Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

22 ekim 2024
Bugün tekirdağ da denize girdim
Zatürre olmam inşallah
Çok üşüyorum 🙃

Benim gibi bir adamı da duygulandırdı ya şu hayat, ne diyeyim bilemiyorum 🤷‍♂️

Onurlu kaybedişler onursuz kazanıştan değerlidir...

Hiç beklemediğiniz kişiden olumlu anlamda beklemediğiniz bir hareket görünce insan ne kadar mutlu olabiliyormuş yaşamış olduk. Öğleden beri anlamsız anlamsız tebessüm ediyorum.

Gurur ve kibirle övünme hâfız;
Biri hayatını çorak toprak eyler, diğeri ateşten bir yurt...

Koca koca adamlarsiniz

Burası sanal çok ciddiye alıyorsunuz:D

Spontane bir gün..en sevdiğim 🙃🫠

Ula ya moralim bomzuldukça siteye giriyorum :D moralim düzeliyor. 🤣

Kitap okumam lazım poşetten bile çıkarasım gelmiyor birkaç gündür. Hani bir gün olsa neyse de birkaç gündür eve getirdiğim kitabı poşetinden bile çıkarmıyorum.

Bıkmışım, sıkılmışım, yıkılmışım... Resmen kendimi depresyona soktum okumamak için. Sırf 2 ay sürem var diyedir belki, normalde o kadar tembel değildim yaw.

@Yusuf islam Zaman daraldıkça içim de daralıyor. Kitabı iade mi etsem acaba :)) Bunu beğenmedim, bana sıkıntı veriyor diyeyim :))

Bana hep onu anlattılar,
Sonra beni hiç tanımamışsın dediler.

Tek yapmam gereken sadece ve sadece samimi bir şekilde sabretmek. Her bir şey o kadar rayına oturuyormuş ki.☺️☺️

İnsan inanmadığı bir şeyi nasıl yaşayabilir...

Kendi bahçesine bir çiçek ekmeyen insanlar, karşı bahçenin toprağı altında ki tohuma bile öfkelidir...

Üst Alt