Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı için kök hücre tedavisi nerede yaptırılır?

İşitme cihazı takın rahat edin şimdilerde sadece kulak içine koyulan Kulaklık gibi işitme cihazlarıda var.Rahat edersiniz

@erkamacar,

Koklear implant ameliyatı olabilirsin merak etme kus seslerini bile duyarsın odandayken lamba anahtarın kapatıp acılma sesleri bile duyarsın. Aralıkta oldum ameliyatı şuan muhteşem duyuyorum hala alışma sürecim devam ediyor 🤌🏻🤌🏻

@Ririgirl, arkadaş kök hücre demiş implant farklı bir işlem ama yapılırsa faydalı olabilir riskleri de var implanta darbe gelmesi ölümcül sonuçları var o süreçten sonra hayatınız boyunca dikkat etmelisiniz top oynarken tartışırken size geçmiş olsun güle gule duyun insaallah:)

@Manemm,
İmplanta darbe gelmesine bağlı ölümcül bir sonuç henüz duymadım. İmplantın kırılması teknik olarak ölüme yol açmaz. Olsa olsa darbe ölüme yol açabilir.
Yanıltıcı bilgiler implant adayları için olumsuz düşüncelere neden olabilir. Biraz daha özen..

@Mehmet Akşit, mesajı dikkatli oku DARBEye bağlı yazıyor okurken özen lutfen darbenin impant yapılan cihazins degil implant yapılan yerini cihazında orada olması hasebiyle bundan bahsediyoruz heralde ben cihaz kırılır veya bozulursa ölümcül sonucu olabilir diye bir kastım olduğunu söylediğimi kimse düşünemez fiziksel olarak mümkün olmayan birseyi her aklı olan kişi anlar
İmplant yaparken risklerini doktorlar belirtiyor isterseniz telefon ile bilgi alınız DARBE alırsa ölümcül sonuçları olabilir diyor beyin kanaması gibi benim yıllardır tanıdığım arkadaşım yaptırdı 15 yıllık implant takiyor kendisi koklear implant top oynamiyordu kesinlikle kimse kendisi ile el kol şakası yapmıyordu buna özen gösteriyordu spor yaparken darbeye bağlı sporlar yapmıyordu

sunuda belirteyim mıknatıslı sistem oldugu icin sistem takılı aktif ken cihaz zaten implant yapılan bölgede kaldığını belirtiyim çıkardığında zaten cihaz normal bağımsız kişinin kendi üzerine yapılan implantın darbe görmesini söylüyorum

Tabiki burada olumsuz anlaşılması icin degil bilgilendirilmesi icin paylaşılıyor niyet budur yanlis anlaşılmasın

Son düzenleme:
Üst Alt