Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15.000 TL ile ne iş kurulabilir?

Konular
39
Reaksiyonlar
0
devlet kişi başı 15.000 tl kredi veriyor. siz olsaydınız ne iş kurardınız?

şahsi fikrim ya cep telefonu işine gırerim yada tekel mamülleri:eek:

nasıl veriyor 15 bin krediyi bizede söylede bizde alalım

bana verse ben direk araba alırım ... ne iş kuracan ki o parayla.bence tanesi 300tl den bi kuzu al kaç tane ediyor 50 tane kuzu alrsn hayvancılığa girersin yemi falan küspesi derken yine zarara uğrar çıkarsın o kadarcık para ile :D

fikirler için tşk ederim arkadaşlar. alkollü içki satışına kredi vermiyorlar. zaten bende düşünmem. ayrıca kırsalda yaşamıyorumki koyun kuzu alayım. antalyada yaşıyorum. bu krediyi sydv veriyor. sosyal güvencesi olmayan, üzerine kayıtlı menkul yada gayrimenkul olmayan vatandaşlara veriyorlar. kişi başı 15.000 tl 10 kişiye kadar ortaklık halinde 150.000 tl veriyorlar

o zaman ıkı tane doğan slx al galerıcılık yap

arkadaşlar bu para benim cebimde nakit para değilki. iş kurmak amacıyla devletin vereceği kredi. sadece iş kurma şartıyla verecekler.

Bence bana kalırsa,bilgisayar malzemeleri için dükkan aç,çünkü devir elektronik devri zarar etmezsin?

İşlek bir yerde küçük bir dükkan kirala. Kuruyemiş, sigara ve kontür sat. Müthiş bir para kazanırsın

Belediyede destek olup yer verir yer gösterir ise hediyelik eşya işi olabilir malum hediyelik eşyanın maliyeti düşük.. en kötü ihtimal ile uygun bir dukkan tutar geri kalanı ile dukkanı doldurabilirsin.. yada uygun bir otel içi dukkan da olabilir bir kısım hediyelik bir kısım tekstil (havlu-mayo vb.) olabilir.
yada etrafta çok rakip yok ise uygun kira ile bir dukkan tutup pet shop olabilir ama canlı hayvan olmasın(ben zaten canlı hayvan satışına karşıyım) balık vs olabilir artı evcil dostlarımıza mama, aksesuar vb.
ama dediğim gibi uygun lokasyon ve uygun kira önemli..
şimdiden hayırlısı olsun.. Allah iş karşılığı versin..
ben şuan maaşlı dolayısı ile SGK'lı olarak çalışıyorum bende alabilir miyim bu krediyi?

10 kişi bulup şirket kurardım. güzel bir isim ile dış ticaret şirketi kurardım. yada muhasebe şirketi kurardım . yada tek başıma muhasebecilik yapardım bir muhasebe ofisi açıp

elinden hangi tür iş gelir, mesleğin varmı herhangi bir iş tecrüben var mı? egeer yoksa, en basiti toptan perakendicilerle anlaşıp iç giyim, bebek-çocuk giyim üzerine bir magaza açabilirsin. ustalığın varsa yemek üzerine en basiti ciğ köftcelik yapabilirsin. yada dönerci, yada öğrenci mekanlarına ulaşayım dersen çay simit kafe açabilirsin. maliyeti bilgisayarlardan daha azdır.

peki geri ödemesi nasıl oluyor bu parayı neye göre veriyolr bilgin varmı

çok güzel yorumlar arkadaşlar. aslında bugüne kadar turizm ve sağlık alanında 2 işyeri açtım . ama düşmez kalkmaz bir allah . bizde düştük işte. bazı sebepler, elimde olmayan olaylar beni devlete muhtaç etti. şimdi arkadaşlar bu krediyi yukarıdada yazdım.sadece sosyal güvencesi olmayan,üzerine kayıtlı herhangi bir araç,arsa,ev vb gibi şeylerin olmaması lazım. kişi başı 15.000 tl veriyor. 2 yıl ödemesiz 6 yıl eşit taksitle faizsiz olarak geri ödemesi var.

arkadaşım bu krediyi alma şekli nasıl oluyor nereye müracaat ediyoruz

Bu konuyla ilgili şüphelerim var devletin bu şekilde kredi ödedigiyle ilgili bir kaynak verebilirmisin ?

15.000 tl ile biraz zor gibi üzerine birazdaha konulabilirse ozaman birşeyler yapılabilir..

hacııı abi şahsen benim hayalimdeki iş sektörü sex shop açmak manyak para var;):p

arkadaşlar bu kredi yıllardır var. illerdeki ve ilçelerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına müracaat edebilirsiniz. hadi arkadaşlar yeni fikirlerinizi bekliyorum. biran öne bu projeyi gerçekleştirmem lazım.

adamın ismine bak düşündüğü işe bak ya yuh artık bu kadarıda ayıp
hacıı abii ticaretin isimimle ne alakası var:confused::p ortada ben ayıp birşey göremiyorum otellerde fuş serbest vergiyok stopaj yok vs vs yok ben bütün yasal yükümlülüklerini yerine getirerek sex shop açmak iatiyorum çok normal ayıpsa eczaneleride kapatsınlar onlarda prezervatif vs vs satıyor benzinliklerdeki mini marketlerden tut süper marketlerdde satıyor konuyu bu açısındanda düşünmeni öneririm.

formasını unuttun . . . komple faul .
üstad sen insanları formasından veya şeklinden şemalinden mi insanların faul olduklarına kanat getiriyorsun sen bu sitede bir üyeysen demekki engelli bir bireysin böyle bagnaz ön yargılardan bence uzaklaşmanı öneririm kimsenin kimseyi ne ırkı,rengi tipi,dini veyada tutugu takım için böyle saçma sapan konuşması dogru degil insanın kendisine saygı duyulmasını istiyorsa önce saygılı olmayı bilmeli.

tartışmaya gerek yok . ama o forma olunca .

benim luzumsuz şeyler için tartışma alışkanlıgım zatı yok. ama senin formadan dolayı bir sıkıntın varsa oda senin sorunun.

Kar marjı en yüksek olan ve çok sermeye gerektirmeyen iş bujiteri bence, hem kendinde takılar yapabiliyorsan takı malzemeleri incik boncuk koyarak çeşitlendirebilirsin .
Şimdiden bol müşteriler

Cep tel.üzerine satış olablir.birde sonra teknikden(tamirinden) anlayan birini alabilirsiniz.biz öyle yaptık.iyide gidiyor.
kazandıran bir iş.

herdem ve burcu ilhan kardeşlerim. yorumlarınız için tşk. değerlendirebileceğim konular . zaten 2-3 proje yapıcam artık hangisini kabul ederlerse.

Üst Alt