Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Sonradan editleyerek saat konmuş iyi bari baştan unutulmuşsada ısrarlı talep karşısında saat eklenmiş sağolun yaaaa

Evet saati unutmuşum yazmayı sen uyarınca ekledim hemen uyarın için çok telşekkürler buyur gel sana nargilenin marpucun en kralını ayırtıcam :)

Sigara+nargile içmediğim için ayırmana gerek yok, zaten 2 çift lafım 1 tekte sorum olacak sonra gideceğim.

Ya ne kadar çok tatil,piknik,organizasyon,buluşmalar yapıyorsunuz..ben niye gidemiyorum..paranız çok geliyor sanırım..azıcıkta engellileri düşünün parası olmayanları,tekerlekli sandelye alamayan olmayanı..organizyonlara harcıyacağınız parayı bir seferde kendi aranızda toplayıp ihtiyaç sahiplerine verin hem hizmet etmiş hem sevap işlemiş olursunuz..lütfen biraz milliyetçi olalım her şeyı devletten beklemiyelim fakir fukarayıda gözetelim..ha ha hihi edeceğiz diye paralarınızı boş lakırtı için harcayıp durmayın gunahtır..milli servettir..sizlere hiç buluşmayınız diyemem demiyorum..sadece çok buluşuyorsunuz çok..azıcık azaltın ve o parayı harcadım sayın tekerlekli sandalyesi iğnesi ilacı olmayanlara verin derim.gidene gitme demek.haddim değil ama tavsiyede bulunmak görevim..unutmayınki fazla paranızda başkalarınında hakkı vardır..Anlamıyorum engelliler arsında gelir farklılığında uçurum var sanki..kimis ekmek bulamaz..kimisi gezmekten vakit bulamıyor..işin enteresan tarafıda parası olanlar hep ağlıyor biraz halkımızı sevelim..ekonomik krizde halkımızı olmayanları düşünelim..

aaa ne demekmiş o bir çift sözüm bir tek de sorum olacak ardından ayrılacam olmadı şimdi cem:)nargile içilmezmi ya:)murat sen bana ayır en kral nargilenin marpucunu...kral sende gel nargile keyfimize katıl..koca çorumlu abimiz gelecek ki nargilenin tadı çıksın

kaan kardeşim söylemleninin tamamına önyargıyla yaklaşmak ve haksızlık yapmak istemem..doğruluk payın var..lakin arkadaşlarımızla bir araya gelip dertlerimizi sorunlarımı paylaşmakdan daha doğal ne olabilirki ve sandığın kadar ciddi paralar harcanmıyor..oldukca cüzi rakamlar..ki bunada hakkımızın olduğunu düşünüyorum...

Kaan haklısın, 2 çay bir tost parasını faydalı yerlere harcamalıyız. Nerden baksan 4 lira falan tutuyor vallahi iyi para ha.
Herşeyi devletten bekliyor ve milliyetçi olmayıp çay çörek hatta utanmadan mangal yakmalara kadar azıttık işi. Boş lakırtı yapacağız diye milli serveti harcamak gibi gaflete düştük. Elimizdeki çokk (ama çok9 parada parası olmayanlarında hakkı var, yok artık piknikti mangaldı çay börek ne o öyle?
Gezmekten vakit bulamıyorsunuz 2 ayda bir toplanıp içtiğiniz çayların ve yediğiniz tostların parasını nerden buluyorsunuz? Birde yok yok diye ağlaşmıyormusunuz ayıp valla...
Bir buluşma ile ne kadar çok suç işleniyor haberiniz yok, oturun oturduğunuz yerde, hem engelliyim diyorsunuz hemde zırt pırt geziyorsunuz. Bu nasıl engellilik? Engelli dediğin yorgun olur, hasta olur, ağrılı ve sızılı olur. Yoksa siz engelliler arasında gezip tozan sağlamlar olarak bizi provakemi ediyorsunuz nedir?
Engelli eğlenmez,
Engelli gezmez,
Engelli pikniğe çay içmeye heleki mangala gitmez,
Engelli oturur ağlar,
Engelli günde 33 kere "ah ülen keşke sağlam olsaydım" der,
Engelli herşeyi devletten beklemez, çıkar kendi dilenir,
Engelli dediğin nedirki, ot!

Valla ben bilmem marpucun en kralını ayırttım ben ..bir kere eline almak tan da bişey olmaz ya .Şu üstteki yazın da var ya 10 numara eğriye eğri doğru ya doğru

cem harika özetlemişsin konuyu altına imzamı atarım. gezme tozma yok bundan sonra tamammı, evlerden dışarı çıkmakta yok, ne işimiz var dışarlarda ayaklarımızı kırıp (tabi bu arada kıracak ayak bulabilirsek ) evden dışarı çıkmıcaz, senelerdir nasıl eve hapis, hayata küs yaşadıysak, insan içine cıkmadıysak bundan sonrada aynen öyle yapıyor ve özümüze dönüyoruz tamammı kardeşlerim. ve o tost ve çay paralarınıda aramızda toplayıp gereken yerlere ulaştırıyoruz . murat sizde aklınızın ucundan bile geçirmeyin sakın hancı cafeye gitmeyi olmuyo ama ......!!!!

kaan bence bizi dışarda görmek istemeyen bi saglam eger engelli birriysede sözlerine çok kırıldım biz vergiimizi veren insanlarız birazda devletten bekle

Arkadaşlar konu kaynamış biraz tekrar yenileyim 13/06/2010 saat 13:00 da Şirinyer hancı cafe toplanıyoruz .Yaşar,uğur,selma ve elif cuma günü sizleri arar tekrar bi teytleşiriz .Görüşmek üzere sağlıcakla kalın

3. İzmir Buluşması Mangal Partisi 24 Temmuz 2010

Katılmak isteyen arkadaşlarımız kişi başına 10 lira maliyeti vardır.
Ödeme buluşma günü yapılacaktır.
İzmir'de oturup irtibat kurabilen arkadaşımız olursa ödemeyi önceden yapabilir.
Verdiğiniz 10 lira neleri kapsıyor:
1 Adet kalçalı but
Minimum 5 adet, fiyatlar bugün ile aynı kalırsa 8 adet kanat. (Kanat sayısı o gün yükselme ihtimali olan fiyatlara göre değişecektir)
Mangal kömürü,
Kola,
Ekmek,
Domates-yeşillik,
Plastik çatal/kaşık/tabak/bardak ve peçete
verilen 10 liralardan karşılanacaktır.

İnciraltı pikniğini yaptığımız yerde, ağaçlar altında denize tam sıfır noktasında olacağız.
Yer seçimindeki 1 numaralı belirleyici faktör; sandalye kullanan arkadaşlarımız için tuvalet, rampa, otopark sorunu yoktur.
2 Numaralı belirleyici faktör; deniz ile iç içe ağaçlar altında olması.
3 Numaralı belirleyici faktör; kafeteryasında engellilere %50 indirim uygulanması.

Ayrıntılı başlığı önümüzdeki hafta açacağız. Dışarıdan gelecek arkadaşlarımız için ortalama bir gün tespit etmek için tarih seçimi çok zor oldu:(
Umarım 24 temmuz çoğuza uyar.
Sormak istediğiniz ne varsa buradan cevaplarım. Umarım güzel bir gün geçiririz.

cem teşekürler kardeşim . yüregine saglık tarih harika olmuş. başlık acıldıgında beni de yazarsan çok sevinirim. siz dostlarla tekrar bi arada olmaktan şeref duyarım..sevgiyle kal..

temmuzda misafirim var o tarihe kadr giderse gelirim ama kesin bişey diyemem

çok isterdim gelmeyi ama 25 inde kamp var,mersinde...24 ünde yola çıkarım muhtemelen gündüz çıkarım geçen yıl gibi...son dakika kamp programı iptal olursa %10 o zaman tekrar değerlendiririm..lakin 24 ü bana uyan bir tarih değil....Keyifli bir gün geçireceğinize eminim şimdiden katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum....umarım ekim gibi tekrarlanır mangal keyfi cem...

13/06/2010 izmir şirinyer hancı cafe buluşması

arkadaşlar 13/06/2010 pazar günü saat 13.00 de şirinyer hancı cafedeyiz.arzu eden arkadaşlarımızı bekleriz.katılımcılar: murat,sevgi,cem,uğur,yaşar,nihat, ada ve ben

2 ağustos 2010 haliç sosyal tesisleri'nde..

1 AĞUSTOS 2010 PAZAR HALİÇ SOSYAL TESİSLERİ'NDE.. ŞİMDİLİK BİLGİ BU KADAR.. VAKİT VAR, ÖNERİLER GELSİN KONUŞALIM :rolleyes:

1 hafta sonraya yapsaydın daha iyi olurdu çünkü o tarihte İzmir'de organizasyon var.(Kendim için söylüyorum :) )
+
Kadiiiir...
vallahi bunu okuyunca rahatladım ha, gelmiyecek olma ihtimaline içim sıkılmıştı, gelme ihtimalinin yüksek olmasına sevindim kardeşim.

Kayseriye engelli buluşması yapıyoruz lakin çoğu arkadaşımız ilğilenmiyor ..yapılan uğraşlar hep bazı bölgelerde mi oluşacak..diğer illerdeki aktif engelliler pasifise olmaktadır..neden taleb azlığından dolayı....sayğı ve sevgi aynı eşitlikye olmaliki sevgi seviyesi daima değerini korumalıdır....

denizlili arkadaşlar çamlıkda ki engelli tuvaletinin düzenlenmesi yetkili kişilere bildirildi :) inşallah en kısa zamanda hallolacak bizde denizli pikniği yapacağız

düzenleyin belki biz de gelebiliriz böyle yakınlarda olursa :)

Kim bıraktı bana
söyle fatihe,serkana,zübüşe,mikoya, arif e,yarın buluşalım.

arkadaşlar taksimde engellilere herbakımdan uygun cafelerin linkini bilen varsa paylaşabilirmi?

Ankara Cemre Parkı Buluşması

Ankarada oturan arkadaşlar ,

Amasyadan gelen ''Duygu Bahçesi'' arkadaşımız için ,

28.07.2010 da saat:18.30 da Demetevler Cemre Parkında toplanıyoruz.Sonradan ''Haberim

olsaydı gelirdim '' denilmemesi için bilgilendirmek istedim:):):)

Gelmek isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.Görüşmek üzere...

İrtibata geçmek isteriz derseniz.......

Tolga06(serkan):0505 932 27 19

zübiş (zübeyde) :0545 554 26 61

Üst Alt