Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

arkadaşlar 71 puanan atanmak imkansızmı

arkadaşlar 71 puanan atanmak imkansızmı

imkansız demiyelimde sancılı kaç kişi alınacağı belli değil 3. alımlarda blki olabilir ama yardımcı hizmetler kadrosu gelir geliceksede..

Balıkesirli yoğmu aranızda akadeşle. balıesirden heç bu sınava gereniniz yoğmu la.
9 ayrı okulda sınav oldu 1300 kişi girmiş sesleri duyulmaz oldu. nerde la bu millet.
Herkez ya çok yüksek aldı atamam garanti diyo. yada çok düşük puan alıp. kayboldular ortadan.
Çok ilginç.

Kitabın yüzüne dahi bakmadım ama 65 almışım, şans var mı arkadaşlar?

başarı sıralaması 5000 den yukardaysa endişe edilcek durumdur

kristall01;

burdayım hemşerim. özelden yazdım sana :)

96 puan 86. sıradayım sizce istanbula atanabilirmiyim

Somadaki elim olayda hayatını kaybeden insanlarıımza
allahtan rahmet. yaralılara acil şifalar. Merhumların ve
yaralı olanların yakınlarına allahtan sabrı cemil. diliyorum.
Madende kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimize allah yardım
etsin inşallah.

Cemalettin Uçak
BALIKESİR/Sındırgı ilçe millieğitim sekreteri.

mek;

Sakaryadaki herkes yüksek almış galiba maşallah 90 altı yok neyse 2. 3. tercihlere umudum

arkadaşlar canınız sıkmayın mesela benden önce 1844 kişi var onların var olduğunu değiştiremeyiz 91 alan birinin önünde 500 kişi var bunlar gerçek rakamlar tercihlerimizi ona göre yapalım

Yada bi ihtimal daha nokta atışı yapıp hiç tercih edilmeyen yeri tercih edersiniz.Yada bir daha ki sınav eğer olursa ona çalışıp kazanırsınız yada böyle sınavın ben........ diyip bir daha girmez tercih yapmazsınız.
Karar Senin ...!

arkadaşlar atanmak için en az kaç puana ihtiyaç var..?

muzy1;

pardon ama neye göre böyle konuşuyorsunuz ki ? mesela ben 68 puanla memur olarak atanan arkadaşlar tanıyorum. tabi puanının yüksek olması iyi ancak tercihleri de iyi yapmak lazım.
bir adam istanbulda 92 puanla atanamaz ama tercihlerinde bursa varsa oraya atanabilir.

Loris;

puanın ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. ancak yaptığın tercihler belirleyici olacaktır. mesela samsunda 30 tane boş kadro var. atama yapılırken samsunu tercih edenlerin en yüksek puandan başlayarak atayacaklar.

70 Puan aldım 18 bindayim sıralamada İstanbul 'a atanabilirmiyim.?

orasını bilemem çünkü ankarayı tercih edecek olan arkadaşların puanlarını bilmiyorum.

3 şeyi bildiğin zaman atanıp atanamayacağın çıkar ortaya. herhangi bir dalavere olmazsa tabi.

1. kendi puanın,
2. ankarayı tercih edenlerin puanı,
3. ankaradaki boş kadro sayısı.

2012 dekı alımlara baktım puanlara bazısı tutuyor bazısı tutmuyor puan sınırda

İlk atamalarda 91,6 puan 485. kesin atanır mı sizce

mek;

Hangi il ?
Kadro açılırsa iyi bir puan.

Sakarya düşünüyorum ama çevre illeride yazmayı düşünüyorum. olur mu sence

Puanları defalarca kez yazmaktan ne anlıyorsunuz. ..

mek;

3 4 kişi gördüm burda hep 90 üstü ben atanamayacam galiba bu sakaryaya okulum burda başka yerde yazamıyorum daha 2 yıl var ünv bitmesine

hımm bende ilk başta sıralamam 485 görünce atarım dedim sevindim bu sene ilk girişim ama sonradan endişe duymaya başladım sakarya dışında yerlerde yazcaz o zaman. Bide bu puanla açıkta kalırsam harbi üzer adamı

Üst Alt