@hanifeaydin Hayır işgücü kaybına göre yeni emekli olacak kişiler için böyle eski emekliler için emekli olduğu cetvel kullanılacak hepsi bu
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Şimdi bende olaya bambaşka bir boyut kazandırayım.Benim durumumda olan birkaç kişi vardır bu forumda diye dusunuyorum.Ben 2022 agustosta 85 oraninda rapor ve vergi indirimi aldim.İkiside 2 yillikti ve ben bu surede emekli oldum maas aldim.Ama 2024 ocakta raporumu yenileyince orani 53 e dusurduler ve emekli maasim kesildi.Şimdi benim sorum şu yeni kanun çıkarsa emekliler etkilenmeyecek deniyorya peki benim daha once olusturulmus emekki tahsis numaram var.Ben bu sayede gunum geldiginde tekrardan maasim baglanirmi.@oturanboğa @bilgihazinedir
@OturanBoğa ,@Bilgi Hazinedir
@SirinShell, Bu soruyu ayrı bir konu açarak zaten sormuşsunuzEe peki emeklilik süreci benim için nasıl işleyecek 11 9 2008 girişli yım
Nasıl yani engelli işçi statüsü ne demek istedinizemeklilik böyle duman oldu da peki engelli işçi statüsü için engelli raporu nasıl olacak işgücü kaybıyla mı yoksa balthazar mı?
EvetArtık balthazar sistemi devre dışı mı kaldı?
Peki 30 10 10 10 varken emeklilik değil de engelili de mi sayılmayacağım emekliliği geçtim.
Engelliligin devam eder.Balthzar formulude devam eder engelli raporunuz halen sosyal hayatta gecerli.Sadece emekli olurken balthzar formulune bakmayacak calisma gucu kaybina bakarak emekli edeceklerPeki 30 10 10 10 varken emeklilik değil de engelili de mi sayılmayacağım emekliliği geçtim.
Anladım...zaten emekli maaşı yok hükmünde allah bunlardan tez zamanda kurtarsın insanlarıEngelliligin devam eder.Balthzar formulude devam eder engelli raporunuz halen sosyal hayatta gecerli.Sadece emekli olurken balthzar formulune bakmayacak calisma gucu kaybina bakarak emekli edecekler