Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

Gardaşım ben sana niye hakaret ediyim amacım bilgi kirliliğini önlemek hayır o kadar asılsız konu var ki insanlar boşuna üzümemek gerekir değil mi.?

murat6677;

dediğin gibi yanlış tercih yapmışsındır

benim gibi 80 nin altında puan alanlar ümidinizi kırmak istemem ancak geçen atamalardaki gibi alım olursa işimiz zorun ötesinde

Atama sayısı az olursa 1. atamada 93 altı bile sıkıntı bence.

Bence bu atama az olsa bile sonraki atamalar çok olur seçimlerin etkisiyle 70 e kadar düşebilir benim görüşüm bu

slm

Valla kardes bendede oö 88 puan var ama memur olmaz sanırım

massari;

1.de kadroya bağlı ama 2.de memur olursun yerinde olsam hizmetli yazmam o puana.

Valla kardes bendede oö 88 puan var ama memur olmaz sanırım

massarı kardeşim bu yazdığın yazı senin araştırmadan etmeden gelip buraya yazı yazdığın anlamına gelir ki zaten belli buda ilk mesajın sırf bunu yazmak için girdiğin belli gir bak 88 le kaç kişi memur olmus ondan sonra gel burda milletin moralini bozmaya hakkın yok... geçen sene 80 lerle memur oldu millet bana 88 le gelmez diyosun ayıptır günahtır

Sıralama: 435
ilk atama inşallah gideriz...

Ortaöğretim 95.3 sıralamam 140.dayım hayırlısı olsun

Ortaogretim 93.9 / 240. Sıra insallah Ankara olur

yaw allah aşkına nedir bu gelen giden 93 95 yazıyor düşük puan alanlar nerede yazılanlara bakılırsa ekpss sınavına girenlerin %50 si 80 puan üzeri almıştır

benim önümde 1811 kişi var, ve bu 1811 kişinin en az 200 tanesi bu sitede

Ya çogu şişiriyor eger bu yazılanlar dogruysa ki zannetmiyorum 2016 sınavına kadar taban puan 80 olur benim puanda 99'9 2 sıradayım::)

bulent381;

garanti istediğin kadroya yerlesirsin 99.9la

spartaküs;
ya bukadar tesadüf olur benim puanda 73.7 12,7 kusürüncü sıradayım kardeş atanabilirmiyiz acaba

etkiweb;
Yok tercih yapmıycam benim işim var asgari ücrete çalışıyorum başkalarının hakkını yemem bazıları diyorya bende böle diyorum tabi yerseniz::)

benim sertifikalarım sısıtma ve sıhhi tesisat - kalorifer tesisatı - doğal gaz tesisatı-bilgisayar sertifikası-ve muhasebe sertifikası var

İnş atanırız ama buradaki yazılanlar dogruysa zannetmiyorum çünkü sadece 2 miz 73 almışız 80 altı puan yok

142
235
80,79342
4239
49527

TILAFSINLIYLA aramıza 19 kişi girmiş ben 80.79342 o 80.80185 puan 4220

Hiç çalışmadan girdiğim sınavın sonucu 60 dkka olurmu arkadaş engelliye matematiği yetiştiremedim 10 dakkam daha olsa 3 5 soru yapardım belki matematikten matematiğim pek iyi olmasada bikaç basit soru bulurdum heralde Kaç sene olmuş liseyi bitireli türkçe soruları çok zamanımı aldı :S İnşallah atanabilirim ama umudum pek yok gibi :S 2. yada 3. atamalarda umudum var inşallah yaradan nasip eder

bu arada kafamı karıştıran bir konu var anadolu bilgisayar meslek lisesi mezunuyum sizce kendi bölümümdeki tercihlere ağırlık versemmi acaba atanma şansım kendi bölümüm olmayan normal memurluklara göre nasıldır tercihlerde bu kafamı çok karıştırıyor allah rızası için birisi yardım etsin kendi bölümüme ağırlık vermeyi düşünmüyorum bu sene 2 3 tane yazacam sadece diğerleri normal memurluklar olacak sizce yanlışmı yoksa doğrumu yapıyorum :S

Son düzenleme:
benim şansım hiç yok herhalde bu mantıkla gıdersek 14000. kişilerdeyım.. 14000 kişi alınacak sonra sıra banamı gelecek.

Üst Alt