Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LOST / Dizi

S05 Ep16,17 Okumamanız önerilir. :)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Dizinin godfather'ı Jacob'un kim olduğu belli oldu. Dizinin heyecanı kaybolmasın diye bu spoileri yukarıdakinden ayrı olarak veriyorum. Bunu hiç açmayın daha iyi:

Sezon 5 sonu ile ilgili ciddi spoilerler. Okumamanız önerilir. :)

S05 Ep14

Capri, ben sadece 5X12 için "sıkıcı bir bölüm" demiştim. 100 bölümde bir bölüm de sıkıcı olsun yani dimi... Az önce 5. Sezon finali izledim. Mükemmeldi, en az 3-5 kere tekrar izlenir.

Sezon 5 Final (16-17)

Biliyorum Mami, sadece bana sanki zoraki bölümler çekmeye başladılar gibi geliyor. Önceki sezonları daha çok sevmiştim, gerçi bu 5. sezonda ki zaman çizelgesini pek sevmediğim içinde öyle geliyor olabilir bana.
Şimdi sezon finalini izleyip geleyim de devam ederiz :)

5. Sezon finali.

Capri, anlayamadığın yeri dizi mantığına göre anlatayım.

Capri, anlayamadığın yeri dizi mantığına göre anlatayım.

Teşekkür ederim A_GEYİK.

Aklıma takıldı, bunlar adaya ilk düştükleri zaman, polisin Kate üzerinde bir yaptırımı olabilir miydi? Orası başka bir ülke ise polislik yapabilir mi orada? :)

Senaryo hatası yok yaw, Lost'ta en ufak bir senaryo hatası yoktur. Dizinin içinde sorunun cevabı vardı aslında... Adam öldü gitti ama adada bir polis daha vardı. Adını şuan anımsayamıyorum. Taş gibi esmer bir hatun vardı hani, Bir ara Sawyer ile sulak bir ortamda piknik yapmışlardı... hah ismi anımsadım. Ana Lucia (Analusya die okunuyo) Polisti, bu Ana'm... Baya bir yaptırımı olmuştu...

Sonuçta Jack'in de yanında doktorluk diploması yoktu ama sağlık konusunda son derece yapıcıydı... Bu örnek "cuk" diye oturmasada en azından ayakta kalmıyor.

Senaryo hatası yok yaw, Lost'ta en ufak bir senaryo hatası yoktur. Dizinin içinde sorunun cevabı vardı aslında... Adam öldü gitti ama adada bir polis daha vardı. Adını şuan anımsayamıyorum. Taş gibi esmer bir hatun vardı hani, Bir ara Sawyer ile sulak bir ortamda piknik yapmışlardı... hah ismi anımsadım. Ana Lucia (Analusya die okunuyo) Polisti, bu Ana'm... Baya bir yaptırımı olmuştu...

Sonuçta Jack'in de yanında doktorluk diploması yoktu ama sağlık konusunda son derece yapıcıydı... Bu örnek "cuk" diye oturmasada en azından ayakta kalmıyor.

Pek de ayakta kalmıyor. :p Bir devletin bir kişiyi kendi kanunlarının geçerliliği dahilinde görevlendirmesi ile akademik bilgi arasında herhangi bir ilgi kurmak olanaklı değil. :p:p

[size=-2]Not: Ana Lucia çok erkeksiydi yav. :) [/size]

Yaw Neptune, anladın sen ne demek istediimi... Jack örneği ayakta kalsa da Ana örnek çıtırdan oturuyo... Çıtır dedim de aklıma geldi, bir A_GEYiK sözü: Bana Lost'ta kaçıncı bölümde olduğunu söyle, sana kim olduğunu söyliyim.

Sayıların sırrı: 4-8-15-16-23-42

8 Nisan 2015 Saat 16:23.42 Bu anda ya kıyamet kopacak ya da Dünya duracak (Şarkının devamı aklıma gelmedi)

Arada biseyler atistirmanizda fayda var yoksa Lost'un sonunu görmeniz nasip olamayacak:p

Olsun, başlarda onlar da aç susuz kaldılar. Sonra adanın ruhu onlara yemek ve su buldurdu. Hatta bonus olarak ölmüş akrabalarını bile geri getirdi.

Çıtır dedim de aklıma geldi, bir A_GEYiK sözü: Bana Lost'ta kaçıncı bölümde olduğunu söyle, sana kim olduğunu söyliyim.

Sayıların sırrı: 4-8-15-16-23-42

8 Nisan 2015 Saat 16:23.42 Bu anda ya kıyamet kopacak ya da Dünya duracak (Şarkının devamı aklıma gelmedi)

Kıyamet koparsa onun devamı mı olur. :) Bu arada çıtır kelimesi ile o söz arasında nasıl bir ilgi kurdun da aklına geldi? :) Kim olduğum için de, son bölümdeyim, ne dersin? :)

Kıyamet koptuğunda devamı olacağını söylemedim ki... İlgiyi nasıl kurduğumu anlatmayayım uzun sürer.

Öyleyse sen, neptune'sin.

ben tnt den takıp edıyorum dızıyı ama bır hata beklemek pek hoş olmuyor.daha önceden aynı gun 2 bolum yayınlanıyordu güzel dizi tavsiye ederim.

17 Bölüm. 16 ve 17 bir arada sezon finali şeklinde...

5. Sezon finali yazılı düşünceler...

Sezon 5 Final (16-17)

Neptune, diziyi ilk seyrettiğimde bende oluşan ilk düşünceydi o...

Neptune, diziyi ilk seyrettiğimde bende oluşan ilk düşünceydi o...

Ok. Ben de zaten Jhon'un siyah duman olmadığı düşüncesindeyim. Peki senin Jhon Locke açılımın ya da yorumun nedir?

Ok. Ben de zaten Jhon'un siyah duman olmadığı düşüncesindeyim. Peki senin Jhon Locke açılımın ya da yorumun nedir?

arkadaşlar dizinin baştan tekrarı hafta içi her akşam türkçe düblajlı olarak saat 8.00 de tnt de yayınlanmaya başlıyor takip etmek isteyenlere duyrulur.3.sezonun sonuna kadar yayınlanacakmış.

Ben Patlayan şilepte jin'inde ölmüş olduğunu ama ada sayesinde john Locke gibi yaşadığını düşünüyorum..Peki bu arada Claire nerelede sizce..?

Lost'ta cevapsız soru kalmayacak

Dünya genelinde merak ve ilgiyle izlenen Lost dizisinin final sezonunda, birinci sezondaki bazı karakterlerin geri döneceği ve merak edilen tüm soruların cevabını bulacağı bildirildi.

090727%20lost.hlarge.jpg

Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, dizinin final sezonuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Juliet Burke ve Daniel Faraday adlı karakterlerin, birinci sezondan beri gözükmeyen başka bazı karakterlerle birlikte diziye geri döneceğini belirtti.

Final sezonunun bazı açılardan birinci sezonla benzerlikler göstereceğinin ipucunu veren yapımcılar, "İlk sezonda karakterler ormanda koşuşturuyordu, yoğun ve şaşırtıcı olaylar yaşanıyordu, karakterlerin duygusal olarak tanındığı bir dönemdi. Bunları final sezonunda da yaşayacağız" dedi.

Dizide Hugo karakterini canlandıran Jorge Garcia ise bunun, dizide yaşananları hiç olmamış gibi gösterecek bir final anlamına gelmediğini belirterek, "Bu hayranlarımıza büyük bir ihanet olur" diye konuştu.

Yapımcı Cuse da bu konuyla ilgili olarak, "Bize güvenin" mesajını verdi.
Lindelof, yeni sezonda zamanda yolculuk ve flash-forward kullanılmayacağını belirterek, "Farklı bir şey yapacağız. Merak edilen bütün soruların cevapları verilecek" dedi.

Dizide ayrıca final sezonuna özgü bir anlatım şekli kullanılacağı belirtildi.

Lost'ta cevapsız soru kalmayacak - Sinema Haber- ntvmsnbc.com

arkadaşlar losta bazı eski oyuncular sezon 6 da sırgibi ortaya cıkıyorlarr bide ben baya kaçırdımm buu diziyi sezon 2 de bıraktımm acaba 6 dan devam etsemmiii?

Yok bence 6'dan devam etme, birşey anlamazsın, bırak sezon atlamayı tek bölüm atlasan olmaz...

Bu arada Kate ile Charlie gerçek hayatta evleniyorlarmış.

Üst Alt