Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LOST / Dizi

Son aldığım duyumlara göre Ağustos ayında 5.sezon çekimleri başlıyormuş.Eylülde yayına girer inşallah

lost adası menhettın denen mekandadır abi, dizinin denizli olan afişinde (hangi sezonun afişi tam hatırlamıyorum) bizimkilerin gölgesi menhettın kuleleri şeklinde görülmektedir suda(ciddiyim), ama lock adayı izmit körfezine getircek 5. sezonda ben de bi uğricam(ciddi olamam) :)))

Ben bu dizinin 4. sezon 2. bölümüne kadar izledim internetten izliyorum hiç duraksamıyor üstelik ay sonunda 3 GB ı bile bulmuyor kotam ( oysa sınırlı adsl 4 GB hakkım var o bile dolmuyor ) zaten ben evdeki interneti sadece dizi izlemek için kullanıyorum kış sezonunda kaçırdığım yerli dizileri de oradan izliyorum tavsiye ederim :) Bu arada LOST dizisi süpperrrrrrr ( 4400 adlı dizi de güzel tavsiye ederim )

ya ben bu diziyi bikaç bölümünü izledim arkadaşlar ama hiçte sürükleyici gelmedi bana.arada bi sadece yakışıklısını görmek için izliyorum diyebilirim :wink:

Sawyer ise kastedilen yakışıklı, dizi de zaten sarmadıysa hiç uğraşmayın takip etmekle. Magnum dondurma, Davidoff parfüm gibi TV reklamlarından daha iyi takip edilebilir bence Sawyer..

evet bende öle yapıyorum :wink: ama reklam çabuk bitiyo kesmiyo bazen :D

Yeni sezonun ne zaman başlayacağını bilen var mı?

2009 şubat ayında başlayacakmış...

Ve nihayet LOST 5. sezonuyla tekrar ekranlarda!

Dizi; ilki geniş bir özet olmak üzere çift bölüm halinde yayınlandı ve bu sabah sularında internet alemine düştü..

Cümleten geçmiş olsun :):):)

Üç bölüm yayınlandı sanırım. İlki özet ve daha sonra iki bölümden oluşan başlangıcı.

3. sezon 17 bölümdeyim anlatmayın sakın boğazlarım :) locke bişeler karıştırıyor ya hadi hayırlısı :)

Bende 3.sezon 21.bölümdeyim çok uzattım arayı bir an önce bitirip 4.bölüme geçmeliyim.Bu arada 5.sezonu bekleyen tüm lostcuların gözü aydın;)

Nihayet Lost'umuza kavuştuk la la laaaa, söylenecek çok şey var ama benim düşünüp düşünüp
hatırlayamadığım 1şey var onu merak ediyorum, 5.sezon son bolumu izleyip bilgisi olan biri bana cevap verebilir miiii? sorum aşagıda

:))

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

cigdemy,

teşekkür ederim neptune
ben o sahneyi hatırlamıyorum bile : )

Yazılacak çok fazla şey var ama uykusuzum yarın dökücem içimi..

Çiğdem sen daha izleme be...

5. sezon 1-2'ye dair

OturanBoğa,

Sezon 5 ilk iki bölüm ve gidişata dair;

5. sezon 4. bölüm:

wauw bi lost meraklısı kendimi sanıyordum

5. sezon 4. bölüm

En sonunda 5. sezon 4. bölüme geldim, yettimm gariiii :D

karl, izlediğin bölüme ait çok büyük bir süprizi alenen yazmışsın, ben de Spoiler tag'i ile gizledim, bu tip süprizleri başkalarının da "izlediği" sırada şaşırıp şoke olabilmesi için Spoiler tagları ile gizli paylaşalım :)

Lost 5. sezon 5. bölümde yayınlandı. Git gide coşuyor bunlar :)

5. sezon 6. bölüm

5. sezon 7. bölüm

Bu arada 5. Sezon yeni bölümleri Digitürk 5. Kanalda (Dizimax) çarşamba günleri yayınlanmaya başlamış.

Üst Alt