Bu hafta olmaz bılader cok yogunum bu sıralar
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
çamlık hem ulaşım açısından hemde alan açısından bizlere çok uygun helal sana umocuk benimde aklımda böyle bişey vardı listeye ilk beni yaz
Denizliyi gezmek çok isterdik
aaa bak şimdi oldumu bu ben engelliler meclisi yürütme kurulunda yer alıyorum ayrıca denizli belediyesi engellikoordinasyon merkezinde çalışıyorum yani yanıma gelen bütün engellilere bu siteyi öneriyorum meclistekilerede
tatlım bu iş en az 1 ay sonrayı bulur gibime geliyor zaten wc sorununa bende takıldım şimdi bi sorayım bakayım engelliler için uygun bi wc varmı orada diye yoksada iletelim gerekli mercilere biz burda ne için varız dimi ama ulaşıma gelince o iş az kaldı harıl harıl çalışıyolarbir denizlili olarak buna ALLLAHH derdim ama maalesef diyemiyorum, daha ayrıntılı düşününce çamlık çok uygun değil be Kıymetcim, orda wc sorunu var, hem şu sıralar ulaşımda sıkıntı. bu buluşmayı acele etmeden denizliye yakışır şekilde yapmak lazım dimi
bi şu wc işini yerine getirtelimde ayşenin dediği,ardından yapalım ama şimdiden duyurmaya başlayalım en azından tepkileri kimlerin katılabileceklerini öğrenirizooo süper ozaman en kısa zamanda gerçekleştirebiliriz bu organizasyonu o halde kişi sayısını belirleyip bir maliyet çıkaralım ve ona göre bir hazırlık yapalım eğer sizin için uygun ise ..
eğer sen karşılayacaksan hepimiz geliriz orayaBen Hieropolisteki Richmond oteli önenirim hem termal hem 5 yıldız üstü ..
kıskanma nazar etme nolur çalış seninde olur hem uşak denizli ne kadar sende gelirsin be dostum hem seni gezdirme işinide aradan çıkarmış olurumbanane bende uşakta bir gezi düzenlensin istiyorum
meclise sunayım ben bunu ardından bi yazı hazırlayıp sunalım istediğimiz bi rampa ve klozet o kadar uğraşı isteyen bişey değil.ec işini sen daha çabuk çözebilirsin diye düşünüyorum ama ben belediyede sanrım imar bölümünde oln hüseyin abi var onun ile bir görüşme yapacağım çamlıkta engelliler için bir wc oluşumu için bakalım nediyecek
cemrecim not defterime yazdım meclis toplantısında dile getiricem ve yazı çıkarıcam istediklerimiz bugüne kadar şükürler olsun hep yapıldı inşallah bu sorunuda ortadan kaldırıcazayşenın dedıgıne katılıyorum wc ve tekerlekli sandalyedekılerıde düşünürseniz güzel bir buluşma olur : )
denizlide çok güzel festivaller oluyor, onlardan birine kendimizi davet ettirebilsek ne güzel olur, hem bu durumda wc, sponsorluk vs birçok konu kendiliğinden hallolmuş olur hemşom sen bunu da bir düşün.
ah be ayşem keşke herşey ordan göründüğü gibi kolay olsa işin özü zor bi ara anlatırım onların neden zor olduğunu okişdenizlide çok güzel festivaller oluyor, onlardan birine kendimizi davet ettirebilsek ne güzel olur, hem bu durumda wc, sponsorluk vs birçok konu kendiliğinden hallolmuş olur hemşom sen bunu da bir düşün.
evet iyi bi fikir dğeil anca umut kırıklığı olur...Yok kıymet böyle bir ihtimali düşünme hiç iyi bir fikir değil
Sizde bir şahin tepesi var, bütün bütün kuzuları kömürde çevirip dilim dilim tabaklara kesiyorlardı. Hayvan sevgisi ve doğa sevgisi eşliğinde... Oyyyy