devlet kişi başı 15.000 tl kredi veriyor. siz olsaydınız ne iş kurardınız?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hacııı abi şahsen benim hayalimdeki iş sektörü sex shop açmak manyak para var
adamın ismine bak düşündüğü işe bak ya yuh artık bu kadarıda ayıp
hacıı abii ticaretin isimimle ne alakası var ortada ben ayıp birşey göremiyorum otellerde fuş serbest vergiyok stopaj yok vs vs yok ben bütün yasal yükümlülüklerini yerine getirerek sex shop açmak iatiyorum çok normal ayıpsa eczaneleride kapatsınlar onlarda prezervatif vs vs satıyor benzinliklerdeki mini marketlerden tut süper marketlerdde satıyor konuyu bu açısındanda düşünmeni öneririm.adamın ismine bak düşündüğü işe bak ya yuh artık bu kadarıda ayıp
üstad sen insanları formasından veya şeklinden şemalinden mi insanların faul olduklarına kanat getiriyorsun sen bu sitede bir üyeysen demekki engelli bir bireysin böyle bagnaz ön yargılardan bence uzaklaşmanı öneririm kimsenin kimseyi ne ırkı,rengi tipi,dini veyada tutugu takım için böyle saçma sapan konuşması dogru degil insanın kendisine saygı duyulmasını istiyorsa önce saygılı olmayı bilmeli.formasını unuttun . . . komple faul .