Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Istanbul organizasyonu hk

Sevgili dostlar, Forumdaki başlıkları incelerken bir şey dikkatimi çekti bütün arkadaşlarımız bir organizasyon düzenliyor bende 2015 yılında bir istanbul organizasyonu düzenlemeyi planlıyorum daha önce bir tençlik forumunda bu tarz tercübelerim oldu ve benim başladığım hareket çok güzel noktalarla geldi. Aynı şeyi burada da tekrarlamak ve kader arkadaşlarıma öncülük etmek istiyorum bu noktada kafamda bazı fikirler var İSTANBUL için planlama yapacağım şubat ya da mart ayı nı düşünüyorum aynı zamanda mayıs ayındaki engelliiler haftası için de bir planım var talep geldiği takdirde önerilerimi silzlerle paylaşacağım.. Duyarlılığınız ilgi ve alakanı için şimdi den teşekkür ederim

önce aklındakileri yaz ki , biz de ona göre talep edelim . beğenirsek 3 kişi gelebiliriz

saygılar

Ankara buluşması 1.2.3 mayıs tüm dostlarımızı bekliyoruz...

Tüm Dostlarımızla artık kavuşma zamanı gelmişdir hasret giderme zamanı gelmişdir en yakın zamanda otelimizi projelerimizi yakında açıklıyacaz .
Organizasyonu Düzenleyen Kişiler: EDİP BALKAN. SERKAN ŞAHİN PERİHAN KARA. AYŞE IŞIK.

Slm arkadaşlar eminmki güzel bir organizsayon olacak. emeği geçen tüm arkadaşlarımın şimdiden emeğine sağlık...:)

as evet inş güzel bişeyler yapacaz süprizlerimizle şimdilik beklemede kalalım :)

Ben hayatımda hiç engelli organizasyonuna katılmadım ama çokta merak ediyorum ortam nasıl, birbirini tanımayanlar acaba nasıl iletişim kuracak, hayırlısı bakalım...

Tüm Dostlarımızla artık kavuşma zamanı gelmişdir hasret giderme zamanı gelmişdir en yakın zamanda otelimizi projelerimizi yakında açıklıyacaz .
Organizasyonu Düzenleyen Kişiler: EDİP BALKAN. SERKAN ŞAHİN PERİHAN KARA. AYŞE IŞIK.

Antep buluşması ile çakışmaması için buluşma tarihini 17, 18 , 19 Nisan Tarihlerine aldık

Bu arada organizasyonun baş organizatörü CAFER ÜLGEN ide ben yazayım :)

Buluşma başlığı en yakın zamanda açılacaktır Ankara buluşmasının tadını bilenler şimdiden yerlerini ayırmaya başladı bile.

hadi bakalım az kaldıı dostlarımız :)

Organizasyonu Düzenleyen Kişiler: EDİP BALKAN. SERKAN ŞAHİN PERİHAN KARA.

Engelliler için gezi düzenlemeyi düşünüyorum adana ve çevre illerine

selam arkadaşlar ben gezi düzenlemeyi düşünüyorum engelli vatandaşlarımız için adana da ikamet ediyorum sizce bu fikir olumlu olur mu sonuçda bizlerinde geziye eğlenmeğe ihtiyacımız var bence tartışılmaya açık bi konu

yakın zamanda istanbul buluşması planlanıyor mu acaba?

Organizasyon forumu aylar olmuş durmuş :) canlandıralım artık

2 hafta sonra seçimler var o yüzden olmaz zaten ondan 10 gün sonra da bu sefer Ramazan başlıyor :) Bayramdan sonraya falan kalır herhalde buluşma işleri :)

Şu yaz tatilini değerlendirelim arkadaşlar. Güzel bir organizasyon bekliyoruz :))

Arkadaşlar benim şahsen öncülük ettiğim ce sosyal medya da grup olarak oluşturduğumuz bir piknik organizyonu bulunmakta eğer aramızdan katılmak isteyenler olursa seve seve kabul edebiliriz arzu edenler bana özel mesaj atabilirler.. Organizasyonu istanbul da düşünüyoruz pek çok şeyi belirlemiş durumdayız bize destek olmak isteyen gönül dostlarımız da var tek isteğimiz katılım sayısını arttırmak ve güzel bir sinerji oluşturmak.. Bu itibarla bütün engelli kardeşlerimi organizasyonumuza dahil olmaya davet ediyorum.. katılmak isteyenler bana ulaşabilirler SAYGILARIMLA

istanbul da düzenlemeye kimse cesaret edemiyor galiba :D

sgurkan
eskiden çok güzel etkinlikler yapılıyordu Wattabe etkinliği bunlardan biriydi, inşallah yine onun gibi ses getiren bir etkinlik yapılır...

Sandıklı Safran Termal Otel Buluşması

Arkadaşlar Afyon/Sandıklı Safran Termal Otelde 28-29-30 Ağustos tarihlerinde organızasyon duzenlenecek. Otelın Kişi Başı 80 TL Tam Pansıyon. Tek Kişilik Oda 120 TL. dir. Katılmayak isteyenlerın isim yazdırmalarını rica edıyorum. kararsız kalanlar otele bakıp inceleyerek öyle karar vermeleri kolay olacaktır. Gerçekten bizler için faydalıdır. tam pansıyon. sandıklı'nın ulasımı rahat. Sabah Kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği ilkindi çayı, havuz kaplıca ve cay meşrubat bu fiyata dahilBen Sandıklı'da sizleri bekliyorum.

fiyatlar uygun ama bunu daha detaylıça yazmanız gerekiyor mesela ulaşımı nasıl kahvaltı yemek varmı gibi gibi

eylül ayın 5 veya 10 u olsaydı ailce katılırdık çünkü belirtilen tarihlerde yayladayım inşallah bir hafta geri çekilir ben adanadan katılacaktım selamlar

Safran Thermal Resort Sandıklı - Sandıklı - Afyon
otelin linki arkadaşlar inceleyebilirsiniz. Geçen sene yapılan organizasyona katılan biri olarak gerçekten memnun kaldığım bir organizasyon ve oteldi. İnşallah bu sene de katılmayı düşünüyorum ve daha güzel olacağına da inanıyorum... Engellilere uygun. Erkek bayan karışık havuzları bayan ayrı erkek ayrı havuzları mevcuttur. Saunası, hamamı vb. gayet rahatça kullanabileceğimiz durumda.

bence daha güzel ve daha önceki organizasyonlar da olduğu gibi yeni bir konu başlığı altına detaylı bi sayfa açın ....

''Maksat Muhabbet, Kahvaltı bahane İstanbul Avrupa yakasında 16/08/2015 Pazar günü

İstanbul Avrupa yakasında 16/08/2015 Pazar günü Kahvaltı organizasyonu düzenlemek istesem kimler katılır Yer konusunda Görüşlerinizi alalım dedim sayıya bağlı olarak planlama yapılacaktır.

Vattabe organizasyonu yapalım uzun zamandır görüşemiyoruz :))

eylül ayında organizasyon yaparsanız ben de katılırım arkadaşlar..

Üst Alt