selda*
Daha önce TurkNet abonesiydim.
TurkNet genelde başka servis sağlayıcı firmaların altyapısını kullanan bir firma. Altyapı ile ilgili bir sorunda altyapıya müdahale yetkisi yok. Altyapı sahibi servis sağlayıcı da kendi müşterileri olmadığınızdan sürekli savsaklıyor. Bizzat ben bu sebeple 2 ay internetsiz kaldım, bir sorunun çözümü 2 ay sürer mi ? Her gün arıza kaydı oluşturmaktan başka hiç bir işe yaramayan bir müşteri hizmetleri vardı, şimdi o da yok, müşteri hizmetlerini kaldırdılar. Bir sorununuz olduğunda muhatabınız bile yok. Kendiniz online işlemlerden arıza kaydı oluşturup ilgilenmeleri için dua etmeye başlayacaksınız. Saha ekibi falan zaten hak getire.
Superonline'de herhangi bir sorununuz olduğunda müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, bir kaç saat içinde saha ekibi evinizde oluyor. O sorunu çözmeden de gitmiyor.
Superonline'ye geçtikten sonra netim kesildi, aradım geldiler. Kutu ile daire arasında bir katta kabloyu katlayıp kırmışlar. (Fiber kablo içi cam oluyor? Fiber kabloya ek yapılamadığınfan kutudan 6. kattaki dairenin kadar yeniden kablo çektiler, evin içinde modeme kadar duvarda sabitleyerek getirdi ve bağladılar. Bina merdivenlerinde kalan kısımları plastik kablo olukları ile korumaya aldılar. Adamlar akşama kadar bana çalıştı, 5 kuruş da almadılar. Böyle bir sorunun TurkNet'ye yaşandığını düşünmek bile istemiyorum.
Zaten ne ulaşabileceğiniz bir müşteri hizmetleri, ne de evinize gelip ilgilenecek doğru düzgün saha ekipleri yoktur.
Sanırım siz TurkNet'te yenisiniz ve bu zamana kadar sorununuz olmadı. Umarım olmaz, ama olursa çok kötü pişman olursunuz.
Sıkıntımı yazdım diye TurkNet Facebook sayfasında engellediler beni, yorum yazamıyorum. Düşünün bu kadar amatörce tavırları var.