Selamlar, bugün seri katiller serimizin 8. Bölümünü paylaşıyorum. Bu seride 1 bölüm daha kaldı ondan sonra seri katiller serisi bitiyor. Kitabın son 3 te 1i kadarında da seri katil nedir? Seri katil profili, seri katil psikolojisi, neden seri katiller olduğunu anlatan akademik seviyede araştırmalarını yayınlamış yazar doktorumuz.
Ben bu kitabı çok eskiden okumuştum. Ancak videoyu çekerken bazı kısımlarında aaa dedim sanki ilk defa okur gibi.
Kitabı yazan kişi yabancı ve tüm dünyadaki katilleri konu almış. Ancak bir şey dikkatimi çekti.Bizim ülkede ne kadar çok af çıkmış ya. İnternetten baktım 1923 ten günümüze kadar 53 defa af çıkmış.Daha bugün haberde gördüm. 55 bin kişiyi kapsayacak af durumu olabilirmiş.
Af,iyi hal vs.vs. durumlarından dolayı aramızda olmaması gereken ne kadar çok insan var. Adam seri katil,tecavüzcü ama bu kişi af ile aramızda dolaşabiliyor. yada akli dengesi yerinde değil denilerek tam rehabilitasyon sağlanmadan insanların arasına salınabiliyor. Bunları yazıyorum ama bu sadece bu bölümün konusu değil bundan sonraki bölümde de Türk seri katiller var onu da bilerek yazıyorum 9. Bölümde çıldırmamak elde değil.
Adam öldürmek bu kadar kolay olmamalı ya. Bir can alıyorsunuz birisinin evladı, eşi, kardeşi ,anası babasını öldürüyorsun. Ve çok az ceza alarak tekrar topluma sokuyorsun. Bunu sadece kitaba bağlı kalarak söylemiyorum benim 3 mahalle arkadaşım adam öldürmeden hapse girdiler ve serbestler.
Bu kadar yazdım ama gereksiz laf kalabalığı yapıyorum çünkü bir şey değişmeyecek. İte kaka ilerliyoruz . bu düşüncem siyasi değil. hangi parti olursa olsun bu oy silahını kullanmış.
9.Bölümü de paylaştıktan sonra 10. video da kalan kısmı özetleyip burada yazdığım düşüncelerimi açmaya çalışacağım. Ve seri katiller serisini noktalayacağım
İyi seyirler dilerim. Destek olmak isterseniz videoma beğeni atabilirsiniz.