Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

ben 91 alsam memur olayına garanti bakardım hiç anlamıyorum bu insanları yazmayın o zaman memur falan bi girelim sıkıntı değil :D

sanki bu sözleri daha önce de yazmıştım ben :D demek ki 92 aldım memur olur muyum 95 aldım atanır mıyım diyeen çook :D

Hangi ili yazacağınız önemli bence.
Tüm yüksek puanlılar bir şehirde değil sonuçta.
İstanbul 90 a kadar memur aldı.Ankara bir yerde 75 le aldı.5 kişi tercih yapmış 5. 75 puanlı.
İzmir 87 civarı.Konya 89 civarı.
Diğer illerde durum farklı.90 üzeri 4 kişi çorumdan çıkarsa çorum yaz gelmez.Böyle de bir kısmet faktörü var.

inşallah dediğin gibi olur şu klavuz bir açıklansında.. ALLAH kaderimize ne yazmışsa artık herkes için hayırlısı olur.

mrvinl_;
özel sektörde çalışıp birilerinin köleliğini senelerce yapıp tüm umutlarını bu sınavın sonucuna memur olmaya bağlarsan anlarsın bu 91 puan ile memur olarak atanamam demenin sıkıntılarını çünkü şöyle bir düşününce umutlarını buna bağlamışsın fakat 91 puan ile yine hizmetli atandın köleliğe devam bu insanın iiçini karartıyor ordan insanların sıkıntılarını anlayamazsın tabi yaşamayan bilmez....

@isyanimkendime kardeşim seni çok iyi anlıyorum bende bütün ümitleri mi bu sınava başlamıştım aklımda hep 85alırım diye planlamıştım ve yinede hizmetli yazmam 2-3atamayı bekler memur atanırım düşünüyorum ama nasipte 91,92204 almak vardı ve yinede memurdan başka yazmam
sende şimdi hizmetli yazma, yazmazsan hizmetli atanmazsın sonuçta şun hazırda bir işin var galiba 1 sene daha bekler memur atanırsın olmazsa ilk atamada ama ilk atamada büyük ihtimal atanırsın rahat ol...

yani sonuç olarak hizmetli yazmazsan hizmetli olmazsın,

herşeyin hayırlısı burda bazılarımız hiç çalışmıyor klavuz açıklandığında hersey belli olacak inşallah

isyanimkendime;

435

Tercihler büyük ihtimal 23 Hazirandan önce açıklanır diye düşünüyorum çünkü
23 Hazira ve 2 Temmuz arası KPSS trcihleri var 5 ve 6 Temmuz da KPSS lisans sınavı var
eğer 23 ünden önce açıklanmazsa ÖSYM iyice yoğunlaşıp sıkışacaktır o yüzden 23ünden önce bu işi aradan çıkarmak isteye bilir yoksa karışıklıklar olabilir şahsi düşüncem tabi.. Aksi taktirde KPSS lisans sınavının sonuçları açıklanması falan derken bu iş 20 Temmuzdan sonraya kalabilir...

bencede ya dediğin gibi kpssden önce yada bayramdan sonra 2012 ilk atamada ağustostaydı değil mibelki buda öyle olur..

Temmuz da atama olacak dediler Temmuz ayı içerisinde bu işin olup bitmesi lazım lafa bakarsan ama :) güvenmemek lazım :D çok gördük biz öyle diyipte böyle oldugunu

aynen bende merak ediyorum 2. atama kesin olucakmı ?

arkadaşlar günler uzadıkça inanız ki stres artıyor.inşallah tez zaman tercihler açıklanır. ve kadro sayıları yüksek olur inşallah..ilgili yerlere kadro arttırılması için yazılzr yzaınız

sertifikalrınız ve puanlarınız

benim sertifikalarım kalorifer- sıhhi tesisat - doğalgaz-elektirik-muhasebe-ve bilgisayar puanım 73.7

kesin değil ama güvenilir bilgi 2.nci atama hatta 3.ncü atamadan bahsediliyor dernekler de vs.2 kesin olacaktır ama bence ve daha fazla kadroyla.diye umyorum en azından =)

ÖZER ÖZKAN
ORTAÖĞRETİM
Görme
27 Nisan 2014

Adı ve Soyadı
Öğrenim Durumu
Engel Durumu
Sınav Tarihi
1119
228
73,52635
12988
49527

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

ne işe yarar demedim işe yarar dedim puanı düşük kapatıyor nerde veriyorlar bu sertifikayı bilen varmı

aydın sökede 2013 de ömms hizmetli olarak başladım,ekps ye girdim 91 puan aldım sıralamada 700. acaba adana osmaniye yada mersine atanma şansım memur olaraak varmı....

zozan;

zozan 93 puan var bende oraları yazacagım zor ama yine sansımı deneyecegim ama gelmez banada

amonsa;

93 puanla zor diyosan senden düşük puanlılar hiç tercih yapmasın o zaman hiç şansımız yok :) bu kada karamsar olmayı yaaa...

arkadaslar gelmez diye düşünmeyin bence eğer istediğiniz yerde kararlıysanız yazın o yerleri 92 ile hataya atanmıştşm bende o yüzden yazın derim

dönsel;

hatayda neye atandın ben vhki işletmenlik ve memurluk dusunuyorum ilk atamada gelir mi acaba

arkadaşlar ortaögretim ne demek zaten ilk ögretim 8 yıl oldu ama yalnız ortaögretim dedinizi anlamadım lise yazıyonuz zaten

Şu 85 ve üzeri atanamıyacam deyipte artislik yapmasın 85 altı puan alanların umutlarını kırmasın madem atanamayacagını düşünüyorsan tercih yapma vede artislik!!

sertifikalar için sanat okulları var lisede sonra bize atölye hocası söylediydi keşke alaymışım hata yaptım lise bitti ek olarak 1.5 sene eğitimini alacaksınız kurs yani gelmek isteyen gelsn dedi sıhhı tesisat ve elektirik daha farklı sertifikalar için gitmedim hata yaptım..

yerleştirmeler yapıldımı.?

Yerleştirme puanları açıklandımı.?en düşük kim nereye yerleşmiş bilgimiz olur iyi olurdu

Üst Alt