problemlerle karşılaşmayacağımızdır. Başta tekerlekli sandalye kullanan olmak üzere tüm ortapedik engeli olan arkadaşlarımız için çok uygun olması sürekli orayı tercih etmemize neden oluyor. Ayrıca kafetaryasında satılan yiyecek ve içeceklerin engelliye %50 indirimli olmasıda cabası. İzmir'den gelecek arkadaşlarımızın ne gibi yardımları olabilir paylaşalım. Daha şimdiden Mother arkadaşımız büyük restoran tipte mangalı buldu sağolsun
Kral, İstanbul'dan gelecekelr için aynı anda aynı otobüsle gelme durumunu organize edersen çok süper olur. Hadi hayırlısı, dostları sevindirecek, düşmanı çatlatacak bir buluşmanın daha temellerini atalım hep birlikte.
Not: Eylül ayında kışa merhaba yada başka bir isim bulun sucuk ekmek partisimi yaparız balık ekmekmi 4. buluşmanın hayaleti üstünüzde olsun emi:)

Hele bir mangalı atlatalım, akşam evlerimize ayrılırken "eylülde gel" şarkısı ile vedalaşırız:)

Sanırım 3 temmuz olacak, düğünler, iş yoğunluğu, senelik izin gibi sebeblerle bir kaç büyüğümüzle konuşuyoruz ve tarih 3 temmuz gibi oluşuyor.

jem elimizden ne gelirse yapariz esim mangal yakmaya pisirmeye yardimci olur bende salatalari dograrim ama yardimci olabilecegimiz baska bisilerde olursa seve seve yardimci oluruz:)

Aynen öyle sevgili eva... Biz bize yeteriz, nasılki bir aile pikniğe gittiğinde missler gibi eğleniyorsa, bizde kocaman bir aile gibi orada kendi kendimize tüm işlerimizi hallederek güzel bir gün geçireceğiz. Zaten pişirici olarak 4-5 kişi oldukmu gerisi kolay, 100 kişiye bile çıkarırız etleri bizden kaçmaz.
Bu arada 3-10-17-24 temmuz olarak gidiyor geliyor tarih, sınavlar, düğünler, iş pozisyonu, senelik izinler hangimizin daha çok gelebileceği tarih olursa o olacak. Bu arada yarın aynı yerde mangal yakarak ön keşif adı altında mangal molası vereceğiz :)

afiyet olsun :) kesif izlenimlerinizi bekliyoruz

cem hadi hadi keşif adına götüreceksin mangalı anlaşıldı . kokoreçte vardır kesin. afiyetler olsun şaşa ya ve su yada sevgiler.iyi eglenceler.

Tarih 3,10,17,24 arasında gidip geliyormuş.
Anladık senin organizasyonlarından bize hayır yok,illa cumartesi diyorsun yani,pazardan öcü gibi kaçıyorsun nedense.

Ufukalp; neden cumartesiden öcü gibi kaçtığımı düşünüyorsun. Kadir'inde belirttiği gibi şehirdışından gelen arkadaşlarımız için pazar günü ters düşüyor. Gece otobüse binip sabaha kadar yolculuk edecekler. Cumartesi olduğu zaman 1 gün dinlenip pazartesi günü işine gidebiliecekelr. Pazar günü olursa sabaha kadar süren otobüs yolculuğunudan sonra belkide gecikerek işine gidecek. üstelik yol yorgunluğu, yaz mevsiminin terletip bezginleştirdiği bir halde işe gitmek zorunda kalacak. Kırk yılın başı organizasyon oluyor, sen neden cumartesilerinden birini feda edemiyorsun:)

Evet arkadaşlar, pazar gidecektim ama elemanın çok aşırı erken saatte işe gelmesi ile cumartesi günü boşta kalınca apar topar İnciraltı'na mangala gittik. Saat 15:00te oraya ulaştığımızda iğne atsan yere düşmez bir durum vardı. Hava güzel, mangalı kapan damlamış. Kalkanların yerini kapma operasyonu ile saat 16 gibi masa bulabildik.
Uydu görüntüsünde mangal yakacağımız yeri işaretledim. 22 Mayıstaki piknik alanından 74m. ilerde denize tam sıfır noktasında. Ağaçlar orda sahilin tam içinde kümelenmiş ve güzel bir gölge alanı yaratmış. Hiçbir engebe, tümsek, çukur gibi engel yok.
Bu arada kesin tarihi en geç bu hafta belirleyelim.

bencede şimdiden tarihi belirlemek en güzeli. ben 17 temmuzu veya 24 temmuzu teklif ediyorum . 10 temmuzda yegenimin dügününün olması nedeniyle bu tarihler bana çok uygun yineden karar sizlerde. sevgilerimle. cem bu arada piknik çok güzel görünüyor . umarım iyi eglenmiştirsiniz. selamlar.

Kastamonu'da buluşma

Kastamonu'da bir buluşma organizasyonu yapsak nasıl olur acaba? bakalım Kastamonulu olan ya da Kastamonu'yu merak eden kaç kişi çıkacak :D

olacaksa cabuk olsun ama 15 günüm kaldı kastamonuda

talep olursa bir an önce ayarlamaya çalışırız :)

16 Temmuz 2010 Kastamonu Buluşması

Arkadaslar 16 temmuz 2010 Cumartesı gunu kastamonuda bulusma duzenlemeyı dusunuyoruz Ben ve loveriver katılmak ısteyenlerı beklerız daha sonra yer ve saat diğer detaylar ayrıca belirtilecektir Haydi Kader arkadaslarımız Brklıyoruz

yok mu Kastamonu'lu arkadaşlar bekliyoruz güzel Kastamonumuza

cem izmir mangal partisi için herkesi memnun edecek bi tarih bulamıleycaz galiba çünkü bende 12 temmuzdan24 temmuza kadar burda baglıyım bence gene sen ayarla tarihi

Arkadaşlar merhaba

Öncelikle bu bir organizasyon değildir bunu bildirmekle cümleme başlamak isterim .13/06/2010 tarihinde saat 13:00 da ben ,mother,alfonso,yaşar,ada şirinyer hancı cafe de türk kahvesi+nargile yapmaya karar verdik vakti olupta izmirdeki diğer arkadaşlarımızda bize katılırsa büyük mutluluk duyacağız .Pazar görüşmek üzere şimdilik sağlıcakla kalın .UFUKALP pazar günü sana bişeyi çağrıştırıyordur inşallah :):)

Aaaa, hancı kafe olurmu? Başka yerler araştıralım, ağaçların arasında hapis kalmayalım.

Doğruuu, ben seçince yeri eleştirilir istenmez başka yer aranır, ben seçmessem kimse bişi demesin aynı şey değildir çünkü:D

Yer tabiiki güzel, benim evimin 300m. yakınında üstelik. Seçilen yere yaptığın muhalefete dikkat çekmek istedim sadece.
Buarada tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlarımız gelmesin, size uygun wc vs. yok haberiniz olsun.

Yeri ben seçmedim 5 arkadaş beraber karar verdik .Zamanın ben seçmedim 5 arkadaş beraber karar verdik .Biz öyle kendi kafamıza göre değil de beraber düşünmeyi ve beraber karar almayı seviyoruz

Gelmek isteyen arkadaşlara keşke saat kaçta buluşulacağınıda söyleseydiniz. Misal ben geleceğim, 11mi 13mü 15mi bilsem daha güzel olurdu.

cem ile murat atışmalarınıza bayılıyorum..iyiki varsınız

Sevgili mother, bari sen saati söylersen hem benim için, hemde gelmek isteyen başka arkadaşlar için faydası olur.

Israrla saat söylenmiyor, tuhaf yani... Özelden de sorabilirim saati ama herkes görsün bilsin dedik burdan sorduk. Enteresannn...

Üst Alt