Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rivotril kullanan arkadaşlar deneyimleriniz yazar mısınız?

Sen nerelisin Gülün tabi ki gülmek gibi güzel bişey varmı:)

Dışım guluyor icim kan agliyor. Aslen Karabük.Doğdugumdan beri İstanbulda yasiyorum.bıktim artik.her ilaci denedim.Dopaminle mi alakali acaba diye wellbutrin eklettim doktoruma cymbaltanin yanina 5 gun dayanabildim.anksiyetem tavan yapti.lityum mu denemeli acaba? Doktor sonuc alamazsak sana üc etkili anafranil yazacagm dedi.ama gene umudum yok.sorunun kaynagi ne belli degil. :( Şükür ki doktorum cok anlayisli biri.bakalm nolcak

Bayramda istanbula geleceğim 15 gün feln pendik tarafta olsaydın görüşürdük

Çok fazla ilaç kullanmışa benziyorsun sen bipolarsın dimi daha çok depresif oluyorsun

Ne zamandır var bu rahatsızlık

OğuzHan55

Bipolar degilim.su ana kadar oyle bi teshis konulmadi epey doktora gittim.Teshis:karisik anksiyete ve depresif bozukluk.oncesi de var.ama 2012 den beri araliksiz tedavi oluyorum.4 yildir sikayetlerim keyifsizlik ve hicbirseyden zevk almama noktasnda zirve yapti.ilaclar bu duruma fayda etmiyor.fayda ettigi noktalar:heyecan,tedirginlik vs

Tamam depresif bipolardan ayrıştırılmışş..mani dönemi olmuyor sadece depresif oluyorsun. Bipolarda sadece manik depresif olmaz.tek taraflı manik..tek taraflı depresif ..her ikisi de manik depresif olabiliyor..

Çok sık ilaç değiştiriyorsun Psikiyatri ilaçları ağrı kesici gibi hemen etki yapmaz En az 3 ay ondan sonra etkisi daha çok olur..bence çok sık ilaç değiştirme doktor hangi ilacı uygun görmüşse o ilacı düzenli şekilde sabırla kullan

Doktora şu ilacı yaz bana deme O hangini uygun görmüşse onu kullan ama sabırlı ol düzenli kullan zamanla atlatırsın inş

OğuzHan55

Hicbir zaman mani(asiri cosku,asiri nese) yasamadim.kisa bi sure yasasaydm belki isler kolaylasirdi ve bipolar uzerinde yogunlasabilirdik.hocam daha ne yapayim.3 sene paxera 30,5 ay cipralex 20,1 sene efexor,6 ay lustral,2.5 aydir cymbalta+dogmatil 200×2.bi tuhaflik var hocam bu iste.lityumu denemeli bence

Doktor lityum önermediyse kullan ma..Anlıyorum seni Anafranil hiç kullan din mı..

@OğuzHan55

Tm önermezse kullanmayacagim.hayir ama cymbaltadan sonuc alamazsak gececegiz dedi hekimim.ki alamiyorum ztn

Tamam Sen doktorunla sürekli görüş zdoktor değiştirme tedavini kim yapıyorsa ona gitmeye çalış..Piyasadaki en etkili anti depresan Anafranildir..inş düzelirsin

OğuzHan55

Tamam hocam bana zaman ayirdiginiz icin minnettarim.ama beni cahil gormeyin ltf ben de tahsil sahibiyim:) sadece merakimdan ve umutlanmak icin soruyorum ilaclarla alakali durumlari.doktorum anafranil 3 etkili dedi bana.yani onun dedigine gore:serotonin,noradrenalin,dopamin.ama arastrdigima gore sadece serotonin ve noradrenalinde etkili anafranil?

Estağfurullah ben cahilsiniz mi dedim:)bilgi edinmek bilgi almak araştırmak bunlar güzel şeyler:)benim bildiğimi sen bilmezsin senin bildiğini ben bilmem bilgi akış verişi yapmak güzel şeyler..

Benim senden tek bir ricam olacak...lütfen en azından tedavi sürecinde internetten ilaçlarla ilgili araştırma yapma Hastalıklarla ilgili internette arama yapma 😊

Tamam sagolun:) Anafranil dopaminin de güclu bir inhibitorü mü acaba? Wellbutrin gibi?

Tamam :)

Herkesin sıkıntıları Var ALLAH herkese şşfalar versin..bende yılladır panik atak krizleri çekiyorum..gündüz yapamadığını artık uykuda yapmaya başladı

Psikiyatrist değilim..Psikiyatristler hasta olmuyormu:)

Bilemiyorum ki:) belki olurlar.farmakolog da olabilirsiniz.neyse zorlamak ayip olur mesleginiz ne diye:)?

Belki değil Doktorlarda hasta olur ve onlarda ölür:)insan hepsi insanız hepimiz :)doktorlar sigara içmeyin öldürür der ama doktorlardan fazla sigara içen kimse yok..milyonlarca pisikşyatrik hasta doktor var...her neyse Dikkat et kendine dediklerimi de unutma grş:) Mesela doktor sana hemoroid ilacı yazar tedavi olman için..ama kendisi yıllardır hemorid tir ve çaresini bulsmamıştır..güzel bir örnek😊😊

Gorusmek uzere hocam.basarilar.psikyatristseniz pendik e gelince goruselim :):):)

Mesela doktor sana hemoroid ilacı yazar tedavi olman için..ama kendisi yıllardır hemorid tir ve çaresini bulamamıştır..güzel bir örnek😊😊

Grş evet gelşcem pendiğe.

Hadi iyi geceler Güzelce uyu şimdi Uyuyamazsan kitap oku:)yorgunum uyumak üzereyim Geldiğimde Görüşürüz inş.son bişey kendini eve kapatma iyi güzel arkadaşlar edin sosyal ol Herkese de güvenme tabi ..korkularının üzerine git sen bunu atlatacaksın inanıyorum buna ..ALLAH rahatlık versin..

Gorusmek uzere hocam.sahurdan sonra yatacagim.hayirli geceler <3

Rivotril ile alakalı doktorumun bugün söylediği.Çok şaşırdım...

1 hafta önce uyumam için doktorum Rivotril yazmisti.Gerçi ben bir gün kullandim biraktim.Yarim almama ragmen agir geldi.Malumunuz yesil receteli bir ilac.Bagimlilik riski internetten arastirdigima gore digerlerinden bile cok yuksekmis.Bu nedenden ötürü bugün birakmak istedigimi soyledim.Ve baska uyku ilaclari önerdim."Yok devam et birsey olmaz" dedi.hocam bagimlilik yapiyormus çok dedim."onu diyen kim,sor bakalim bagimlilik neymis,kriterleri neymis" dedi.sen takilma devam et dedi. :D ben kullanmayacagim saglama almak icin o ayri da sanki bu yesil receteli ilaclarin bagimlilik olayi cok abartiliyor ya? Ama uzun sure kullanip bagimli olan birakamayanlar da var.cok ilginc yani

Siradan da bir doktor degil onu soyleyeyim.docent...yillarca meshur bakirkoy ruh ve sinirde gorev yapmis.AMA KIMSEYI OZENDIRMIS GIBI OLMAYAYIM BU VE BENZERİ ILACLARA ISTEMEDEN!.BEN SADECE BASIMDAN GECEN BU DURUMU sizinle paylasmak ISTEDIM.VEBAL ALTINA GIREMEM!

Suskun durayım dedim Ama ufak bir düzeltme amaçlı yazıyorum..Yeşil reçeteli yada kırmızı receteli ilaçlar bağımlılık yapar evet Ama bunu uyuşturucu bağımlılığı gibi yada madde bağımlılığı gibi Algılamayınız..Nasıl bağımlılık oluşturur kısaca özet geçeyim..uzun süreli kullananlarda İlaç bırakıldığında ilaç yoksunluğuna bağlı asabiyat sinirlililik, anksiyete mevcut rahatsızlığın alevlenmesi Miyde bulantısı ajitasyon Genel sindirim sistemi bozuklukları uykusuzluk bunları çoğaltabiliriz..ilacı alınca bu şikayetler geçer Bu şekilde bağımlılık komplikasyonlar olur..yoksa uyuşturucu bağımlılığı gibi olmaz..

Üst Alt