Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Sizde bir şahin tepesi var, bütün bütün kuzuları kömürde çevirip dilim dilim tabaklara kesiyorlardı. Hayvan sevgisi ve doğa sevgisi eşliğinde... Oyyyy
hahah jem abi hayvan sevgine bayıldım ya :D şahin tepesi uzak kalır daha merkezi herkese uygun bir alan olması için çabalamaktayız :D

Kıymet inşallah bu sorunda çabucak çözülür. ama bir mekan üzürınde durmayada bilirsiniz bizlere uygun başka mekanlarda vardır başka yerlerıde düşüne bilirsiniz yeterki bize uygun olsun : ) denizliler bır gun oturup bu mekan işini konuşa bilirler daha çabuk sonuça ulaşılmaz mı : )
düşünüyorum tatlım :) biara mekan araştırmasına bi gidim ben nereler uygun neler yapılabilir tespit edim :)

gelin tabii yaa sizsiz olur mu hiçç =)

Kıymet birgun çayını içmeye gelicem mekanını biliyorum =) :d

önce siz mersıne sonra bız denızlıye nasıll?:Dkıymet sende gel emi..

Kıymet birgun çayını içmeye gelicem mekanını biliyorum =) :d[/QUOTE]
gel tatlım belediyenin kapısı herzaman açık sizlere :) tabi benim kalbimin kapılarıda :) gelirken elin boş gelme poça börek yap gel dermişim hahaha aynını ayşeye atomiğimede demiştim :D çünkü ben çay ve yanında dostluktan güzel sohbetten başka bişey ikram edemiyorumda :D

murat pazarlık yapıyosun ama :D

kıymet tamam mesaj alınmıştır eli boş gelmicem :D : ))

önce siz mersıne sonra bız denızlıye nasıll?:Dkıymet sende gel emi..
gelelim gelmesinede :D pek uzak be kardeşim :) sizin orda engelliler meclisi varmı bakim :) varsa onlarla irtibatta olup organizasyonlar düzenleyebiliriz biz geliriz siz gelirsiniz :) gelir gideriz böyle :)

mesela su an sarayköyde bir festival var sarayköyün kurutluşu 24 mayıs konserde varmış sanırım önümüzdeki ay buldan da varmış eğer olur ise buldana toplanıp gidebiliriz

eylülde olursa gelirim çünkü eylülde fethiyede olacagım

kıymet o kadar yol gittigine degiyor ordakı ortamı görünce emin ol : ) sen gitmek iste gözünü kapatıp aç yol geçiverıyor cidden :D

mesela su an sarayköyde bir festival var sarayköyün kurutluşu 24 mayıs konserde varmış sanırım önümüzdeki ay buldan da varmış eğer olur ise buldana toplanıp gidebiliriz
buldana gitmek için araç gerek oda problemli ya :( o yüzden merkezi olsun diyorum.hem festivaller olduğundan daha kalabalık oluyor.izdiham ve saçma sapan kabalıklar.o yüzden pek tercihim değil benim :(

canım denizlimde ne çok arkadaş varmış engelliler biz üyesi :)

kıymet o kadar yol gittigine degiyor ordakı ortamı görünce emin ol : ) sen gitmek iste gözünü kapatıp aç yol geçiverıyor cidden :D
ya burdan ankaraya gittik 2 dk uyutmadılar yolda, o günde çok koşuşturmuştum akşamıda uyuyamıştım.eziyet gibi geldi o yol offff çok kötüydü :D ama dönüştede ben arabadakileri uyutmamıştım :)

buldana gitmek için araç gerek oda problemli ya :( o yüzden merkezi olsun diyorum.hem festivaller olduğundan daha kalabalık oluyor.izdiham ve saçma sapan kabalıklar.o yüzden pek tercihim değil benim :(

kalabalık konusunda hem fikirim ama ulaşım konuşunda eğer gerçekten istiyor isek sorun olacağını sanmıyorum mesela bedensen engelliler bazen gezi düzenliyor ozaman pikniğe gider iken bir kaç arkadaş kendi aracı ile geliyor ve ulaşım sorunu ortadan kalkıyor .. aynı oluşum ile sorun kalmaz sanırım

festival sadece bir fikirdi, buna benzer bir organizasyonu yapmanın çok kolay olduğunu söylemedim zaten, ama imkansız da değil ve örnekleri var, ben organizasyon düzenlememe kararı almamış olsaydım bişeyler düşünürdüm, bu yüzden sadece fikir ve yorum yapacağım, emek verildiğinde, yürek ortaya koyulduğumda güzel olacaktır herşey, ben şahsım adına bir çay için bile saatlerce yola gidebilirim, gittim de, çay bahanedir çünkü...bu tür organizasyonlarda emeği geçen tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık...

not: merkezde de olsa ulaşım maalesef sorun, özel araçlara güvenerek de bu işe kalkışılacaksa çok iyi hesaplanmalı, araç sayısı, araç kullanacaklar arkadaşlar arasında tekerlekli sandalyeli olanlar vs.

cemre pazarlık deıl estagfrullah felan yani:)mersıne gelmeyıp pişman olmayasınız dıe söluorum:D e malum adana-meersın bulusmaları bır baska oluyor(ben yapıorum dıe demıorum valla:D:D)

e atom sen sımdı mersıne bır cay ıcmek ıcınmı gelıosun...kullıyen yalan:D:D:D

merkezi bir yerde herkese uygun ferah bir alanda güzel bir piknik; merkezdeki piknik alanları; çamlık,incilipınar parkı,sümerbirlik parkı, dahası varsa aklıma gelmiyor.ama ben inat ettim halen çamlık diyorum :D

festival sadece bir fikirdi, buna benzer bir organizasyonu yapmanın çok kolay olduğunu söylemedim zaten, ama imkansız da değil ve örnekleri var, ben organizasyon düzenlememe kararı almamış olsaydım bişeyler düşünürdüm, bu yüzden sadece fikir ve yorum yapacağım, emek verildiğinde, yürek ortaya koyulduğumda güzel olacaktır herşey, ben şahsım adına bir çay için bile saatlerce yola gidebilirim, gittim de, çay bahanedir çünkü...bu tür organizasyonlarda emeği geçen tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık....
ayşem kızdınmı bana ben onu anladım da :(

çamlık bencede güzel kıymet şu wc işine bir çözüm olsa olsa senden olur göster kendini :))

halletmeye çalışıcam biz burda neden varız engellilere zorluk çıkaran şeyleri mümkün olduğunca düzeltmek için....

kiymet20;

bu organizasyonu yaptıktan sonra bi organizasyon daha yapalım daha önce emre tok ile yapmıştık engelleri aşmak denizli pamukkale ayağını bisiklet gezisi piknikte bu konuyuda sana anlatırım buradaki bisiklet guruplarını toparlayıp engellilerin sıkıntılarını dikkat çekmek için güzel bi etkinlik olucaktır ..

umocuk;

vay buda güzelmiş konuşalım bu konuyu detaylı bi şekilde :D hem ulusal basınıda çağırırız daha çok dikkat çeker :) piknikte çekilen fotoları ben alırım sizden basını veririm haberlerdede yayınlanır denizli ve çevrelerinde :)

olur olur zaman gerekli yalnızca ama tanışma ve piknik organizasyonunu ertelemeyelim ..

umocuk;

şu çamlık wc işini bi hallettirelimde o kolay yaw :D

kiymet20;

belediye hiç yanaşmaz sa bile belediyeden imar izni alırız bağış toplar yinede yaptırırız pambuk ellet cebe deriz

kiymet20;

yok hemşom yanlış anlamışsın :) kızmadım kimseye ;)

umocuk;

belediye neden ilgilenmesin.sonuçta oraları yapanlarda onlar.hatta siz belediyenin sitesine şikayet mailleri atın hemen çözüm bulunuyor öyle

naptınız yazdınızmı şikayet dilekçesi :D

arkadaşlar eğer çamlıkda ki wc sorunu hallolursa süper bi alan geniş ferah seyir tepesine bile çıkabiliriz belki denizliyi yukardan görmek isteyenler için :D

hadi tarihi belirleyinn :)

bende varim denizlili olarak :)

Üst Alt