Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatri hastalarının kullandığı Akineton ilacının yan etkileri nelerdir?
@Micro123, Hayır akinetonun öyle bir etkisi yok.
Sadece antipisikotiklerin yaptığı akatazi yani yerinde duramama ve iç huzursuzluk yan etkisi için bir ilaç.
Akinetonu 2 yıldır düzenli kullanıyorum ve son zamanlarda sanrılar yaşıyorum seslerde de artış oluyor sizce bu semptomların artışı akineton ile ilgisi var mı sizde de oluyor mu böyle?
Kardeşim sen günde 3-4 tane içiyormuşsun herşeyin fazlası zarar böyle yan etkiler bu dozda normal ,ben günde bir tane alıyorum hiçbir sorun olmuyor gün boyu beni götürüyor bilinçsiz ve doktora sormadan ilaç dozlarını yükseltmeyin sonra sorun oluyor.
6 yıldır akineton kullanıyorum psikoz hastasıyım normalde iyiydim sanrı ve ses artışı yoktu son üç günde sanrılar ve sesler oluşmaya başladı düşünce hızım arttı içimde korku ve sıkıntı var 3 gündür içmiyorum acaba içmemeli miyim beni psikoza sokan bu ilaç mı içmediğim takdirde kaç gün içinde toparlanırım?