Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile yaşamak Adlı youtube kanalım

@kara duman,
Bari bölümünü söylesin felsefemi acaba🤣🤣

Geçen bı arkadaşim yattı hastabakicilar vurmuş tekme tokat eve geldi intahar etti

@Ben_Claudius,

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,
dm atın hocam branşımı özel yazayım. felsefe ve tarih bölümlerini açık öğretimde okuyorum

bu adamı bir dönem bende takip ediyordum. o şizofreni hastası çocuğu gördüm. ama şöyle bir durum var hastalık sonradan vurabiliyor. benim liseli yıllarım ve üniversiteye başladığım ilk yılları görseydiniz ve sonraki yoğun tedavi halimi de görseydiniz anlardınız. ufak tefek tuhaflıklarım vardı ama herşey bir anda oldu dünyam karardı ve hiç bir zaman o eski enerjim olmadı. belki bu çocukta da öyle oldu. net birşey diyemiyorum

@Ben_Claudius, akıl hastaneleri kapatılmalı İtalya'da kapatıldı her serviste 80 hasta yatıyor depo hastane deniliyor çogu hastalar zorla yatırılıyor kendi iradesi dişinda yatacak adam tip fak var 2 şer kişilik gitsin orda yatsın türkiyede belli bölgelere açilmiş bu tip hastaneler bir an önce kapatilmali

@Ben_Claudius, ögretmenseniz felsefe tarihe ne gerek var anlamiş değilim okuyup ne olacaktı😜😜😜

Zaten olacaginizi olmuşsunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar video atmış youtube benim haberim yok :) öyle girince fark ettim. Mount and Blade oyunumuzun yeni bölümü ilgilenenlere iyi seyirler :)

Selamlar, bugün ünlü psikiyatır serimiz de Melanie Klein i anlatmaya çalıştım. umarım beğenirsiniz.

@[NirvaNa], yani hocam doğuştan bilgi sahibi değilim bir yerlerden okumam gerek normal olarak :)
bugün paylaşacağım seri katiller serisini de okuduğum kitabı kaynak olarak kullanıyorum.

birde sadece wiki değil başka videolara veya yazılara da bakıyorum.

ama sadece kendi fikirlerimin olduğu videolarda var sağdan soldan bakıp kendi fikrimi açıklıyorum onları göz ardı etme ;)

@[NirvaNa],@Ben_Claudius Bir pisikoz hastasının cesaretini toplayıp kağıttan okuyarak bile olsa video çekebilmesi büyük başarı sağlıklı bireylerin bir çoğu bu arkadaşımızın yaptığının çeyreğini bile yapamıyor.

Örneğin benim oğlumda pisikoz hastası bu foruma üye olup bir şeyler yazmaya bile ne cesareti nede isteği var.

Selamlar, bugün seri katiller serimizin 8. Bölümünü paylaşıyorum. Bu seride 1 bölüm daha kaldı ondan sonra seri katiller serisi bitiyor. Kitabın son 3 te 1i kadarında da seri katil nedir? Seri katil profili, seri katil psikolojisi, neden seri katiller olduğunu anlatan akademik seviyede araştırmalarını yayınlamış yazar doktorumuz.

Ben bu kitabı çok eskiden okumuştum. Ancak videoyu çekerken bazı kısımlarında aaa dedim sanki ilk defa okur gibi.

Kitabı yazan kişi yabancı ve tüm dünyadaki katilleri konu almış. Ancak bir şey dikkatimi çekti.Bizim ülkede ne kadar çok af çıkmış ya. İnternetten baktım 1923 ten günümüze kadar 53 defa af çıkmış.Daha bugün haberde gördüm. 55 bin kişiyi kapsayacak af durumu olabilirmiş.

Af,iyi hal vs.vs. durumlarından dolayı aramızda olmaması gereken ne kadar çok insan var. Adam seri katil,tecavüzcü ama bu kişi af ile aramızda dolaşabiliyor. yada akli dengesi yerinde değil denilerek tam rehabilitasyon sağlanmadan insanların arasına salınabiliyor. Bunları yazıyorum ama bu sadece bu bölümün konusu değil bundan sonraki bölümde de Türk seri katiller var onu da bilerek yazıyorum 9. Bölümde çıldırmamak elde değil.

Adam öldürmek bu kadar kolay olmamalı ya. Bir can alıyorsunuz birisinin evladı, eşi, kardeşi ,anası babasını öldürüyorsun. Ve çok az ceza alarak tekrar topluma sokuyorsun. Bunu sadece kitaba bağlı kalarak söylemiyorum benim 3 mahalle arkadaşım adam öldürmeden hapse girdiler ve serbestler.

Bu kadar yazdım ama gereksiz laf kalabalığı yapıyorum çünkü bir şey değişmeyecek. İte kaka ilerliyoruz . bu düşüncem siyasi değil. hangi parti olursa olsun bu oy silahını kullanmış.

9.Bölümü de paylaştıktan sonra 10. video da kalan kısmı özetleyip burada yazdığım düşüncelerimi açmaya çalışacağım. Ve seri katiller serisini noktalayacağım

İyi seyirler dilerim. Destek olmak isterseniz videoma beğeni atabilirsiniz.

şuan paylaştığım videoda 2,, önceki videomda 1 tane vardı zaten hocam. ama ilerleyen zamanda yükleyeceğim son bölümde 3 tane türk var maalesef :)

Selamlar.Bugün alanında bana göre dünyanın en iyi bilim insanı olan Nicola Tesla yı ilginç karakterler serimizde elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz.

Üst Alt