Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
John için hızlı bi giriş oldu bakalım neler olacak
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Snow ile Khaleesi fingirdeşirken o ejderhaların bakışına koptum, tabi Snow'un bir yandan öpüşüp bir yandan 3,5 atmasına da
Güzel bir özet buldum7. sezonun son 2-3 tanesi izlense de hatırlanır herhalde ama izledikçe hatırlarız zaten .. Asıl olay çok fazla ara vermiş olmaları
Aynen abi,Amca çok eğlenceli özetlemiş ğğ
Bölüm vasattan bir tık daha iyiydi. Fırtına öncesi herşey süt limanBirlik ve beraberliğe ihtiyaçlarının olduğu o günde güzel bir bölümdü ..
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Şu kızıl yabaninin sarı hatuna asılmalarına kopuyorum ya
Kesinlikle katılıyorumUlen nasılsa ölecez içelim modundaydılar çok iyi geyik döndü. Dizinin en güzel sahnesiydi bence
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Arya bizi diskoya götür Ummadık Arya gece kralı kesermiş, Sakla Arya'yı biçsin gece kralını. Arya ile şaka olmaz.
Ne deldi beeeee Artist gece kralı havada yakaladında ne oldu Arya'yı. Arya çekmiş tineri gelmiş, tinerci gibi piçakladı ya la kralı
Efsane bölümdü, savaş sahneleri gerilimliydi. Özellikle o ateş kılıçlı ilk saldırı sahnesi çok dramatikti. Aslında çok dramatik sahne vardı, o küçük lordun o deve hücumu ve ölürken koca devi indirmesi gibi. Tadı damağımda kaldı bölümün.
https://twitter.com/i/status/1122699882857488384
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Harbi ilk sahne fena moral bozdu .. en kötüsü de yorgunluktan ölüyorsun dünya kadar elemanı biçiyorsun boynuzlu amca geliyor kestiklerini geri getiriyor arya yüz değiştirebiliyorken niye o kadar kişinin kesilmesini bekledi onu anlamadım.. anlamadığım bişey daha bran ne işe yaradı boynuzlu amcayı kendine çekmekten başka .. Bu arada Theon ve devi öldüren kendi küçük yüreği büyük çocuk asıl meselenin yürek olduğunu ispatladılar resmen
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Snow ile Khaleesi de bir halt yemedi, Arya olmayaydı soğuk ejder meyveli smoothie oluyordu John. Sanırım son 3 bölümde ve özellikle Bran'i finalde görecez gibime geliyor. Final bu bölümden daha efektif olacaktır muhtemelen, tüm barutu bu bölümde atmamıştır senaristler, altın vuruşları finale saklamışlardıranlamadığım bişey daha bran ne işe yaradı boynuzlu amcayı kendine çekmekten başka
Not: Sadece bu bölüm 55 günde çekilmiş.
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Brann'a gelecek bölümlerde iş düşebilir de bu bölümde gözleri çevirip seyretti ... Bak bi konuda oydu anlamadığım ejderha sırtında savaş seyretti ikisi hatta ejderhalarda atıl kaldı sayelerinde Cercei ile kim savaşacak bakalım bırak savaşacak askeri kanlı canlı insan kalmadı piyasada
Spoiler/Ayrıntı İçerik:ben gece kralının sonunu böyle beklemiyodum
Spoiler/Ayrıntı İçerik:ilk ejderin ölümü çok umrumda olmamıştı ama bu 2. ejderin ölümüne üzüldüm nedense. Heralde beklenmedik anda ve böğüre böğüre öldü diye böyle hissettim galiba