Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile yaşamak Adlı youtube kanalım

@berke26, filmini bilmiyorum da araştırıp izlerim. Bana özelden film linki yazabilir misin ?

@berke26,
Kierkegaard ı listeme ekledim inceleyeceğim eğer birşeyler çıkarabilirsem onunda videosunu hazırlarım.

@Descartes,
telefona pdf ini indirdim hocam inşallah okurum yakın zamanda

Selamlar, hayırlı pazarlar herkese. Bugün kıskançlık ve hasetliği işledim. Kendimce yorumladım ve deneyimlerimi aktardım. Umarım beğenirsiniz.

@neron+, hocam, çok yönlü ve akıcı bir anlatım olmuş. Oedipus kompleksinden girip kendi yaşamınızdan kıskançlık örneklerine geçişiniz de kıvamında olmuş. Kıskançlık ile hasetliği eş anlamlı zannederdim. Ama senin yorumuna bakılırsa hasetlik çok daha kötü bir şey. Hemen herkes gibi bazı şeylere imrenebiliyorum. Ama asla hiç kimsenin kötü duruma düşmesini istemem. Sizin de belirttiğiniz gibi çok ileri hasetlik vakalarının tedavi görmesi lazım. Ama günümüz Türk toplumunda buna gerek görmeden yaşayan bir sürü insan var.

Değerlendirmeniz için çok teşekkürler hocam. Bunlar beni motive ediyor gerçekten sağolun

hocam mahcup oluyorum gerçekten :),
spoiler veriyorum. özentilik, özellikle gençlerdeki psikolojik rahatsızlığa özenme,
rüyalar, ve insanın değerli olması videolarım hazır. filozof 13 tane hazır, ünlü psikiyatırlardan da 4 tane hazır. ama sıradaki video norland oyunu olacak. o pek ilginizi çekmeyebilir ama youtube analize baktığımda en çok izlenen video da onlar enteresan gerçekten bende anlamadım.

@Descartes,
Günaydın hocam. Seri katiller 3. bölümü atacaktım. siz demeseniz ben unutmuştum 4 günde bir atıyordum :)
hatta attım bile

@neron+, hocam , Tibet kültürü ve "Dalay Lama" konulu bir video çalışması yapabilir misin ?

@Descartes,
konumu olarak da bilgi olarak da baya uzak bir konu benim için :) . ama üzerinde çalışırım hocam kayda değer bir şeyler çıkarabilirsem servise sunarım

Üst Alt