Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Aylık Başlangıç Tarihi01.04.2018

Ödeme Günü 24
Ek Ödeme Tutarı125.28
bilgiler bunlar maaşım ne olur acaba şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba

Aylık Başlangıç Tarihi01.04.2018

odeme günü 18

Ek Ödeme Tutarı105.18

ne kadar emekli maası olur? tesekkur ederim

scorqion
verdiğiniz bilgilere göre 2 seçenek yazacağım.

1.seçenek:maaşınız ek ödeme dahil 951 tl
24 mayısta alacağınız toplu para 2.630,88 tl olacak.
2.seçenek:maaşınız ek ödeme dahil 1.177,33 tl
24 mayısta alacağınız toplu para 3.257,28 tl olacak.

hayırlı olsun. inşallah 2.seçenek bağlanır.
orhan veli kanık

verdiğiniz bilgilere göre 2 seçenek yazacağım.
1.seçenek:maaşınız ek ödeme dahil 861 tl
18 mayısta alacağınız toplu para 2.208,78 tl olacak.
2.seçenek: maaşınız ek ödeme dahil 1065 tl
18 mayısta alacağınız toplu para 2.734,68 tl olacak.

bana 1.seçenek gibi geliyor. ama inşallah yanılıyorumdur.
hayırlı olsun.

ozgurmeric74 Hayırlı Akşam 'lar
Özgür bey 2008'den Sonraki Aylık Bağlanma Oranı Eğer Eş Çocuk Varsa % Kaç Olur.Ben emekli.maasi.comda Hesaplama Yaptığımda 2000/Öncesi %60. 2000 /2008 Arası %60. 2008'den Sonra %30 Gözüküyor.Ben Evli Ve ALLAH CC Cümlemizinkini Bağışlasın. 2 Çocuğum Var Biri 8,Diğeri 1Yaşında Sene Sonu Tahsis Formunu Doldururken Bu Şekilde Yazicam.O'Zaman 2008'den Sonra ki Abo Oranı Kaç Olur.Bilgi Verirmisiniz Selametle....

@orhan veli kanık

orhan bey hangi kritere göre iki seçenek arasında bu kadar fark oluyor.2nci olmaz ise nedeni nedir ondan soruyorum şimdiden çok teşekkür ederim.umarım 2nci olur ama her şekilde malesef çok düşük ben yine şanslıyım çalısmaya devam edicem ya edemeyen nasıl yaşar bu para ile
bir sorumda evli değilim evli olsam çocugum olsa bu miktara etkisi varmıdır var ise evlenince maaşım artarmı

Son düzenleme:
yasın kendı abo oranlarımı yazacam 2000 oncesı 421 gun abo 61 2000 2008 arası 1980 abo 60 2008 sonrası 3130 abo 33 evlı ve cocugum
var bu tabloyla emeklı maası baglandı az da olsa faydası var umarım yardımcı olmusumdur

ozgur bey yaptınız bırıncı hesap dogru cıktı net 25 mayısta alacagım 55 gunluk para 1861 lıra

maasım ek odeme dahıl 1015 tl 170 ı arayarak ogrendım

umudum01 Teşekkür Ederim. Geçen Sitede Bir Arkadaşımızın Emekli Ayligi Bağlandı Ve 2008 Sonrası Abo Oranı %43 Yazmış Ben Bunu Merak Ettim Nasıl bir Bağlanma Oranı Diye...Ama Cevap Yazmadı Daha....Bu Arada Emekliliğiniz Hayırlı Olsun.RABBİM CC Güle Güle Yemeyi Nasip Etsin İnşaallah Selametle....

Maaş bağlama oraninin yüksekliği yatırılan primle alakalı.Yani prim günüyle.ABO 3 ün yüzde 43 olması için prim gününün 7800 civarında olması gerekir.Fazladan ödenen her yıl için bu oran yüzde 2 artacaktır.

@elifsu2010

abo oranınız değişmez. sadece bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler için bir miktar fazla maaş bağlanır. aynı zamanda sağlık hizmetleri de ücretsizdir.
@scorqion

merhaba
o mesajı orhan veli kanık değil ben yazdım.:)
şimdi neden 2 seçenek çıktı? şundan dolayı çıplak maaşı 1018 tl altında olanların ek ödemesi %5 dir. 1018 tl üstü ise %4.
aylık ek ödemesi 50 tl nin altında olanlar için bu iki seçenekten birisi oluyor. sizin aylık ek ödemeniz 45,28 tl çıkıyor.
o sebepten yazdım. nacizane fikrimi sorarsanız maalesef 1.seçenek gibi duruyor.

Arkadaşlar e devlette maaş bilgilerim görünmüyor.acaba sizde görünüyormu bi bakabilirmisiniz.teşekkürler...

ozgurmeric74

Selam özgür bey daha öncede yazmıştım bağcılar sgk ya 15.03 dilekçemi verdim bugün 7mayıs ne e devlette ne de sgk emekli takip ekranında ilerleme yok sadece 15 marttaki teslim bilgisi var bu kadar uzun sürermi ? Tşk

Aydogan1972

bağcılar sgk ise sürer. ben 07/10/2017 de tahsis aldım. 7 aralıkta onayı gördüm.25 aralıkta ilk maaşımı çektim.yani evraklar 60 günde sonuçlandı.bilgine.

slmlar. sgk ya emekli dilekcesini verirken banka olarak yapıkredi yi seçmiştim. Şimdi benim ilk maaşım burayamı yatar ve benim bankaya gidip hesap falan açmam gerekiyormu ilk maaşımızı nasıl çekiyoruz bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Teşekkürler..

Sener2502

yapı kredide hesabın yokmu? şube yazmadın mı?acaba yapı kredinin sgk ile ilk maaş anlaşması var mı?bankaya bir sor bakalım.
ben işbankası ****** şubesi yazdım. ilk maaşım direk hesaba yattı.

Yapıkredide hem vadesiz hem vadeli hesabım var inşallah sorun çıkmaz.

Sener2502

sorun değil, ilki başka bir yere yatsa da derhal değiştirebiliyorsun...

ben yapıkredi yi seçmiştim hesap açtırmak gerekiyormu yoksa bu bankada olan hesabımamı yatar acaba

Sener2502

Benimki geçen sene oldu ve ilk aylığı Deniz Bank'a ödediler. Sonrakini değiştirdim. Sizinki de ya anlaşmalı, adınıza re'sen açılacak bir hesapla bankaya ya da PTT Bank'a gider. İlk aylığınız alır almaz değiştirebilirsiniz.

sgk nın posta ile dün gönderdiği mektuba göre 1706 lira maaş 68 tl ek ödeme ile maaşım bağlanmış ilk maaşımı 20 mayısta alıcam nasip olursa. Allah bekleyenlere de nasip etsin.

Sener2502

hayırlı olsun. maaşınızı nokta atışı hesaplamışım.1775 tl yazmıştım. ek ödeme ile aynısı çıkmış

evet özgür bey aynen hesapladığınız gibi çıktı. teşekkürler.

Daha sisteme düşmedi. Pazartesi yada salı günü görünür bence. Geçen ay 15 inde sisteme düşmüştü.

Düzeltiyorum 4a emekli ödeme bileğileri az önce sisteme düştü.

Daha öncede size yazmıştım çok yardımcı olmustunuz şimdi bi sorum daha var toplu para olarak 5222tl alacak demiştiniz doğru ama maaşım 1083 çıktı sizin dediğiniz 1127 çıkmadı maaş ihtiraz dilekçesinde bulunalım mı

verdiğiniz bilgilere istinaden;
2 seçenek yazacağım.

1.seçenek maaşınız ek ödeme dahil 910,37 tl
20 mayısta alacağınız toplu para 4.218,06 tl olacak.
2.seçenek maaşınız ek ödeme dahil 1.127,13 tl olacak.
20 mayısta alacağınız toplu para 5.222,36 tl olacak.

inşallah 2. seçenek olur.

Üst Alt