Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı engelli memur sınavından kaç puan aldınız?
Selam arkadaşlar bu gün net olmamakla birlikte bir duyum aldım mülakat olacagı söyleniyor başka duyan varmı? Sağlık bankanlığı sitesinde öyle bir yazı yok.
MEB de çalışan arkadaşlarımız ( Özellikle Eğitim Teknolojilerinde..varsa eğer Sağlık Bakanlığı atamalarının hangi puan seviyelerinde olabileeceği hakkında kulaklarına gelen hiçmi tüyo ları yok
merkezi sınav sisteminde sorular istediği kadar zor olsun önemli değil. zaten o zamanda belli bir baraj sistemi ile herkesi yerleştirirler. belki en düşük baraj seviyesi 40 puanla başlar kim bilir. ama yeterki yapsınlar.
Merkezi sınav sisteminde baraj yapacaklarını hiç sanmıyorum. Mesela ben istanbuldan gireceğim istanbul 30 kişi alacak diyelim. Baraj 70. 70 i aşanda 100 kişi var eee bu 30 kişiyi doğal olarak en yüksek alan ilk 30 kişiden alacaklar.Geri kalan 70 de foosss oturacak oturduğu yere.
benimde sağ kolumda kas gerilmesi var çok küçükken rapor almıştım %40 tı lise 4üm
şuan acil tıp teknisyenliğinde okuyorum bu sınava nasıl katılabilirim biri yardımcı olabilirmi
arkadaşlar aldığınız puanı yazıyorsunuz ama lise mi, ilköğretim mi, lisans mı hiç belirtmiyorsunuz ondan sonra diğerlerinden puan hakkında yorum yapmalarını istiyorsunuz. böyle olmaz ki !!!