Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Koca Çorumlu dayı Antalya nın zamanı geliyo ne diyosun bu hususta kaşıntısı tutmuş milletin :D

Koca Çorumlu abiiii ses ver bekleniyosunnn

Arkadaşlar Ahmet Puslu yazamıyor şuan bakmayın laf aramızda kalsın 17-18-19-20 Kasım tarihlerinde Antalya falcon otelde bu defa ısrar üzerine 3 gün (isteyen 2 günde gelebilir) Organizasyon kesinleşmiş olup yakın tarihte başlık açılacaktır . İlgilenenlerin zaten ben geliyorum demesine gerek yok biz onları zaten yakından tanıyoruz :D

Huu huuuu harika bir haber bir haber bu

beklenen haber geldi şimdiden uçak biletlerimizi alıyoruz

Uçak biletini alıyorum o vakit. :cool:

Şimdiden bilet alınırsa gidiş geliş Ankaradan 104 Lira :) Anadolujet ile

[FONT=Arial]
THYPromosyonlu

TK7024
Sınıfı: P

Kalkış: 17 Kas 2016 Per, 10:30 - Ankara (Esenboğa Havalimanı)
Varış:17 Kas 2016 Per, 11:35 - Antalya (Antalya Havalimanı)

*Ortak uçuş: Bu uçuş, Anadolujet uçağıyla gerçekleştirilmektedir.

Dönüş
THYPromosyonlu

TK7027
Sınıfı: P

Kalkış: 21 Kas 2016 Pzt, 13:50 - Antalya (Antalya Havalimanı)
Varış:21 Kas 2016 Pzt, 14:55 - Ankara (Esenboğa Havalimanı)

*Ortak uçuş: Bu uçuş, Anadolujet uçağıyla gerçekleştirilmektedir.

Durum: ÖnrezervasyonSınıfı: Ekonomi, Bagaj hakkı: Uçuş başına 1 adet 15 kg

Bu bilet özel fiyatlı bir promosyon bilettir. Bu nedenle bilette iptal, iade ve değişiklik yapılamaz.

[/FONT]

[FONT=Arial][h=2]Fiyat Bilgileri (Taksit detayları satın alma aşamasında gösterilir)[/h]
Yolcu
Fiyat
Vergi/Yakıt
Masraf/Hizmet
Toplam

1 Yetişkin
28 TL
71,98 TL
5 TL
104,98 TL

[/FONT]

Hadi hayırlı olsun şimdiden uçak fiyatları uygunmuş

özcan kaya 3kişi havva ayhan 2 kişi uçak biletlerini aldık

şimdi gelmiyoruz desek Edip bizi parçalara ayırıp Ankaranın her bi semtine dagıtır. Gecen yıldan tecrubeliyiz bu konuda :-D
Yaşasın Aşktalya
Yaşasın Ahmet abi!

Gothica aynen saliha :)

bu arada uçak bileti fiyatları artıyor bi an önce konu açılır.

Arkadaşlar tarihimiz netleşti. 17 _18_19_20 kasım tarihlerinde inşaallah tekrar bir arada olacağız. Başlıgımızı 1 ekimde açaçagız. Sevgiyle kalın.

Arkadaşlar şu an alırsanız
İzmir
İstanbul
Adana gibi SunExpress in uçtuğu her noktada gidiş dönüş uçak bileti antalyaya yaklaşık
Seyahatiniz103.98 TRY

Tüm vergileri ve ücretleri içerir
Vakit kaybetmeyiniz.
Başlık açılmadığına bakmayın 3 gün içinde başlık açılmış olacak.

izmirde bakıyorum da 2-3 yıldır etkinlik yok etkinlik yapında gelmeye çalışalım
etkinlikte jem abi top sende

yokmu aktivite şu günlerde martta İzmir. antalya İstanbul falan

istanbulda olsa katılırız baya sıkıldık bu aralar sitres atmak eylenmek lazım

Merhaba ben yeni üye oldum sayılır. Eğer organizasyon olacaksa izmirde yaşıyorum katılmak isterim.

Buluşma nerede acaba detay alabilirim Antalya'da olanı geçen sefer kaçırdık

Aydın-Didim-Altınkum
Buluşma sayfasında başlık açılmıştır.Detaylı bilgiler orada yazıyor.

DİDİM ALTINKUM
21 Mayıs-26 Mayıs arası tam pansiyon günlük kişi başı 50 lira.
buluşması 200 kişi kontenjan vardır. Facebook üzerinden de katılımcı bulunduğundan Otelde sorun yaşamamak için lütfen gelmek isteyen bildirirse sevinirim.
Teşekkür ederim.

Merhabalar buraya 2015 tarihinde üye oldum aranıza yeni katılıyorum ben Hamit saygılar ve sevgiler

[Üye buluşması] Mekanların Engellerine İnat Sokakta Hep Birlikte İftar Yapıyoruz

Mekanların Engellerine inat, sokakta hep birlik iftar yapıyoruz!
Özel davetler de özel mekanlar da değil her mekanda herkesle birlikte İftar yapmak, yemek yemek istiyoruz.

Kadıköy de ve Anadolu yakasındaki ilçeler de günlerce araştırmamıza rağmen Engelliler, Aileler ve Arkadaşlarının birlikte iftar yapabileceği mekan bulamadık. Mevcut mekanların ya girişi ENGELLİ yada içeride Engellilere uygun tuvalet yok, yada masa aralıkları çok dar. Pahalı ve özel mekanlar dışında, uygun mekan maalesef yok.

Belediyeler Engelsiz Erişilebilir ve Ulaşılabilir kent olmak konusunda kanuni zorunluluk olmasına rağmen gerekli düzenlemeleri 12 yıldır yapmıyorlar.

Belediyelerin görevlerini yapmaması, Mekan sahiplerinin Engelli bireylerin müşteri olma hakkına saygı göstermemesi İnsan haklarına aykırıdır. Ötekileştirmedir, Ayrımcılıktır.

Belediyelerin ve Mekan sahiplerinin Erişilebilir sokak ve Mekan konusunda dikkatlerini çekip Farkındalıklarını arttırmak için Kadıköy' de Yiyecek - İçecek Mekanlarının en çok olduğu yerde girebileceğimiz mekan bulamadığımız için İFTARIMIZI SOKAKTA YAPACAĞIZ.

Bir arada yaşamı destekleyen herkesi İftar açmak yada akşam yemeği için Sokakta İftar Soframıza bekliyoruz.
Hepimiz yiyeceklerimizi yanımızda getireceğiz. Yiyeceklerimizi paylaşacağız.

Yer : Kadıköy PTT şubesi ( Beşiktaş iskelesinden Çarşı girişi )
Tarih : 04 Haziran 2017 Pazar
Saat : 20.00

Üst Alt