Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Htcgl .Ben de sizle aynı durumdayım.Ben de 20 Martta sağ kalça protez ameliyatı oldum İzmir de.Sizin msj gördükten sonra Bursa ya geldim akupunktura başladım.Size sorum ne kadar tedavi almak gerekiyor?Siz ne kadar aldınız?Şuan nasılsınız? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
Parenoel sinir hasarı sonrası düşük ayak oluştu... Sinirim tamamen kopmuş durumdaydı.. Düzelmedi.. Ve düşük ayak için ameliyat oldum.. Memnunum da. Çok dolaştım bu sorun için çok para isteyen yerler oldu.. Kesinlikle ücretsiz bir ameliyat.. Afo dan kurtuldum çok şükür..
Arkadaşlar bende 2017 nin 6. Ayında düşük ayak oldum... Şimdi o kadar tedavisi yok, düzelen yok yazanlar olduğu için yazma gereği duydum.. Ben sinir transferi ve tenden transferi ameliyatı ile düşük ayaktan kurtuldum.. ve EMG sonucuna göre total kaybım vardı..
yan kısacası hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. . Ayrıca konu ile alakalı olarak Düşük Ayak WhatsApp grubumuz var.. Sorusu olan aklına gelen sorulara cevap bulamayan arkadaşlar 0544 252 48 68 den ulaşın.. bu hastalıkta sadece zaman ve sabır lazım.. TEDAVİSİ VAR !!!
Arkadaşlar bende 2017 nin 6. Ayında düşük ayak oldum... Şimdi o kadar tedavisi yok, düzelen yok yazanlar olduğu için yazma gereği duydum.. Özellikle yazıların hepsi eski tarihli yani tedavinin olmadığı dönemler..
Ben sinir transferi ve tenden transferi ameliyatı ile düşük ayaktan kurtuldum.. ve EMG sonucuna göre total kaybım vardı..
yani kısacası hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın... Sorusu olan aklına gelen sorulara cevap bulamayan arkadaşlar 0544 252 48 68 den ulaşın.. bu hastalıkta sadece zaman ve sabır lazım.. TEDAVİSİ VAR !!
Ve ayrıca düşük ayak bir çok şekilde gelişebilir..
örneğin: Çoğunlukla: Kalça protezi ameliyatı.. Diz ameliyatları.. Ateşli silah yaralanmaları.. Bıçaklanma.. Travma.. Hatalı iğne enjektör uygulaması.. Bel ameliyatları olabildiği gibi az da olsa kontrolsüz oturup kalkma diz çökme hapşırma ve hatta doğuştan da olabilmekte..
Arkadaslar bir ay once meniskus operasyonu sirasinda doktor peroneal sinirime dikis attigi icin düsük ayak oldum. Total kayip var. Düsuk ayak olup iyilesen arkadaslar yardim edin lutfen. Hangi doktora gitmeliyim? Ne yapmaliyim. Sadece egzersiz yapiyorum suan. Yeterli mi? Mikrocerrah onerisi verir misiniz?
Arkadaşlar merhaba bende çocukken dizimin arka kısmında eklem yerinde tümör oluştu damarların içinde olduğu için çok ameliyat oldum şimdiye kadar tamamen alamadılar şükür ki iyi huylu dağılma durumu yok. Ama ameliyat sırasında bi damara zarar verdiler ve düşük ayak sorunu oldu onun içinde çok kez ameliyat oldum ama damarıma zarar geldiği için düzelme ihtimali yok malesef.. Senelerce bastonla yürüdüm afo kullandım ayak bileğimi tam olarak yere basamıyodum dış kısmı yere değiyodu iç tarafı yukarıda duruyordu buda bacağımda kasılma yaptı ve 2 sene önce yine ameliyatla ayak bileğim düzeltildi şükür bastonu bıraktım doktor canlı canlı bileğimi yukarıya itti 90 derece durmasını sağladı ama o an ne yaşadığımı bi ben bilirim bütün hastane çığlıklarımı duydu.. Şuan bileğim sabit duruyo desteksiz yürüyorum baston kullanmıyorum ama hala düşük ayak sendromu var bileğim yukarı kalkmıyo hareket ettiremiyorum ama bunada şükür.. Tümörden zarar yok benimle birlikte ölene kadar vücudumda kalacak.. Sorunum şu. Biraz yürürsem ağır kaldırsam bacağım hemen şişiyor her akşam ovalamazsam şişi inmiyor işim gereği ağır kaldırıyorum mecbur. Bu neden oluyo sizce ben ödem olduğunu düşünüyorum doktora gitmeye korkuyorum artık bana bi yol gösterin ne yapayım ben her akşam davul gibi şişiyo bileğim doktora gitsem yine ameliyat der bu sefer kaldıramam..
Hocam bende yaklasık 7 hafta once menüsküs ve ön çapraz bağ ameliyatı sonunda düşük ayak olustu totale yakın sınır hasarı mevcut sız herhangı bır operasyon yaptırdınızmı
Hacer hanım benim 2 aydır dusuk ayak başladı ameliyattan sonra siz bu dr un ve tedavi
Hacer Dağlı hanım benim 2 aydır dusuk ayak başladı ameliyattan sonra siz bu dr un ve tedavinin faydasını gördünüz mü bana bilgi verirseniz çok sevinirim eğer iyi olmuşsanız inşallah iyi olmuşsunuzdur ne yaşadığımı biliyorsunuzdur telim 05465743045 msj atsanizda kafi tşk.ler
Bedo48
merhaba sizinle konuşmak isterim düşük ayakla ilgili
Bir DÜŞÜK AYAK için KALÇA MR cektirdim 3 kez ayagımı saglam burkmustum 15 mart 2019 da, mr sonucunu görmedi dr. ama yoğun kemik iliği ödemi yazıyor bende ortopediden randevu aldım sonuc ondan sonra kesinleşecek. beni üzen kısmi felçliyim ve o ayak üzerinde olması kalcadan atıyorum normalde bacağım ince ve diz kilitlenmesi yok Agrı kesicilerle ayakta duruyorum yapacak bir şey yok
sizlerle paylaşmak istedim
birde DR DÜŞÜK AYAK için LOGAR MR istedi bunu beyin sinir cerrahisi istedi bunu çektiren arkadas var mı
12 yıl önce BEYİN AMELİYATI olmuşdum onun icin görmek istedi DÜŞÜK AYAK KADERİNİZ DEĞİL DİYORDU BİR YAZISINDA gördüm umut değilmi şimdi düşünüyorumda ayagım düşük olmasaydı ayagım burkulmayacaktı incelmeyecekti yanlışmıyım.
şimdi duyar gibiyim AFO kullan demeyin bana o afo inceltti bacagımı medicalcilere özel ayakkabı yaptırdım onuda giyemiyorum ne yapayım ki kafanızı şişirdim farkındayım özür dilerim tek başına yaşıyorum her işimi kendim yapmak zorundayım bu arada
Bedo48 2016 da düşme sonucu parapleji tanısı konuldu da şimdi benim sağ ayak bileğim de güçsüzlük var fakat sağ sol hareket ettirebiliyorum itebiliyorum az da olsa kendime doğru çekebiliyorum fakat uzun süre yuruyemiyorum çok çabuk yoruluyorum yorulunca ayağım sürekli takılıyor dusecekmis gibi oluyorum. Düşük ayak ameliyatını yeni duydum şuan 20 yaşındayım ve bu haber benim için umut oldu kazadan sonra eve kapandım psikilojikmen çöküntüdeydim. Yorumları okudum kimisi daha kötü oldu olmayın diyor kimisi de ben yararını gördüm diyor. Sizce ameliyat olmalımıyım hareket kabiliyetim var ameliyat sonrası kaybederim diye korkuyorum