merhaba arkadaşlar 03.09 tarihinde ayak bileği ve sırt ağrımdan dolayı(kendimi zorlayınca ilk buralarım ağrır) işe gitmedim ,gidemedim . bunun üzerine şüphelenerek korona testi yaptırdım (pcr ,boğaz burun sürüntüsü) ertesi güm çıkan testte negatif vardı yani korana değildim ,ama bişeylerden şüpheleniyordum çünkü iki gün boyunca daha önce hiç karşılaşmadığım garip hastalık belirtileri çıkmaya başladı: yorulduğumda ilk ağrıyan yerlerim ağrımaya başladı,başım ağrımaya başladı özellikle göz ve göz kapaklarım ağrıdı,karnım guruldayıp ara ara bulanıp geçmeye başladı ,sadece 1 gece ateşim 37.2 oldu bunu üzerine çok basit ağrı ve ateş düşürücü olan minoset plus kullandım çok iyi geldi ve hemen kendimi iyi hissettim ama 2 gün işe gidemedim,3. ve 4. günlerden sonra bana olan durumların hepsi eşimde ve 2 çoçuğumdada gözükmeye başladı eşimle ve ben kesin bişey var testi yanlış yaptılar yada anlayamadılar bizde korana var diye birbirimize söyledik 5. gün aynı bölümde çalışan arkadaşta korona çıkınca tekrar hastaneye gidip korona testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı ,kendimizi önceden alıştıdığımız ve korana gözüyle baktığımız için panik yapmadık. test pozitif çıkınca sağlık bakanlığından memurlar geldi gerekli bilgiler verdiler ,şikayetlerimi sordu 14 gün evden çıkma dedi ,eşimi ve çocuklarıda söyledim onlarda çıkmasın vs..
14 gün evde geçirdik sonra tekrar test yaptırdık ve negatif raporu alıp tekrar iş başı yaptım,ne tür sorunlar oluyor onları söyliyeyim:
bu söylediklerimin hepsi bende ,eşimde ve çocuklarımda oldu ; ilk testte çıkmayabiliyor 4-5 gün sonra ikinci testte çıkması daha yüksek oluyor,ilk önce vücudunun en hassas yerine ağrı ,yorgunluk gibi belirtiler geliyor ,sırasıyla karın guruldamaları ,mide bulantıları ama hemen geçiyor bi bulanıyor bi geçiyor çok ilginç sanki senle oyun oynuyor,baş ağrısı özellikle göze ve göz kapaklarına vuran ağrı ,burun tıkanıyor arada açılıyor çok ilginç oluyor ve en son tat ve koku kaybı oluyor bütün bunlar yaklaşık 7 gün sürüyor (hepsi değil ama sırayla oluyor) 7-8 gün sonra tam geçti diyorsunuz bıgın harika hissediyorum diyorsunuz ,bi bakıyonuz 9-10 . gün yine bir hafif halsizlik ve mide bulantıları oluyor. neyse çok şükür şuanda bişeyim yok evde bir sıkıntı olmadan ailece atlattık. Kesinlikle ve kesinlikle değişik bişey olduğunu anlıyorsunuz en azından biz anladık diyeyim ,grip ve nezle daha kötü bunun yanında faranjitim vardı yine koranadn çok kötüydü ama bu sadece bize göre tabiki başka kişilerde çok ağır geçebiliyor. yaklaşık 15 gün oldu hastalığı geçireli tek sıkıntım arada göz kapaklarım kaşınıyor ve sulanırmış gibi oluyor onun dışında hiç bir sorunum kalmadı.