Yakalanan herkese geçmiş olsun
Ben de belki evde gecirmis ve atlatmis olabilirim
Zaten evdeyim ama bir ara ise gitmiştim o dönem bas agrisindan kafamı kaldiramiyordum, maskeyle nefesim daraliyor zaten maskesiz de evde zorlaniyordum. Burun tıkanıklığı geniz akıntısı zaten normalde de var bende alerjiden dolayi, halsizlik ve cabuk yorulmayi da kanda enfeksiyon olmasına bağladım. Ama bugün cok iyiyim hem fiziken hem ruhen, enerjim de iyi. Sanırım ya hastalığı gecirdim atlattım ya da vücudumdaki enfeksiyondandi ve o geçti, bilemiyorum. Karsi komsumda da korona cikti zaten psikolojik olarak da çok korkuyordum. Şükür şu an iyiyim bir ara kan testimde trombosit degerim de yüksekti. Simdi yazilanlari okuyunca herhalde geçirdim dedim.
Allah korusun, hasta olanlara sifa diliyorum.
Bu arada is arkadasim Nisan gibiydi sanirim, babasını koronadan kaybetti. Yasli adam başka hastaliklari da varmis hastanede yatmış ama bu süreçte yegenlerde torunlarda virüs cikanlar da varmis.
Bir baska arkadasimin ablasini kaybettik 5 aydir yogun bakimda yasam mucadelesi veriyordu koronayi da tedavi icin yattigi hastanenin yogun bakımında kaptı sonra da duzelemedi maalesef. Ama kayitlara kalp krizi diye geçti çünkü teknik olarak koronayi atlatmisti ama etkileri vücudu zaten bitirmisti.