Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastalarının kullandığı Akineton ilacının yan etkileri nelerdir?

Uzun süre kullandim ben ilaçların yan etkileri kasılmaları felan gidermesi için kullandım ama psikoza sokmadı beni.

eğer hayal değil ise dışkapı hastanesi istediğin kadar içebilir sin demişti akineton dan için

@Psikoterapi, concerta ve ritalin gibi kırmızı reçeteli ilaçlar var

Bunlarda yüksek doz daha tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

fayda ediyorsa diyecek birşeyim yok bende fayda etmiyor

Sizofrenler aşırı kaygı yaşarlar bu durum mevcut mu sizde Ahmet t ben psikoz ve okb hastasıyım çok kaygilaniyorum.Bana en son konulan tanı organik olmayan psikoz ve atipik psikoz.

ben hayal kurmadan duramıyorum
galiba beynime komut verdim

Ben su içerken bile hayal kuruyorum. İçtiğim su dünyanın en kaliteli suyuymuş. Evin altıntan çıkıyormuş. Belediyeye çaktırmadan bardağı 100 dolardan satıyormuşum vs.

@osmangazi, :) Sende cidden enteresan fikirler var. Bunları yazıya döküp , deneme tarzı bir şeyler yapabilirsin.

yemek yerken de hayal kuruyorum. Borsa ile dünyanın en zengini olmuşum vs.

@osmangazi,

Bana da bı ara bipolar tanısı konuldu Bende 4 sene önce lithuril kullanıyordum.Ama ben bipolar değilde psikozmusum Dr dedi şuan kullandığım ilaçlar
Sabah/selectra,serex,akineton,invega
Akşam/Olaxinn

Akineton'un uykuya etkisi olumsuz mu
Yani gece uyku bölünmesi yapıyor mu

@Micro123, Akinetonun uyku açıcı özelliği var onun için yatarken değilde sabah içilmesi tavsiye ediliyor.

@kara duman,
Evet bu yüzden uyku düzenimi mahvediyor
Hiç içmemem gerek ama bağımlılık yaptığı için bırakamıyorum, amateme yatırılmakla tehdit ediliyorum

@Micro123,

Yıllar önce kullanıyordum akinetonu ben de bağımlısıydım 3 tane içince vücudumu güzel hissettiriyodu doktor bağımlı olduğumu anlayınca kesti ilacı

@Tyler D.,

Akinetonu kesti, peki akinetonun yanında kullandığın ilaçları değiştirdi mi yoksa devam mı etti

Nasıl kurtuldun bağımlılıktan şu an nasılsın
Yoksunluk belirtisi var mı

@Micro123,

Ben akineton kullanırken risperdal kullanıyodum yanında kasıntıları azaltsın diye yazmıştı akşnetonu. O zamanlar aşırı kötüydüm akineton acılarımı biraz dindiriyordu. Akineton kesilince risperdalı da kesti doktor. Şu an ketiapin 600mg, xeplion 150 mg ve selectra 50mg kullanıyorum. Yoksunluk hissi çekmiyorum ancak arada canımın çektiği oluyor akinetonu

Üst Alt