Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
massarı kardeşim bu yazdığın yazı senin araştırmadan etmeden gelip buraya yazı yazdığın anlamına gelir ki zaten belli buda ilk mesajın sırf bunu yazmak için girdiğin belli gir bak 88 le kaç kişi memur olmus ondan sonra gel burda milletin moralini bozmaya hakkın yok... geçen sene 80 lerle memur oldu millet bana 88 le gelmez diyosun ayıptır günahtır
yaw allah aşkına nedir bu gelen giden 93 95 yazıyor düşük puan alanlar nerede yazılanlara bakılırsa ekpss sınavına girenlerin %50 si 80 puan üzeri almıştır
TILAFSINLIYLA aramıza 19 kişi girmiş ben 80.79342 o 80.80185 puan 4220
Hiç çalışmadan girdiğim sınavın sonucu 60 dkka olurmu arkadaş engelliye matematiği yetiştiremedim 10 dakkam daha olsa 3 5 soru yapardım belki matematikten matematiğim pek iyi olmasada bikaç basit soru bulurdum heralde Kaç sene olmuş liseyi bitireli türkçe soruları çok zamanımı aldı :S İnşallah atanabilirim ama umudum pek yok gibi :S 2. yada 3. atamalarda umudum var inşallah yaradan nasip eder
bu arada kafamı karıştıran bir konu var anadolu bilgisayar meslek lisesi mezunuyum sizce kendi bölümümdeki tercihlere ağırlık versemmi acaba atanma şansım kendi bölümüm olmayan normal memurluklara göre nasıldır tercihlerde bu kafamı çok karıştırıyor allah rızası için birisi yardım etsin kendi bölümüme ağırlık vermeyi düşünmüyorum bu sene 2 3 tane yazacam sadece diğerleri normal memurluklar olacak sizce yanlışmı yoksa doğrumu yapıyorum :S