Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
@Beylikduzu, evet yaşlılık aylığı bağlanacak gibi görünüyor dys, den istersen bi ara yada gitme imkanın varsa git sor derim işten çıkış alarak başvuru yaptıysan toplu ödeme alırsın hala çalışıyorsan çıkış yapmanı isterler
@güllerin efendisi, isteğe bağlı ödüyordum zaten, muracatta tahsis talebi yaptım ve gss ye döndüm,muracat tarihinden mi ara karar sonrasımı yatıracaklar göreceğim artık.
GSS kapandı sigorta türü diğer kısmına döndü ama daha 4b emekli bilgisi düşmedi
@cfylmaz, Şişli SGK'dan yaptığım ilk başvuruda, "onay geldikten sonra tüm evraklarınızı biz Unkapanı'na göndereceğiz, oradan işlemleri yapacaksınız" demişlerdi.
Ara karardan sonra emeklilikle ilgili DYS'de güncelleme alan arkadaşlara sorum olacak.
Hekim yazıyı yazdıktan sonra DYS'de herhangi bir hareket oldu mu? olduysa ne kadar süre sonra hareket gördünüz? 20 Ocak'tan bu yana hiç hareket yok acaba sistemsel hata mı var merak ettim.
İlk evrak giriş tarih aralığını mı seçiyosunuz hareketleri görmek için. Her kontrol ettiğimde Ağustos 2*25'ten günümüze aylık tarama yapıyorum biraz uzun sürüyor
@Gambred, Ara karar 03 Eylül 2025 te çıktı 18 eylül 2025 kkurula girdim yeniden rapor 22 eylül 2025 şubeye düştü Şube 16 Ekim 2025 yılında SGK Sağlık kuruluna yolladı dosyayı
10 Kasım 2025 yılında sağlık kurulunda ele alındı ve sonuç 9 Mart 2026 çıktı ...
Arar karardan 5 ay sonra işlem sonuçlandı bu İstanbul için, bu olayda hekimlerin bir etkisi yok onlar sadece hastalığınızın komplikasyonlarını yazıyor derecelendirmeyi SGK kendi kurulu yapıyor.
İstanbul çok uzun sürüyor
@Beylikduzu, şu an neredeyse 50 gündür hareket görmemem DYS'de normal mi? hareket görmeli miydim ara karardan sonra? Siz bu tarihleri DYS'de mi takip ettiniz?
@Gambred, 4 ay harekket görmedim nereden muracatta bulundun ?
en son 11 ayda 2025 te hareket oldu ve artık bu ay 4 ay .
Ara karar sgk sağlık kuruluna yollanmışmı şubeye veya 170 sorabilirsin kalan bekleyeceksin
@Gambred, Entegrasyon Evrakları dediği ara karar zaten postalanmış artık bekleyeceksin arada 1 hareket dahha göreceksin sonra bekleyeceksin Haydarpaşa yani İstanbul umarım benim kadar beklemezsin sabret ben zırt pırt şubeye gittim ama değişen birşey olmadı heyet yeri nerede kimse söylemiyor