Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Ve nihayet beklenen an dizinin 8 . sezon 1. bölümü yayınlandı

John için hızlı bi giriş oldu bakalım neler olacak

John için hızlı bi giriş oldu bakalım neler olacak

O kadar uzun süre ara veriliyorki en son ne olmuştu, kimler müttefikti kim düşmandı, kim ölmüştü, niye ölmüştü, kim kalmıştı unutuyor insan. 1. sezondan başlayıp tekrar izleyip, final sezonu öyle mi izlesem diye düşünmedim değil ;)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Aynen bende öyle kim kimdi neciydi niye ordalar nasıl toplandılar :D neyse izledikçe hatırlayacağız galiba :D Spoilerine cevaben" kan çekti abi si kan" :D Capricorn

7.sezonu tekrar izlemek hatirlamak isteyenler icin yeterli olur sanirim...Sakin bir bölümdü ama güzeldi

7. sezonun son 2-3 tanesi izlense de hatırlanır herhalde ama izledikçe hatırlarız zaten .. Asıl olay çok fazla ara vermiş olmaları

Birkaç alternatif son hazirlanmis diziye, bakalim tahta kim çıkacak

Saçma sapan bitirmesinler de :) böyle uzun soluklu dizilerde gördük bknz. Lost :)

gece 4 de canlı izledim bekledim, fakat spoiller gibi olacak ama 7. sezonun sonunda hackerler tarafından sızdırılan senaryo vardı sıkı takip edenler belki duymuştur, sızdırılan senaryo ile bire bir aynısını maalesef.. 2 yılda sızdırıldığı için farklı bir senaryo yazacaklarını düşünmüştüm ama aynısnı çekiyorlar.. şuan dizinin hangi bölümün de ne olacağını bilerek izliyorum.. final de ne olacak öğrenmek isteyenlere söyleyebilrim :))))

lanet olsun spoiller vermek istiyorumm :D

Bu kadar bekledik zaten, izleyerek öğrenelim spoiler sende kalsın :)

Birlik ve beraberliğe ihtiyaçlarının olduğu o günde güzel bir bölümdü ..:)

2.bölümünü ilkinden daha iyi buldum, güzeldi

Birlik ve beraberliğe ihtiyaçlarının olduğu o günde güzel bir bölümdü ..:)
Bölüm vasattan bir tık daha iyiydi. Fırtına öncesi herşey süt liman:cool:

Buluşmalar birde birbirine düşman grupların buluşmaları ne bileyim bence iyi bir bölümdü ..:) Capricorn

o değilde son bölümde(S08-E02) ateş başında ne içtiler abi ya. Canımız çekti. :D
Ulen nasılsa ölecez içelim modundaydılar çok iyi geyik döndü. Dizinin en güzel sahnesiydi bence :D

Öff öfff öff aylarca bekliyoruz hatta yıl bekliyoruz sonra adamlar bu 3.bölüm gibi bir bölüm yapıyorlar, beklediğimize değdi dedirtiyorlar:D

Son düzenleme:
O neeeedi gııııııs dedirten bi bölümdü :D offf offf 1.5 saat ama bitmesin diyorsun öyle bişeydi

spoiler vermişiz:))) harika bir bölümdü, tam 2 defa izledim...

kış geliyor diye yırt kendini sora arya çıksın işi halletsin. pehh

E kış geldi gelmedi mi hem de sağlam geldi :) Arya iken hiç kimse olabildiyse bence bana göre o işi yapabilecek iki kişiden birisi .. Diğeri Brann olabilirdi

Online izlemek sıkıntı olsa da durağan ama güzel bir bölümdü

Aynen abi, kaçak yayın bulana kadar canım çıktı :) Yine bir fırtına öncesi sessizlik bölümü idi.

Sizin filmde starbucks kahve içiyorlarmış . Vikingler şarap içmiyormuydu :cool:

nQ14VM.png

Üst Alt