Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Arkadaşlar merhaba bana sgk dan gelen zarfta kontrol muayenesi gibi bir yazı yok vergi indirimim süresiz gelen evrak bir nevi maaş bordrosu yani toplam hizmetler kazançlar ödenen aylıklar gibi yazılar var şimdi bu gelen evrağa göre süresizmi oluyor

haci78

vergi indiriminiz süresizse emeklilikte süreklidir. zaten gelen kağıtta tarih yok herhalde.
ama emeklilik süresizde olsa sgk nın kontrol muayenesi isteme hakkı mevcut.

Teşekkür ederim sayın özgürmeriç74 vergi indirimi süresiz gelen evrakta şu tarih gibi bir not,ibare gibi birşey yok

MAAŞIM BURADAN BELLİ OLURMU HESAPLIYABİLİYORMUSUNUZ ACABA

4A Emekli Aylık Bilgileriniz :
Ad ABDULLAH Soyad KARAGÖZ
Doğum Tarihi 00.00.1975
Aylık Başlangıç Tarihi 01.02.2018
Toplam Gün 6052
Göstergesi 10325
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı
Kesinti Tutarı

Ödeme Dönemi 201801
Ödeme Günü 22
Net Aylık Tutarı 0 TL
Aylık Tutarı 0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı 0 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 0.0 TL
Kesinti Tutarı 0.0 TL

ek ödeme 115,26 ise aylık maaşı nasıl 1.182,00 tl oluyor ek ödeme 26 ile çarpılmıyormu

Arkadaşlar SGK dan eve kağıt geldi aylık tutar ve birikmiş tutar yazıyor hiçbişey anlamadım bilgilendirirmisiniz....

Iyi aksamlar ssk eve. Kagit geldi maas 01.01.2018. Baslama tarihi 996 tl maas yaziyor. Ek odeme .49.81 tl yaziyor. Birikmis 2887.58 tl gozukuyor. Odeme gunu 23. gozukuyor. Simdi ben toplam bu birikmisimi alacam yoksa. Mart maas eklenecekmi ocak 22 gun subat 30 gun. Mart. 30 gun. Olarak mi alacam daha onceki yazilarda nisan emekli maaslari bir ay onceden veriliyor demistiniz nisan ayinida alacam mi acaba yardimci. Olurmusunuzcontent://media/external/file/42396 resmini cektim

Son düzenleme:
Bende sadece aylık tutar ve birikmiş tutar yazıyor ek ödeme falan hiç bir bilgi yok bende bişey anlamadım...

Toplam simdinne alacam

Simdi ben. Ocak 22 gun subat 30 gun mart 30 nisan 30 olarakmi alacam. Maasimi. Maas tutari 996.21 tl yaziyor. Ek odeme 49.81 tl gozuyor toplam ne kadar birikmis alacam yardimci olurmusunuz

01.01.2018 tam. 691.24- ek 34.56 23.01.2018 tam.996.21 -ek 49.81 23.02.2018. Tam 996.21 - ek 49.81 23.03.2018 tam. 66.42 - ek 3.32 yaziyor toplamda birikmis ne kadar alacagim bilgi verebilirmisiniz tesekkurler

Casher hayırlı olsun.Sgk herhangi bir kontrol tarihi v.b. herhangi bir şerh düşmedi demi.Vergi indirim belgen sürekli olduğu için.haziranda da ben başvuru yapacağım.testis tumorunden almış olduğum yuzde 82 vergi indirim belgem ile.Senin başka bir rahatsızlığın yoktu galiba sadece testis tümörü.

Casher

aylık maaşınız 1.045,80 tl (heray alacağınız)
23 martta alacağınız toplam birikmişler ve nisan maaşı dahil 3.933,38 tl
zaten kağıtta yazanın aynısı birikmiş ödemeye 2.887,58 tl ye 1045,80 tl maaşınızı ekleyin.3933,38 tl yapar

Simdi ben sizin dediyiniz gibi 1045 tl ek odeme dahil maas alacam ogle mi abi deginiz tutarda toplam birismisler dahil mi alacam bankaya gittiyimde onlar bilir dimi benim soylemem gerekiyormu acaba

Sistemden yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle işleminiz tamamlanmadı bu ne demek ya

sistem hata veriyor bugün hiç açılmadı yarın düzelir belki sgk komple kapalı tüm işlemlere aynı hata yazısı çıkıyor

e devlette maaşım halen 0 gözüküyor ek ödemede belli değil bu ay maaş yatarmı acaba

Emeklilik aylığım doğru hesaplanmış mı?

iyi günler arkadaşlar, ben vergi indiriminden yaşlılıktan emekli oldum durum aşağıdaki gibidir acaba hesaplamalar doğrumu! şayet yanlışsa ne yapmam önerilir, şimdiden vereceğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Aylık Başlangıç Tarihi 01.10.2017
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 71.00
2000 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 43.44
Toplam Gün 7820
Göstergesi 9475
Aylık Tutarı 1,151.19
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı 46.05

Aylıkların hangi gün yatacağı belli bir tarih YÖK genelde 13 ünde yatırılıyor ek ödeme 1 inde ve 4 ünde veya 8 inde yatırılıyor bu gün 1 i daha yatmadı

adil1

1. yaşlılık aylığı
2.malulen emekliliği
3.engelli emekliliği
buna bak nerde hata yaptık araştır bulursun.
-yaşlılık aylığı alanlar normal emeklidir
-malulen emekli olanlar yeni kanuna göre iş kazası geçirmeli Özür oranı en az yüzde 60 ve üstü olmalı.
-engelli emekli olmak için prim 3600 ve 4200 gün arası veya fazla olmalı Özür oranı yüzde 40 dan başlar yüzde yüze kadar kademeli emekli maaşı alır.
ama ssk de memurlar tahsis talep yerini bilmeyenlere yaşlılık aylığı bağlıyor sen kendin bilemezsen sana verdikleri yaşlılık aylığı.
çok özür diliyorum nerden bakarsaniz bakın türkiyede özürlülere haksızlık yapılıyor ve biz hakkımızı arayamıyoruz alamıyoruz.

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmed=gür

Arkadaş eksik bir bilgi var.Engelli emekliliği diye bir şey yok.Malulen emeklilik ve yaşlılık emekliliği var.%40 ve üstü raporlular vergi indirimi alınca Yaşlılık emekliliğini haketmiş gibi emekli oluyorlar.kısacası vergi indirimli kişiler normal şekilde emekli oluyor.Hatta aylık bağlama oranları belli bir yüzde altında kalmışsa yüzdeleri yükseliyor(ABO'lar.

Selam onayım geldi.Yüzde 64 onaylandı mart ayı içerisinde SGK başvurumu hangi gün yaparsam daha mantıklı olur herhangi bir faydası olurmu bilgi veren olursa sevinirim tşk syg

Mart ayının hangi gününde başvuru yaparsanız yapın aylığını 01.04.2018 itibariyle başlar.
Bu durumda 31 martta başvuru yapmak daha mantıklı.

Bence hemen yapın daha Mart ın başındayız herşey hazırsa beklemeye gerek yok, işlemler bir an once başlasın, cunku ne kadar erken başlarsa o kadar cabuk sonuçlanır. Vakit kaybetmezsiniz.

selamlar ustad aşağıdaki bilgiler doğrultusunda yatan maaşımız doğrumu hesaplanmış, ben vergi indiriminden yaşlılıktan emekli oldum durum aşağıdaki gibidir acaba hesaplamalar doğrumu! şayet yanlışsa ne yapmam önerilir, şimdiden vereceğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Aylık Başlangıç Tarihi 01.10.2017
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 71.00
2000 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 43.44
Toplam Gün 7820
Göstergesi 9475
Aylık Tutarı 1,151.19
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı 46.05
ödeme günü 22
engel 52

Üst Alt