Mevcut emeklilerin kontrol muaynesinde rapor ile kazanımları hakkında kaybedilen birsey varmı ? Bu konuda sizin yorumunuz çok değerli saygılar @OturanBoğa,
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Abi biseyi anlamadim ben kimisi diyor hafif orta yada agir calisma gucu kaybi aranicak.Kimiside diyorki yuzde 40-49 arası yada 50-59 arası olacak.Peki dedigi sekilde oranli kayip istiyorsa mevcut surekli raporumuzla direkt emeklilik icin basvuracakmiyiz acabaEmekliler kontrolde emekli oldukları zamanki mevzuata/cetvele tabiler @Konyaereğli
@Barbut,Abi biseyi anlamadim ben kimisi diyor hafif orta yada agir calisma gucu kaybi aranicak.Kimiside diyorki yuzde 40-49 arası yada 50-59 arası olacak.Peki dedigi sekilde oranli kayip istiyorsa mevcut surekli raporumuzla direkt emeklilik icin basvuracakmiyiz acaba
@Emrah., SGK malulen emeklilik için son 6 ay içerisinde alınmış durum bildirir raporlarına göre işlem yapabiliyor.Peki çalışma gücü kaybını almak için işten ayrılmak şartmı çalışırken rapor alıp istediğimiz zaman emekli olabilir miyiz