Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Yapılacak tonla iş, halledilmesi gereken onca mesele beni beklerken ben neyi, kimi bekliyorum?

Gece olduğunda demogoji yapıyorum farkındayım, sadece uykuyu bekliyorum.

Bimden kuşbaşı almayacam bi daha. Sırf yağ basmışlar ambalaja. Haram olsun.

Burdaki insanlar hayal dünyasında yaşamaya alışmış. Ekpss ile kafayı bozmuşlar, hayatlarının değişeceğine falan inanıyorlar zaar 😄

Emlakçı evimin fotoğraflarını çekti. Hayırlısı olsun bakalım. 3+1 130 m² için 16 bin lira fiyat gayet makul bence 😀

Merhametli olmak iyidir

Bu işte bi şeylik var ama neyse 🤔🙄

Allah’a kulluk edin ve O’na hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana-babanıza iyilikte bulunun. Akrabaya, yetimlere, yoksullara, yakın komşuya, uzak komşuya, yakın arkadaşa, yolda kalmışlara, elinizin altında bulunan köle, câriye, hizmetçi ve işçilere iyilik yapın. Çünkü Allah, kendini beğenen ve çokça övünüp duran kimseleri kesinlikle sevmez.

Hangi dilin yanığı, hangi yaşanmışlığa ait bu sözler.
Hangi yangının külleridir, bu nasıl bir çığlık!

Kesin deme işte,al bi dene 🤭
Cidden lezzetli 😄 Beklentim çok düşüktü amma abarttılar kesin bi şeye benzemiyor dedim ama gerçekten baya iyi 👌🏻 @

Cidden lezzetli 😄 Beklentim çok düşüktü amma abarttılar kesin bi şeye benzemiyor dedim ama gerçekten baya iyi 👌🏻 @

Fındığı, bademi taneyle yiyorum benim için kesin 😅

Zaten Allah affetsin kırdıkları zaman içindeki görüntü de bi tuhaf görünüyor hiç yeme isteği duymuyorum yani 😊

Üst Alt