Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15.000 TL ile ne iş kurulabilir?

Ben olsam ek iş olarak pc tamiri yapıyorum 15.000 tl kredi alıp kendi dükkanımı açardım çünkü bu işin maliyeti çok düşük..hem de çoluk çocuk pc çabuk bozuyor :)

cafe fastfood düşünüyorum ama burda da çok sayıda var. aralarında rekabet etmek zor gibi

Sizin hangi işe yatkın olduğunuz, veya hangi iş kolunda başarılı olacağınız önemli değil mi sizce :)

Patlamış mısır+bardakta mısır+pamuk şeker+közde mısır standı al ve Antalya'nın yazlık bir mekanında satmaya başla. Yanına 1 kişi alsan yeterlidir standın kralını 10.000 liraya hazır alır ya da yaptırırsın, sadece o mekanda bu işi yapan birinin olmaması lazım ya da uzun bir sahil kordonu varsa bir ucuna sen kurabilirsin. Yapımı çok basit bu işin yeter ki mekan araştırması yap. 15.000 bile tutmıcaktır.

Benim aklıma bi FİKİR GELDİ kişide yanInda yardımI olursa size halı yıkama ve araba yıkama acın derim bi arac iç dış en az 15 lira ve onun üstünde yıkanıyor onun yanında halı yıkamada olacak bi metre kare halı 2.500 kuruştan yıkanıyor bazende bunun üstü oluyor hiç bişey alıp satmana gerek yok sadece 10 bin lira ile yapılabilinir şimdi arac nerde bulacam derseniz halıları taşımak için yandan kasalı motorlar 2000 lira civarı oda tertemiz iş siz sadece işin başında durun bi elemen yapsın

15000

slm bu 15000 kredı nasıl verılıyor nerden alıyoruz bılgı verırmısınız bende bır ıs yerı acmak ıstıyorum ama yardımcı olabılırsenız sevınırım

devlet ankarda engellılere bos bufe verıyor 5 yıllık ıçı bos olarak ben 15 bın le doldururdum bufeyı bufecı bı abı 10 bın le bıle dolar bufe dedı ben olsam 15 bınle bufeye yazılırdım

indigo_girl;

muhasebe ofisi bakkal açılır gibi açılmıyor şartlarını iyice bir öğren derim..

Taraftar malzemeleri satan bir dükkan kurulabilir, işlek bir yerde... Ayrıca canlı hayvan satışı olmayan bir petshop olabilir...

2011'de atılmış bir mesaja 2014'de cevap vererek bir rekor kırdım galiba :D

Hm simdi merak ettim kredi alip ne oldu ne acdi nasil gidiyor

2011 yildan bu yana az bi sürr gecmis

tsk ederım ben kayserıdeyım arastırayım ozaman ama 15 bını nasıl alıyoruz nereye basvurmam gerekıyor benım engelım %64 yetrlımı azı yerler %80 veya uzerıne bıseyler yapılıyor

Eğer kurduğumuz şirket zarar ederse ?o zaman ne olacak ?

Benimde elimde 15 20 binlik bir birikimim var üstüne kosgebten de destek çıkarsa bir iş kuracağım inşallah. Kafama uyması için çok araştırma yaptım. Şu yazıda az sermaye ile yapılabilecek birçok iş önerisi paylaşmışlar. Aklıma yatanlardan bir tanesi danışmanlık hizmeti diğeri de organizasyon işi daha cazip geldi. Bakalım şimdi planlarım dahilinde ilerliyorum. Birkaç aşamayı geçeyim hemen işe koyulacağım..

Üst Alt