Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balıkesirli yoğmu aranızda akadeşle. balıesirden heç bu sınava gereniniz yoğmu la.
9 ayrı okulda sınav oldu 1300 kişi girmiş sesleri duyulmaz oldu. nerde la bu millet.
Herkez ya çok yüksek aldı atamam garanti diyo. yada çok düşük puan alıp. kayboldular ortadan.
Çok ilginç.
arkadaşlar canınız sıkmayın mesela benden önce 1844 kişi var onların var olduğunu değiştiremeyiz 91 alan birinin önünde 500 kişi var bunlar gerçek rakamlar tercihlerimizi ona göre yapalım
Yada bi ihtimal daha nokta atışı yapıp hiç tercih edilmeyen yeri tercih edersiniz.Yada bir daha ki sınav eğer olursa ona çalışıp kazanırsınız yada böyle sınavın ben........ diyip bir daha girmez tercih yapmazsınız.
Karar Senin ...!
pardon ama neye göre böyle konuşuyorsunuz ki ? mesela ben 68 puanla memur olarak atanan arkadaşlar tanıyorum. tabi puanının yüksek olması iyi ancak tercihleri de iyi yapmak lazım.
bir adam istanbulda 92 puanla atanamaz ama tercihlerinde bursa varsa oraya atanabilir.
Loris;
puanın ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. ancak yaptığın tercihler belirleyici olacaktır. mesela samsunda 30 tane boş kadro var. atama yapılırken samsunu tercih edenlerin en yüksek puandan başlayarak atayacaklar.
hımm bende ilk başta sıralamam 485 görünce atarım dedim sevindim bu sene ilk girişim ama sonradan endişe duymaya başladım sakarya dışında yerlerde yazcaz o zaman. Bide bu puanla açıkta kalırsam harbi üzer adamı