Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Bunlar Viking değil ne olduklarıda belli değil 😀 latte mi içiyor acaba 😀😀

Tabi yoksa şarap içerdi o da 😀

Diziyi bulmak aşırı zor olmaya başladı arkidiş

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Yayıncı şirket bu sefer işi sıkı tutuyor ama buna rağmen bu final sezonun 2 bölümü erken sızdı internete. Zor bulunması normal.

nereden izliyorsunuz diziyi ?

beleş izleyecek internet adresi varmı, varsa yollayın :)

Online izliyoruz ama bulmak çok zorlaştı olanı da ikinci gün siliyorlar :) ya torrent indireceksiniz ya da google amcaya soracaksınız:)

Yandex mi? Hımm.. Ben google dan bulduğum için önerdim(ama harbi zor oluyor bulmak) ..pazartesi birde yandexle bakayım

Ve nihayet final...

Katılıyorum çok, böyle bir final beklemiyordum

bu finali çoluk çocuk yazdı galiba ters köşe yapalım diye içine etmişler koskoca güzelim dizinin.cennet mahallesi baksaydım daha iyiydi :D

Duyduğum kadarıyla imza kampanyası başlatmış insanlar yeni bir final senaryosu yazılması için:confused:

Duyduğum kadarıyla imza kampanyası başlatmış insanlar yeni bir final senaryosu yazılması için:confused:
Ben de daha önce 3 ayrı final hazırlandığını okumuştum ama yok galiba öyle bir şey. 2.si yeni bir final yazılsa bile ve üstelik güzel dahi olsa bence bu uyduruk final sonrası dizinin büyüsü bozuldu, insanlar aynı şevkle izleyemez.

boşa giden o kadar sezon hayatmızdan calınan zaman.berbat bır fınal sezonu..abd yapımları bunu hep yapıyor mesela lost!

Yeni bir senaryo için imza kampanyası düzenleyenler de ayrı büyükbaş, lan olum adam daha iyisini yazabilse zaten yazacak adamların "adı hıdır elinden gelen budur"

Üst Alt