Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lyrica 150 mg kapsül ilacını kullanan ve ilaç hakkında bilgisi olan var mı?

7 senedir ''LYRICA 300 mg'' kullanıyordum son günlerde bu ilaçta yaşanan olumsuzluklardan dolayı 150 mg'a düşürdüler ve yüzümü dahi sol elimle yıkayamıyorum, o kadar derdimi anlatmama rağmen hocalar yazmıyorlar,hakkımı hukuki yollardan arayabilirmiyim,bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var?

pregabalinler batma yanma gibi etkenleri geçiriyor ama,maalesef bendeki gibi elektrik çarpması durumları kalıcı olabiliyor maalesef..kolumu çıplak halde iken bir yere değdiremiyorum felaket bir durum...geçmiş olsun herkese.

Sadece pregabalin etken maddeli ilaç mı kullandınız?

Peki birlikte kullanınca ağrılarınız azaldı mı ve şu an yada daha önce uyuşma varmı?

Bana da bu ilacı bağ doku hastalığı ve fibromiyalji için romatolog yazmıştı ama yan etkilerinden korktuğum için kullanmamıştım. Şimdi yanma, batma, derin ağrı şikayetlerim öyle arttı ki denemek istiyorum ama özel reçeteye bağlanmış, buradan öğrendim! Plaquenil de kullanıyorum ben. Onu da Kovid hastalarında kullanıldığı için bir günde rapora, özel reçeteye bağladılar! Salgın zamanı zaten hasta olan insan nasıl üniversite hastanesine, vs.'ye gitsin, kapı kapı dolaşsın, rapor çıkarsın, özel reçete alsın?! Her şeyi zorlaştırmasalar olmaz!

Üst Alt