Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

İzzett525

eger maaş başlangıç tarihiniz: 01/11/2017 ise;
2017/11 yazmışsınız muhtemelen 01/11/2017
maaşınız:640 tl+ek ödeme 32 tl= 672 tl/////birikenlerle 21 aralıkta alacağınız 1.792 tl

bu hafta yada önümüzdeki hafta e devlette net olarak gözükecektir.
neticeyi paylaşırsanız sevinirim.

maaş müracaat : 27.10.2015
Aylık baş tah. :01.11.2017
Ek ödeme. : 108
Maaş ödeme gün : 21

rasidin

maaşınız: 1012,50 tl+%4 ek ödeme 40,50 tl=1053 tl net maaş
21/12/2017 de alacağınız birikmişler dahil toplam para:2.808 tl olacaktır.

12 / 2017 Dönemi için 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz
Ödeme Dönemi 201711 Ödeme Günü 21 Net Aylık Tutarı 68.25 TL Aylık Tutarı 0.0 TL Ek Ödeme Tutarı 68.25 TL Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL Birikmiş Ödeme Tutarı 0.0 TL Kesinti Tutarı 0.0 TL

ozgurmeric74
başlangıç tarihini bilmiyorum nerden bakıyoruz

İzzett525

201711. dönem yazmışsınız. yani başlangıç tarihi 01/11/2017 olmalı.yukarıda alacağınız maaşı yazdım. hayırlı olsun

İzzett525

e devletten 4/a emekli aylık bilgisinden bir bakarmısınız orada aylık başlangıç tarihi yazar.
eğer 01/12/2017 ise maaşınız daha fazla olacaktır.

1064 tl (ek ödeme dahil olur.)

01.11.2017
Durum Kodu2000
Öncesi Aylık Bağlama Oranı 62.00
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 33.85
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün144
2000 – 2008/10 arası Gün 2264
2008/10 sonrası Gün 3090
Toplam Gün5498
Göstergesi9475
Hisse Oranı1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelAylık
Tutarı Birikmiş Aylık Tutarı0
Ek Ödeme Tutarı125.05
Kesinti Tutarı
Banka
Banka Şube
24 ARALIKTA İLK MAAŞ ALACAĞIM SÖYLENDİ. BİRİKMİŞ ALACAĞIM VE MAAŞ NE KADAR OLUR BİLGİNİZ VAR MI_? YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ _?

nahre6748 benimde 1 Kasım da başlangıç 22 sinde alıyorum bu hafta belli olur diyor etraftaki emekliler buradaki arkadaşlar Ocak maasinida katıyor hesaba emekliler ise Aralık maaş ini alacağız diyor bekleyip göreceğiz

nahre6748

maaşınız 1175 tl (ek ödeme dahil) hesapladım

birikmişlerle tolam 24 aralıkta alacağınız 3250 tl çıkıyor

Teşekkür ederim yardımlarınızdan ve bilgilendirmenizden dolayu

HESAPLAMAYA OCAK MAAŞI DA DAHİL Mİ ?

nahre6748

evet dahildir. aralıkta ödenen maaşlar aslında ocak maaşıdır.sgk emeklilikte maaşlar önden verilir.

Kasım - aralık - ocak olark 3 aylık birikmiş maaş alacağım yani _? Ama siz bana maaş olarak 1175 tl alırsınız demiştiniz. 3 ay ile çarpınca 3525 olması gerekiyor. 3250 tl nasıl oluyor sakıncası yoksa açıklama yapıp bilgilendirir misiniz_? şimdiden teşekkür ederim..kızmayın sakın bilgimiz olmadığı için size saçma gelen sorular bile soruyoruzdur.

estağfurullah bizler sizler için buradayız. çekinmenize gerek yok.

kasım 30 gün////aralık 30 gün////-ocak 23 gün olarak alacaksınız.
24 aralıkta alacağınız maaşınız ocak 23 e kadardır.

başka bir formülle hesaplarsak ek ödemeniz 125,05 tl x 26=3.251,30 tl bu meblağ doğrudur.

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. iyi ki varsınız.... sistem ne zaman benim adıma bankaya hesap açar_? maaş gününe bir kaç gün kala mı _? belirli bir süresi var mı _? yoksa her an da olabilir mi 24 aralık a kadar _?maaş 24 aralıkta alacağım için 24 aralık a kadar dedim _?

başvuru sırasında banka bildirdinizmi?
Ben şöyle yaptım. Emeklilik dilekçemde hesabımın olduğu iş bankası ve şubesini yazdım. E devlettede çıktı zaten.
Bugün şubeyi aradım. Bilgilerimi gördüler ve kullandığım hesabı maaş hesabına tanımladılar.
Siz banka yazmadıysanız ikametinize en yakın denizbank şubesine adınıza yatacaktır.maaş yattığında e devlette görünecektir. Hatta şuan bakın sgk linkinde banka bilgileri yazan bölüm var. Orda hangi banka tanımlanmış?

Ben dilekçe verirken ziraat bankası olarak tercih yaptım. Bu şekilde daha çabuk hesap açılıp maaş yatar dediler nemde ziraat tercih ettim .... Dün aradığımda benim adıma herhangi bir hesap açılmadığını söylediler. Benim merak ettiğim bu işlem ne kadar sürede tamamlanır* bilginiz dahilinde ise bilgi almak isterim

nahre6748

şube bellimi?
e devlette kontrol edin Sosyal Güvenlik Kurumu/4A Banka ve Adres Değişikliği
https://www.turkiye.gov.tr/4a-banka-degisikligi. BU LİNG DE şube yazması lazım oradaki şubeye gidip hesap açtırıp maaş tanımlıya çevirin. maaşını o hesaba yatar o zaman. anlaşma yapıp promosyon ödemesi almayı unutmayın. Eğer hesap açtırmazsanız maaş günü o şubeye gidip kimliğinizi gösterip maaşınızı alacaksınız.

Hayat34

Aralıkda ocak maaşı ödeniyorya, ocakda da subat maaşı, şubatta mart maaşı.... böyle gidiyor.

Ocak ayı maaşını peşin alıyorum ocakta ayında maaş yatmayacak mı sanıyorsunuz ?

açıkcası her mefda devlete 1-29 günlük maaş takıp gidecek, yok cevreme sordum buayki aralık maaşı ocak digil filan

yani neden bu kadar takıltı yaptın ki relax ol relax..

msoylemez

arkadaşın maaşı biraz düşük çıktı. bilemiyorum daha fazla bekliyordu belki.onun için bizim hesaplamalarımızı kendince yanlış buluyor.kendine göre düşünce ve araştırmaları var. ama yanlış kişilerden bilgi alıyor. mevcut emeklilerin %99 u aralıkta alacakları maaşın aslında ocak maaşı olduğunu bilmiyor. neyse şurda 1 hafta sonra e devlete yansır. o zaman bizim haklılığımızı anlayacak.

Valla emekliler Aralık diye ısrar ediyor çalıştığım yerdeki 3 kişi bende ilkez maaş alacağım için bilmiyorum İddaa da etmiyorum doğrudur diye bugün emekli olmuş burda sonuç yazmış olanlara bakınca sizin haklı olduğunuzu görüyorum bu hafta belli olur inşallah e-devlet te görünür herhalde temennim alacağım 52 günlük olur inşallah yoksa maaş çok az oluyor 1050 civarında belli olunca Bilgi veririm diğer arkadaşlara bilgisi olsun diye yazarım sonucu

s.a arkadaşlar,

Bende yeni emekli oldum ama emekli maaşım henüz belli değil, bilen arkadaşlardan rica etsem yardımcı olurlar mı ?

Aylık Başlangıç Tarihi :01.10.2017
Ödeme Dönemi : 201711
Ek Ödeme Tutarı : 254.32 TL
Ödeme Günü : 24 ARALIK 2017

Ödeme dönemi 201711 yazıyor bunun anlamı nedir? maaş hesabında bir sonraki maaşı peşin alıyoruz deniliyor ama ödeme döneminden dolayı biraz kafam karıştı şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun.
ek ödeme dahil maaşınız 1.755,50 tl dir.
24 aralıkta alacağınız birikmişlerle beraber:6.612 tl hesapladım.

güle güle harcayın.

serdar5834 neden bu kadar geç oldu benim 1 Kasım başlangıç e-devlet te görünmüyor mu sizin maaş bilgisi

30 eylülde başvurduysa emekliliği 1 ekimde başlar. 1 ekimde başvursaydı 1 kasımda başlardı. ondan olabilir.

ekim 30 gün-kasım 30 gün-aralık 30 gün-ocak 23 günlük alacaksınız.

emekli maaşları başvuru tarihini takip eden aybaşı itibariyle işlemeye başlar.

aralık ayında ilk defa maaş alacakların ek ödemeleri 1-14 aralık tarihleri arası görünür. en geç 15 aralıkta net maaşlar belirir.

Aylık başlangıç 01.11.2017
Aralık ayı 20 gösteriyo
Ek ödeme : 103.51
Yardımcı olurmusunuz

Üst Alt