Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

benim şansım hiç yok herhalde bu mantıkla gıdersek 14000. kişilerdeyım.. 14000 kişi alınacak sonra sıra banamı gelecek.

hayır tabiki öyle birşey yok. tercihleri iyi yaparsan senden çok puan (mesela 90) alanı bile geçersin. yeterki tercihleri iyi yap.

arkadaşlar şu anda bizi en çok ilgilendiren bize verecekleri kadro sayısı eğer dedikleri gibi sadece 3000 kişi ile sınırlı kalacaksa biz lise mezunları için 90 altı geçmiş olsun imza kampanyası yapılıyor oraya katılalım çevremizide yönlendirelim

bence 3000 kadro ilk tercih için denmiştir diye düşünüyorum

Ekpss hakkında

Sayın arkadaşlar size bi sorum olcak benim puan 73.7 sıralamam 12,763 bu sıralama lise mezunlar aradındamı yoksa lisans önlisans hepsi bebermi bu puan yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

bulent381;

Sadece lise mezunları arasında puanın ve sıralaman :)

Puan 84,987 siralamam 2019 sizce sansim varmi .beenim umudum yok denecek kadar ..

el gider mersine bizim arkadaşlar gider tersinee. arkadaşlar ilk atama için 3bin olmalı bu durum ikincisi ise onlwolf ve ali gs sizin puanlarınız ilk tercih için hakketen zor bende 84.02 altım ilk atama hayal.. ama ikinci atamaya en çok yerleşek kişiler bu puandakiler olacakdır 2013ömss atamalarına bakarsanız durum bu... nerden geliyo bu moral bozukluğu anlamıyorum ya

Ozaman biz hiç atamayı düşünmüyelim bile 73,7 zor bu puanlara bakarsak demi yani

Bülent381 ; Umutsuz olma herşey olabilir. Tercih önemli senin tercih yapıtğın yere tercih olmaz bi bakmışın hop atanmışsın. bende 91,67 puan yaptım korkuyorum çünkü tercihler herşeyi belirliyor. Ben tercih yaparım benim yaptığım yere hep benden yüksekler olur atanamam. Belkide sen tercih yaparsın oraya kimse yapmaz bi bakmışın atanmışsın umutsuz olma kardeşim :)

Sizin insanların moralini bozmaya hakkınız yok ya vebali boynunuza olsun inşallah. 84-85 puan almış şansım yok diyor. ''ilk atama için şansım yok'' de bari de okuyan ve senden düşük alanlar da etkilenmesin.

zaten herkes 80 üzeri burda hiç anlamıyorum hadi anladık diyelim daha önce de yazdım 84 ile 85 ile umudum yok diyor çok afedersiniz ama manyak mısınız siz kardeşim ya yemin ederim sinirimden çatlayacağım artık 90 aldım ümidim yok alma o zaman o puanı girmeseydin tercih yapma kardeşim ümidin yoksa biz gireriz sıkıntı değil ben de 82 alım çok da ümitliyim inşallah atancam eski klavuzlarda 72 ye bile alan yerler var yeter artık 80 den yukarı alıp da ümidim yok demeyin kendinize saklayın fikirleriniz biz ztn engelliyiz kimilerimiz herseyden ümtisiz iyice kırmayın hevesimizi! ayrıca zaten 60 alan 65 alan için kesin atanırsın gibi şeyler de söylemip saçma sapan ümitlendirmiyoruz da vallahi yeter

78.967 ortaögretim atanma sansım nedir?

arkadslar 78.967 puan aldım sizce atanma sansım nedir engellim ruhsal

saol dost bir tek sen yorum yapmışsın :)

Kılavuz yok kesin bilgi yok hala herkes puanım bu atanırmıyım diyo. Daha devlet personel başkanı bile emin degil sayıdan siz neyin derdindesiniz?

o zaman bekleyeceğiz. çünkü öncelikle bölümler çok önemli. güzel puan almışsınız ama nasip umudunu yitirmeyiniz. zamana bırakın. bu arada özel sektörde bile bir iş bulursanız başlayınız. çalışırkende bir yandan takip edersiniz . yapılacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız

ınsallah atanırsınız allah tüm beklıyen kardeslerımızın atanmasını nasıp eder ınsallah ekpss kpss ye gore cokmu zor dahamı kolay :confused:

inşallah atanırsınız keşke bütün engelli kardeşlerimizde atansa

Beni yanlis anlamayin ama 3000 alim diyolar ...vede bunu 4e bolcekler. lise mezunu kacagelir oda750 dimi .benim siralamam 2019 ...egerki bu sinavla 8000alim olursa ancak....Arkadaslar tepkinizi bana digil bimer .e beraberce yapalim

3000 komik olur 5000den aşşa olacağını zannetmiyrm oda az gerçi..

Sen kendini düşünüyorsun burda allaha kitaba yemin et atandıktan sonrada gerideki engellilere bimere vs caba gösterceyine nedense atananlar geridekileri unutuyor onu geçtik tekrar sınava girip yerdeyiştiriyor hak yiyor yok öle

Ortaöğretim 641. sıradayım hepinizden çok gayret gösteriyorum.

arkadaşlar aramızda tartışacağımıza bişeyler yapalım bakın ben imza kampanyasına 2 defa imza attım hepimiz 2 şer defa atsak zaten uçururuz çevremede söyledim arkadaşlarımdanda atan olmuştur biraz gayret edelim aramızda tartışmaya ne gerek var İnşallah hepimiz atanıcağız

iki defa atıldığını bilmiyordum ben hemen atacağım bu sitedeki herkes atsa 10 bini bulur ztn

ben ayrı ayrı adreslerden attım aynı adresten atmadım

Üst Alt