Sesimizi daha çok duyuralım mevzuatın değişmesi için
Merhaba Sayın arkadaşlarım
Ben sağlık ta çalışan %45 şizofreni rahatsızlığı olan birisiyim. Tek ilacım var Aripiprazol Etken maddeli Abilifly 30 mg sadece bir defa alıyorum günlük, doktorlarım benim günlük hayata adaptemin çok iyi olduğunu ve hayatın içinde gözlemlediğimiz rahatsızlığı yenen hastalarımızdan olduğumu söylediler ( normalde bu rahatsızlık kolay kolay yenilecek bir hastalık değil başına gelenler bilir ).
Bende sürücü kursuna yazılıp 2009 yılında ehliyet aldım 2010 yılında emniyete gidince belgeyi almak için bir şekilde rapor karşıma çıktı ve ehliyet ankara il sağlık ta psikoteknik te dosya açılıp 3 defa hakem hastane hakkımı da kullandım. her defasında 2006 yılında çıkan sürücü sağlık yönetmeliğinde geçen ibareler nedeniyle sürücü olamayacağım kanatine varıldı. Kendim bu site yi uzun zamandır takip ediyordum en son OturanBoğa arkadaşımızın konusu gözüme çarptı ve daha çok bu konuya yöneldim.
http://www.engelliler.biz/forum/gun...standartlarinda-duzenleme-istiyoruz-g-11.html
SESİMİZİ YAŞADIĞIMIZ ÜLKEDE DUYURAMAZ İSEK BAŞKA BİR YERDE ASLA DUYURAMAYIZ FİKRİ İLE BENDE GEREKLİ BİR ÇOK YERE YAZI YAZDIM
EN SON GELEN MAİL DE :
Sayın ORHAN, Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları ile Muayenelerine Dair Yönetmelikte İçişleri Bakanlığı tarafından AB mevzuatına uyumlu değişiklikler ve düzenlemeler yapılmakta olup yakın bir zamanda yayınlanıp yürürlüğe girmesi beklenmektedir. Saygılarımla
SONUÇTA BİZ SESİMİZİ DUYURMAMIZ KANATİNDEYİM DAHA ÇOK MAİL ATIP SESİMİZİ DUYURALIM .. MEVZUAT DEĞİŞSİN HİÇ BİR AMACI YOK YÜRÜRLÜKTE OLAN YÖNETMELİĞİN BENCE ÇAĞ DIŞILIĞIN İSPATIDIR.
LÜTFEN ARKADAŞLAR BÜGÜN BENİM BAŞIMA GELEN YARIN HEPİNİZİN BAŞINADA GELEBİLİR.
SAĞLIKTA ÇALIŞAN BİR ARKADAŞIM
BANA BİR ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ ÇOĞUNLUĞUN DURUŞUNA BAKAR DEMİŞTİ BU KONUYU BU SEBEPTEN AÇTIM