Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastalarının kullandığı Akineton ilacının yan etkileri nelerdir?

@Micro123, Hayır akinetonun öyle bir etkisi yok.
Sadece antipisikotiklerin yaptığı akatazi yani yerinde duramama ve iç huzursuzluk yan etkisi için bir ilaç.

@Micro123,

Ruhsal rahatlama sağlıyor.akineton günde 2 tane kullanıyorum.akatazi giderir.onu almasam kötü hissediyorum.dr her bittiğinde yazıyor ilacı.

Akinetonu 2 yıldır düzenli kullanıyorum ve son zamanlarda sanrılar yaşıyorum seslerde de artış oluyor sizce bu semptomların artışı akineton ile ilgisi var mı sizde de oluyor mu böyle?

@Üzümlükekim, akinetonun böyle bir etkisi var. Ben yüksek doz akineton aldığımda sanrı, halüsinasyon her şey vardı.

Akineton sizde huzursuzluk, korku, paranoya
Yapıyor mu, bende yapıyor gibi

@Ahmet T,

Remisyonda değilim bir gün iyi bir hafta kötüyüm duygu durumumda sıkıntı var psikoz var bende.

ben bi iki saat sonra görüntülerle sohbete oturacam

@Ahmet T,

Hala halüsinasyon goruyor musun.ben ne işitsel ne de görsel halisunasyon görmedim.Benim hezayanlarim var özellikle referans hezeyani..

Akineton aslında kasılma giderici bir ilaç doktor demişti

etkilerin hastalıktan mı yoksa ilaçtan mı kaynaklı karıştırıldığını düşünüyorum.

Yarın akineton içmiycem
Günün akşamı fark varmı yazarım

Evet ilkbaşta zor oldu sabah akineton içmemek ama sabrettim

Beni
akineton psikoza sokuyormuş
öfkeli yapıyormuş
kafa karışıklığı yaşatıyormuş
iştah açıyormuş
kas seğirmesi yapıyormuş
Halsiz yapıyormuş

Kafam tüm gün rahat sakindi, yukarda saydıklarımın hiçbirini bugün yaşamadım

Kardeşim sen günde 3-4 tane içiyormuşsun herşeyin fazlası zarar böyle yan etkiler bu dozda normal ,ben günde bir tane alıyorum hiçbir sorun olmuyor gün boyu beni götürüyor bilinçsiz ve doktora sormadan ilaç dozlarını yükseltmeyin sonra sorun oluyor.

6 yıldır akineton kullanıyorum psikoz hastasıyım normalde iyiydim sanrı ve ses artışı yoktu son üç günde sanrılar ve sesler oluşmaya başladı düşünce hızım arttı içimde korku ve sıkıntı var 3 gündür içmiyorum acaba içmemeli miyim beni psikoza sokan bu ilaç mı içmediğim takdirde kaç gün içinde toparlanırım?

Son bir haftadır korkunç rüyalar görüyorum😞

Kafa yapsın diye aşırı yüksek doz alanlarda böbreklere veya karaciğere zarar verebilir.

Diderali biliyorum daha kullandım.agirlik yapıyordu bende bıraktım.

ben akineton dideral xeplion clonex kullanıyorum şu sıralar hayal dünyasında yaşıyorum

Üst Alt