Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
@istanbul1406
Hangi memur buna emir verilmiş anlamış değilim öyle bi kanun yoktur en yakın eğitim araştırma hastanesi varsa oraya git derim sen ona dediğine bakma oraya randevu al ve sonra sgk gidip bu hastaneye sevk ediyorum der onlar sana dilekçe yazıyor ve o hastaneye yazar öyle kendin kafasına göre o hastane diye kural koyamaz. zaten bi çoğu %99 kendin seçip kendin hastaneye sevki yapıyor
@Freedomm, Banada ara karar çıktı, eğitim araştırmadan randevu al gel dediler 3 gün sonraya istanbul eğitim araştırma osmaniye boştu aldım direk yazdı yolladı.
Burda bir arkadaş ara kararda randevuya gerek yok demiş, Çam sakura her gün randevu düşüyor randevu alıp şubeye gidip değiştirtsin ayrıca Çapa'ya 182 de randevu yok biliyorum
Çapa Üniversitesi Hastanesine Nasıl Randevu Alabilirim?
Fakültemiz Hastanesi'nden 0212 41****** numaralı telefon ile veya web sayfamızda
Çapa kendi sisteminden alırsın internet sayfasında var 182 sistemien dahil değil.
İstanbul ünüversitesi istanbul hastanesi oldu ismi çapa online randevu yaz çıkacak ...