Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Bu hafta olmaz bılader cok yogunum bu sıralar

ya bu sıralar olmasın arkadaşlar diğer buluşmalarla çakışmasın ki bizde gelelim.ankaralı arkadaşlarım yaparsanız bir organizasyon beni yazın inş. ordayım :)

merhaba

eskiden organizasyon yapan biri olarak size tavsiye edeceğim bi yer var.. sakarya cad.sindeki simit kafe metro girişi tarafında sağda kalıyor..7 katlı. bi katını rahatlıkla alabiliyorsuz yer parası felan vermeden... hemde cok guzel bi kafedir. saliha atom denizce bilir. asansörlü engelliye uygun wcli. masalarda guzel... orayı neyse kolay gelsin.

fikir senden ama kendin yoksun seni görmek isterim sayın efekt bey :) biricik arkadaşım meslektaşım

:D

bu buluşmaya gelebilirm eşim bebeğim ve ben :) ama gunler ne gösterir bilmiyorum tarih uygun olması lazım haziranın 2.ve 3. haftası tatile gitcem nasip olursa onun öncesi ve sonrasını bilemiyorum nasipse geliriz.

30 Mayıs Pazar Ankarada oliciim :D O güne denk gelse hani fena olmas:)

hele 3ten sonra olursa tadından yinmes:D

Konya da buluşalım

Konya daki üye arkadaşlarımızla bbir tarih belirleyip buluşup konuşalım mı ne dersiniz

Denizlide buluşma Tanışma Organizasyonu

Arkadaşlar sitenin diğer şehirlerinde yaşayan üyeler toplanıyor bir araya gelip güzel bir gün geçiyor lar ben diyorum ki bizde bir araya gelelim hem bi tanışma olur hemde güzel bir gün geçiririz eğer tamam der iseniz benim önerim

Çamlık veya ornaj vadisi olabilir piknik ile bir araya gelebiliriz nedersiniz ??

çamlık hem ulaşım açısından hemde alan açısından bizlere çok uygun :) helal sana umocuk :) benimde aklımda böyle bişey vardı :) listeye ilk beni yaz :)

çamlık hem ulaşım açısından hemde alan açısından bizlere çok uygun :) helal sana umocuk :) benimde aklımda böyle bişey vardı :) listeye ilk beni yaz :)

listenin başlığındasın ama senden ricam siteye üye denizlide yaşayan arkadaşlarımızdan tanıdıkların varmı var ise onlar ile iletişim kurabilirmisin ?

Denizliyi gezmek çok isterdik :)

sizleri aramızda görmeyi çok isteriz

aaa bak şimdi oldumu bu :) ben engelliler meclisi yürütme kurulunda yer alıyorum :) ayrıca denizli belediyesi engellikoordinasyon merkezinde çalışıyorum :) yani yanıma gelen bütün engellilere bu siteyi öneriyorum meclistekilerede :)
piknik ÇAMLIK'da olsun ulaşım engelliler için çok önemli biliyorsun hem orası daha rahat ve geniş :) ayrıca pikniğe engelliler meclisi korosunuda getiririm :) başta ben assolist olarak :)

aaa bak şimdi oldumu bu :) ben engelliler meclisi yürütme kurulunda yer alıyorum :) ayrıca denizli belediyesi engellikoordinasyon merkezinde çalışıyorum :) yani yanıma gelen bütün engellilere bu siteyi öneriyorum meclistekilerede :)

ooo süper ozaman en kısa zamanda gerçekleştirebiliriz bu organizasyonu o halde kişi sayısını belirleyip bir maliyet çıkaralım ve ona göre bir hazırlık yapalım eğer sizin için uygun ise ..

bir denizlili olarak buna ALLLAHH derdim ama maalesef diyemiyorum, daha ayrıntılı düşününce çamlık çok uygun değil be Kıymetcim, orda wc sorunu var, hem şu sıralar ulaşımda sıkıntı. bu buluşmayı acele etmeden denizliye yakışır şekilde yapmak lazım dimi ;)

Evtt evtt Denizli ye yakın bir zamn da gitmiş biri olarak ulaşım felaket hertarfı kazmışlar yavv..:))

bir denizlili olarak buna ALLLAHH derdim ama maalesef diyemiyorum, daha ayrıntılı düşününce çamlık çok uygun değil be Kıymetcim, orda wc sorunu var, hem şu sıralar ulaşımda sıkıntı. bu buluşmayı acele etmeden denizliye yakışır şekilde yapmak lazım dimi ;)
tatlım bu iş en az 1 ay sonrayı bulur gibime geliyor zaten :) wc sorununa bende takıldım şimdi :) bi sorayım bakayım engelliler için uygun bi wc varmı orada diye yoksada iletelim gerekli mercilere :) biz burda ne için varız dimi ama :) ulaşıma gelince o iş az kaldı :) harıl harıl çalışıyolar :)

ooo süper ozaman en kısa zamanda gerçekleştirebiliriz bu organizasyonu o halde kişi sayısını belirleyip bir maliyet çıkaralım ve ona göre bir hazırlık yapalım eğer sizin için uygun ise ..
bi şu wc işini yerine getirtelimde ayşenin dediği,ardından yapalım ama şimdiden duyurmaya başlayalım en azından tepkileri kimlerin katılabileceklerini öğreniriz :)

ec işini sen daha çabuk çözebilirsin diye düşünüyorum ama ben belediyede sanrım imar bölümünde oln hüseyin abi var onun ile bir görüşme yapacağım çamlıkta engelliler için bir wc oluşumu için bakalım nediyecek

banane bende uşakta bir gezi düzenlensin istiyorum :)
kıskanma :) nazar etme nolur çalış seninde olur :) hem uşak denizli ne kadar sende gelirsin be dostum hem seni gezdirme işinide aradan çıkarmış olurum :D :D :D

ec işini sen daha çabuk çözebilirsin diye düşünüyorum ama ben belediyede sanrım imar bölümünde oln hüseyin abi var onun ile bir görüşme yapacağım çamlıkta engelliler için bir wc oluşumu için bakalım nediyecek
meclise sunayım ben bunu ardından bi yazı hazırlayıp sunalım :) istediğimiz bi rampa ve klozet o kadar uğraşı isteyen bişey değil.

uşaktan gelip gitmek okadar zor değildir hem sen gelmek iste ben 1 saatlik yol alır geliriz seni ne olcek :))

ayşenın dedıgıne katılıyorum wc ve tekerlekli sandalyedekılerıde düşünürseniz güzel bir buluşma olur : )

ayşenın dedıgıne katılıyorum wc ve tekerlekli sandalyedekılerıde düşünürseniz güzel bir buluşma olur : )
cemrecim not defterime yazdım meclis toplantısında dile getiricem ve yazı çıkarıcam :) istediklerimiz bugüne kadar şükürler olsun hep yapıldı inşallah bu sorunuda ortadan kaldırıcaz :)

denizlide çok güzel festivaller oluyor, onlardan birine kendimizi davet ettirebilsek ne güzel olur, hem bu durumda wc, sponsorluk vs birçok konu kendiliğinden hallolmuş olur :D;) hemşom sen bunu da bir düşün.

denizlide çok güzel festivaller oluyor, onlardan birine kendimizi davet ettirebilsek ne güzel olur, hem bu durumda wc, sponsorluk vs birçok konu kendiliğinden hallolmuş olur :D;) hemşom sen bunu da bir düşün.

Yok kıymet böyle bir ihtimali düşünme hiç iyi bir fikir değil

ah be ayşem keşke herşey ordan göründüğü gibi kolay olsa işin özü zor :( bi ara anlatırım onların neden zor olduğunu okiş :)

Yok kıymet böyle bir ihtimali düşünme hiç iyi bir fikir değil
evet iyi bi fikir dğeil anca umut kırıklığı olur...

Kıymet inşallah bu sorunda çabucak çözülür. ama bir mekan üzürınde durmayada bilirsiniz bizlere uygun başka mekanlarda vardır başka yerlerıde düşüne bilirsiniz yeterki bize uygun olsun : ) denizliler bır gun oturup bu mekan işini konuşa bilirler daha çabuk sonuça ulaşılmaz mı : )

Sizde bir şahin tepesi var, bütün bütün kuzuları kömürde çevirip dilim dilim tabaklara kesiyorlardı. Hayvan sevgisi ve doğa sevgisi eşliğinde... Oyyyy

Üst Alt