@Mustafa 1972, her görüşe saygım var ama
Ama seven insan engel tanımaz engelleri aşmış diyenlerle dolu 4 hukuk aile mahkemeleri
Şuan 20 bin + KDV anlaşmalı evlilik boşanma avukat ücreti kaldıki çekişmelide 100.000 tl bulur sadece avukat gideri mal mülk nafaka onlar cabası bilginize arz olunur
Birde ana yasamızda yeni kanun eklendi “bayan ne derse esastır.” Kanunu
Bekara eş boşamak kolay derler bu devirde tazminat nafaka ödemen garanti şayet anlaşmalı evlilik değil ise buyurun cenaze namazına
Sonra esra erol müge anlı hanfendi yandım beni kurtar diye Tv programı aramak da olasılıklar arasında
Herkes olaya sakat sağlam evliliği o ne der bu ne der ile bakmış birde tarflardan biri art niyetli olur ise karşılaşılacak handikaplar gözü ile bakarsanız göreceksiniz ki yazdıklarım aradıklarınıza yanıt olmuş
Onun için Güldür güldür Show daki fikri abi repliği cup oturur konuya gibi geldi bana otur evinde aşağı
İzlemenizi tavsiye ederim
Konuya müdahil olan herkes sonuna kadar izlesin bu kadar tesadüf olmaz adam bizi anlatıyor
7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Güldür Güldür Show resmi sosyal medya hes...
youtu.be
Şuda önemli böylesi durumda evi kira bir engelli emekli maaşı var lüx aracı taşınır taşınmazı olan ile olmayan evliliğe aynı pencereden bakmaz birinde boşanınca mal mülk giderken diğer üzerine bişe olmayan bir engelli maaşım var ( engelli maaşı da haciz konmuyor) ( kayıp 0 ) canımımı alacaksınız evde yatıyorum hapiste yatarım gözü ile olaya bakan aynı düşüncede olması imkansız çünki biri çok şey kaybederken madden manen diğeri gönlünü eğlendirip kaybada uğramamış olur
saygılar..