Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Dany nin Cercei den farkının olmadığını çok kanlı ve yanık kokusu içinde gözümüze soktuğu bir bölümdü.Ölmenin bayılmak olmadığını savaşın ne kadar yıkıcı olduğunu güzel anlatmışlar .. Jeyminin yediği o iki yarım kılıç uzunluğundaki bıçaklarla o kadar süre hayatta kalması, Sandorun o kadar hırpalanmasına rağmen Gregrorun da yediği bıçaklara hatta son darbe beynine aldığı darbeye rağmen hayatta kalmaları abartı saçmaydı
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Khaleesi dedik bağrımıza bastık, mazlumun ve masumun savunucusu, köleliğe karşı bir devrimci dedik oy verdik onun yaptığına bak. Hırsına, kinine teslim olup bir canavara dönüştü. Onca masumun kanına girdi. Bu saatten sonra Snow iktidardan indirmezse bu karıyı onunda ben...
Gerçi Arya Snow'a kalmadan takar bu kadına bıçağı demedi deme Benim asıl beklediğim son ejderhanın Khaleesi'nin emrinden çıkıp Snow'a itaat etmesi. O ejder bir değişik bakıyor Snow'a çünkü
Dediğin abartılı sahnelerde hakkın var. Benim için hayal kırıklığı olan sahne Cercei ve Jamie'nin son sahnesi. Cercei böyle romantik bir ölümü haketmiyordu, özellikle masum halkı böyle vahşice ölmüşken. Senaristlere selaamm
nereden izliyorsunuz diziyi ?
beleş izleyecek internet adresi varmı, varsa yollayın
Rica edebilirmiyimbazı sitelerde var bölümler izlemek isteyen ulaşsın link atarım
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Vay arkadaş nasıl bir ters köşedir bu senarist eminim herkesi ters köşe yaptı Arya bıçağı takar diye düşünürken jon Snow yaptı ... Herhalde sonra da kendi ters köşe olmuştur 8 sene izletipte bu kadar boktan ancak böyle biterdi..2 bölümde iki ordu bitirdi son bölümüde saçma sapan bitirdi ..Tam bir hayal kırıklığı
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Kişisel fikrimce final bölümü "lost" finalinin o uydurma finali kadar çöptü. Belki de daha kötü. 8 sene lan 8 sene, insanlar bu finali izlemek için mi bekledi. Dany'nin ölümüne üzülen ejdarhanın " hadi kalk anne nolur" edasıyla onu burnuyla dürtmesi ve sonrasında Snow'u değilde belki de Dany'nin gerçek katili olan o tahtı "herşey bunun için miydi lan, tahtınızın taa... a.koyayım" der gibi yakıp eritmesi final bölümün tek ve en güzel sahnesiydi. Bunun dışında koca 8 sezonu ve onca yılı sırf şu son kısımdaki demokrasi göndermelerini ve seçim saçmalıklarını görmek için izlemedim ben.
Duyduğum kadarıyla imza kampanyası başlatmış insanlar yeni bir final senaryosu yazılması için
Ben de daha önce 3 ayrı final hazırlandığını okumuştum ama yok galiba öyle bir şey. 2.si yeni bir final yazılsa bile ve üstelik güzel dahi olsa bence bu uyduruk final sonrası dizinin büyüsü bozuldu, insanlar aynı şevkle izleyemez.Duyduğum kadarıyla imza kampanyası başlatmış insanlar yeni bir final senaryosu yazılması için