Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rivotril kullanan arkadaşlar deneyimleriniz yazar mısınız?

Yeşil recetelerde daha ağır olur..normal anti psikotiklerde en fazla 1 hafta çekersin sonra kendiliğinden geçer .yeşil recetelerde ilacı almak zorunda kalırsın tahammül edemezsin..tablo ağır olur.

Hayat inanki herkese zor gelen pişman giden pişman Baki kalan güzel bir tebessüm:)bu dünya kimi güldürdüki beni yada seni güldürsün herkesin bir derdi var ..Yine de ALLAH a şükürler olsun diyelim :)

Açtigim konu silinmis!

Az önce konu acmistim.onemli bir konu oldugunu düsünüyorum.sayin moderatör neden silindi,kim sildi? En azindan konuyu açan bana bir gerekce sunulup haber verilseydi!

Oğuzhan55 bi git ya.
Yeşel reçete kullanmayın diyor arkadas
İnsanlar ne acılar çekiyor biliyormusun
Herseye rağmen topluma karışıp , bişeyler yapabilmenin , hastalığını bilip tedavietmenin yollarını arıyorlar.
Doktor ağzı yeşel reçete kullanmayın .iyi aspirin içelim . bu sitede kapansın

Bgprojesk

Yani o da bizi dusundugu bizi icin diyo ama oyle anksiyete ve vucutsal belirtiler yasiyorum ki bazen kullanmamak(kisa vadede) imkansiz.sürünup calisamamaktansa sakinlesirn simi yaparim kaybim olmaz

Aranızda rivotril kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar ben 2004 ten beri yeşil reçeteli ilaçlar kullanıyorum aranızda bu tür ilaçları kullanan var mı ?

Bu kadar korkmana gerek yok ben 2004 ten beri rivotril kullanıyorum bir sıkıntı yok

Bende sabah öğle akşam sende de sıkıntı yok değil mi kardeş

Bende sabah öğle akşam sende de sıkıntı yok değil mi kardeş

Kafa yapıyo mu bu ilaç? Neden yeşil reçeteli anlamıyorum doktor da bana vermişti hatta dozuda yükseltmişti 15 saat uyumak dışında hiçbi değişiklik hissetmemiştim sonrada çöpe atmıştım ilaci

Fazla alırsan kafa yapar tabii mesela 6 7 alırsan bi dünya ama tavsiye etmem yani suistimal edersen yapar ama gerek yok evet bu ilaç uyutuyor sakinleştiriyor ama sen farkedemiyorsun sanırım

Rivotril 2 mg günde 1 tablet kullanmaya başladım. İlaç hakkında önemli bilgiler neler

Bu ilaç psikiyatrik ve TAM OLARAK hangi hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır?

[FONT=Calibri]
[FONT=&quot]III. ANKSİYOLİTİK (KAYGI GİDERİCİ) İLAÇLAR
[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][/FONT]​
[FONT=Calibri]
‘Müsekkin’ veya ‘sakinleştirici’ olarak bilinen ilaçlar bu gruptandır. Etkileri çabuk başlar. Bu ilaçlar kullanan kişide endişe ve huzursuzluğu azaltır, rahatlama hali meydana getirir. Çoğu yeşil reçete ile verilir. Yatkın kişilerde, tedavi amacı dışında, uzun süreli ve yüksek dozlarda kullanıldıklarında bağımlılık riski vardır (Psikiyatride bağımlılık riski olan tek ilaç grubu). Tedavi dozunda, uygun süreli kullanıldıklarında bağımlılık tehlikesi söz konusu değildir.​
[/FONT]
[FONT=Calibri]
[/FONT]
[FONT=Calibri]
Anksiyolitikler
[/FONT]
[FONT=&quot]
Diazepam (Diazem, Nervium, Spazmo-Valibrin)[/FONT]​
[FONT=&quot]
Alprazolam (Xanax)[/FONT]​
[FONT=&quot]
Klonazepam (Rivotril)[/FONT]​
[FONT=&quot]
Lorazepam (Ativan)[/FONT]​
[FONT=&quot]
Klordiazeposid (Librax, Librium, Klipaks)[/FONT]​

Son düzenleme:
ayDÜNYAvazo
bu ilacı zamanında bizim mahallede kafa yapmak için kullanan çok insan vardı (ex çıktı ona başladılar) :)
kullanma amaçları aşırı derecede cesaret vermesi bide üstüne alkol alınca kral olurlardı.bi tanesi aşırı dozdan komaya girdi..
bu ilacı madde yoksunluğu çekenlerede veriyolar.kısası ;öz güven artırıcıdırr ve çok fazla yan etkisi vardır..
ben bir kere deneme amaçlı 5 tanenin üstüne alkol aldım 2 büyük içmiş gibi oldum ve cinnete bağladım.dahada içmedim..
doktor tavsiyesi olmadan kullanma bildiğim kadarıyla çok ağır olmayan hastalara 3 aydan fazla yasa gereği yazamıyolar..

pardon anksiteye yazıyorlar ben yanlış yazmışım

Rivotril kullanan arkadaşlar oldumu hiç

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır neurontin 800 ve lyrica 300 kullanıyordum malum artık yazdıramıyorum ama elimde 2 kutu rivotril var ilk içmemde 5 saat aralıksız dünyayla alakam kesildi ve ne ara uyudugumu dahi anlayamadım şimdi ise günde 3 4 tane içiyorum sadece boş boş etrafa bakıyorum hiç bir uyku etkisi yok kafayı yeme noktasıan geldim benmi yanlış kulanıyorum bunu lütfen yardımcı olun bana bu arada ankarada oturuyorum bilgisi olan varsa uzun uzun dertleşmek isterim

Bu ilaç nasıl bişey biliyomusunuz. Kişi bunu atar ve bekler etkisi gelsin diye. Hiçbişey olmadı bana yaa der. Sabah kendine gelirse şu cümleyi kurabilir. Ben akşam napmışım yaa? adamı değiştirir ve farkına bile vardırmaz. Benim gördüğüm en yüksek ilaç bu deva2 yazar ilaçta...

Bizde kafa yapsın diye kullanırdık ama kafadan mutluluktan çok uyuşturur ve cesaret verir. Psikiyatrik boyutunu tam bilmiyorum hangi hastalar kullanırsa ne yapar hiçbir fikrim yok uzun dönemde ne yapar kimler kullanır bilmiyorum.

Uyku ilacı değildir ama uykuya yardım eder. Çok atılırsa hafıza problemleri olur bazı günleri unutturur.

Üst Alt