Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karta geçtimi diye bir arkadaşın dukkanın dan 100 tl alışveriş deniyorum bankanızla iletişim kurun diyor sosyal yardım kartı ile alışveriş yapılır diye biliyorum ama yanlış mı bu bilgi ?
Cuma gündüz Ziraat şubesinden Sosyal Kart ile çektim..
Sanırım yardımlar devam edecek, Çünkü, E devlette Teslim edilmiştir yazdigi halde, ayrica devam ediyor görünüyor ..İnşallah devam eder...
Devam edip etmeyeceği hala belli değil. Konuyla alakalı hükümette açıklama yapmadı. Boşuna sormayjn artık. Konu hakkında bilgi almak isteyen gitsin arasın sorsun
Benim aile destek kesildi başlangıç tarihi önemli bence benim .05/.7 2022 de başladı aynı tarihte kesildi yani 05/07/2024 24 aylık süre dolunca kesiliyor sanirim
Ağustos 2022 de başvuru yapmıştım kabul edilmedi. Şimdi devam ediyor yazıyor. Kabul edilmiş. Fakat başvuru tarihi olarak Ağustos 2022 gözüküyor sistemde. Ve ben hiç para almadım. Bakalım verirler mi? Sizce???
@Gölge kartal,
tuhaf bir durum 2 sene sonra kabul edilmiş en iyisi vakıfı ara en iyi bilgiyi oradan alırsın aile destek devam edecekmi kesin bir bilgi henüz yok
09 Ağustos 2024 Planlanan ödeme tarihi göründüğüne göre devam edecek... 11 pazarı günü sosyal karta yatmış olur ... Miktarını şu an itibariyle göremiyoruz.. 9'unda belli olur....
Hürriyet gazetesindeki bugünkü açıklama; 2024 sonuna kadar uzatıldığını açıkladığını söylüyor....
Sanırım aynı miktar devam edecek...
Aile destek ödemesi bitti mi, uzatıldı mı soruları Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla yanıt buldu. Ayrıca Aile ve Sosyal...
Aile destek ödemesi bitti mi, uzatıldı mı soruları Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla yanıt buldu. Ayrıca Aile ve Sosyal...