Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

hikmet07
Hayırlı olsun, maaş miktarını gün sayısından çok prime esas kazanç tutarı etkiler.
Artık düşünmeye gerek yok, Allah sağlıklı güzel günlerde yemek nasip etsin inşaallah.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Ufukalp bu ayın 25'inde son Bağkur taksidimi ödeyip emekli olacağım Allah nasip ederse. Aylık 755 lira taksit ödüyorum muhtemelen ne kadar maaş alırım?

NOT: Bir de son primi ödedikten kaç gün sonra emeklilik için başvuracağım. Erkenden gitsem sıkıntı olur mu?

sürgünüm
Burada bu veriyle hiç kimse size şu kadar maaş bağlanır diyemez, bunun bir sürü kriteri var. Emekli maaşı hesaplama sitelerinden destek alabilirsiniz.
Bu başlık altında yapılan maaş hesaplama değil, bağlanmış ama henüz e-devlete tam olarak geçirilmemiş maaş ve biriken tutarın ek ödeme temel alınarak hesaplanmasıdır.

Ufukalp hocam merhaba 27,09,2019 emeklilik dilekçemi verdim. Bugün SGK dan mesaj geldi ödeme günü 19 birikmiş aylık tutarınız 1168,02 TL bankaya gönderilmiştir. Buna göre maaş hesaplamamı yapabilmeniz mümkünmüdür. Teşekkürederim

mrtsrtkl
18 günlük birikmiş tutarınız 1.168 TL ise maaşınız 1.946 TL olur. E-devlette ek ödeme bilgileri falan çıkmışsa yazın daha kesin bilgi olur.

Ufukalp

Teşekkürler Ufukalp hocam, maalesef E-devlette ek ödeme belli değil. Eğer hesabınıza göre 1946 TL ise maaşım 450 TL banka promosyonunu ufak bi mebla ile kaçırdık ozaman.😃😃😃

Günaydınlar,
bence 3 ay bekleyip promosyon için başvurduğunuz da ( 20 ocak) ,ocak ta maaşınız 2000.00 tl yi geçmiş olur ve 450.00 tl promosyon alırsınız

16.09.2019 başvuru tarihi ayın 25 de ödeme günü ek ödeme 58.47 yazıyor maaşım ne olur

arkadaşlar maaş hesaplama sitesinde ek gösterge 49.24 görülüyor ne anlama geliyor bilgisi olan cevaplarsa sevinirim teşekkürler.

ado77

SGK başlangıç tarihi ve 2008 öncesi ve sonrası kaç gün prim sayınız var dı? Ve primleriniz asgari ücret tenmi ödendi? Maaşınızı netleştirmek için sordum... Bu bilgiler ışığında maaş konusunda yardimci olmaya çalışalım... Ancak şu durum da; ek ödeme 49.5 tl ise maaşınız; ek ödeme dahil yaklaşık 1035 tl olarak görünüyor.... Bilgileri yazabilir iseniz maaşınız netleşir... Teşekkürler.

forum

Benim vergi indirimi ile emeklilikte çıkan rakam fakat ek ödeme içindemi

14.10.2019 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : 2154.69

Ek Ödeme : 86.19

Vergi İndirimi İle Emeklilik

Ek Ödeme Maşın İçindemi Oluyor Teşekkür Ederim.

14.10.2019 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : 2154.69
Ek Ödeme : 86.19

bilgilenme

arkadaşlar ek gstergem 47.62 çıktı baglanan maaş 830 tl normalmi bu maaş itaraz etmelimiyim

Merhaba yaptığınız yorumda sıkıntı var sanırım aylık ödeme ile ek ödeme toplamı net aylık ödeme olmasın hocam cevap yazarsanız sevinirim çünkü bende bilmiyorum.

Ödeme dönemi 201909
Ödeme günü 24
Net maaş 2974.99
Aylık maaş. 1618.88
Ek ödeme 114.44
Birikmiş ödeme. 1244.40
Yatdımcı olabilirmisiniz maaş ne anlayamadım.

Sgk malulen emekli olurken ,prim gün sayısı fazla olsa dahi 3600 gunden mi emekli olunuyor ? Yani maaş hesaplanırken 3600 günün ortalama kazancı mı baz alınır , yoksa toplam prim gün sayısı mı ? Bilgisi olan var mı ?

2016 kaza tarihim maluliyet oranım %12,80 kaza tarihinden önceki son üç aylık brüt toplamım 11.000 bağlanan aylık 480 tl itiraz etmeli miyim sizce rakam doğru mu

Ufukalp abi merhabalar.. Benim emekli maaşım ne kadar olur acaba hesaplayabilirmisin abi mümkünse,, daha 1 yıl var nasip olursa inşallah.. Ssk girişi 20.11.2000-- 2000/ 2008 arasında 440 gün var.. 2008 yılı sonrasında 3450 gün var, toplam gün sayısı 3850 gün... ek ödeme tutarı emekli maaşı. Com sitesinde 44.75 tl, ssk emeklilik hesaplama sitesinde 50.31 tl çıkıyor... toplam yatan prim miktarı 336.500 tl... Asgari ücretin üzerinde yattı primler genelde,, mümkünse hesaplama yapabilirmisiniz ufuk abi.. Teşekkür ederim kolay gelsin abi..

Merhabalar ,
sgk malulen emeklilik için başvurdum.süreç sonunda maluliyet kabul edildi. Işyeri terkini ve dilekçemi 12 gün önce verdim sgk ya. Tahsis no kaç güne belli olur ?

Merhaba 24 gün önce yaşlılık emekliliğine başvurdum bugün e devlette tahsis no çıkmış faka aylık bilgilerinde tüm alanlar 0 olarak gözüküyor normalmidir bu durum.

Merhaba 21 ekimde basvuru yaptim unkapanindan tahsis no verdiler kav gunde sonuclanir emekliligim bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi

Üst Alt