Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@Manemm,
Teşekkür ederim. Öncellikler 21 ocak da başvurdum 24 ocak Haydarpaşa numune hastanesi de iş gücü rapor çıkardım 27 ocak da raporları SGM iletmiş ve rapor incelemesi tam 1 1.5 ay sürdü ekteki tarihi açık açık yazılıyor incelebilrisiniz. Bugün işte tahsis no çıktı 3 gün içinde SGM gidip iş çıkış belgesi alıp işyerine götürüp emeklilik için çıkış alıp sonra e-devlet de düşecektir.
Bu arada 28/5 olarak emekli oldum bilginiz olsun ve raporum KBB tek hastalık işitme %43 olarak ve hafif tanı olarak oldum.

1..........21/01/2025SKR Düzenlenmesi (Maluliyet Tespiti)İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)Giden Evrak Kayıtlı21/01/2025 1:28 PMHASTANE SEVK
1........21/01/2025TAHSİS TALEP BELGESİİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış14/02/2025 3:12 PM375..........
1........21/01/2025TAHSİS TALEP BELGESİİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış14/02/2025 3:13 PM375........
1000000014/02/2025Tespit - ( Fırat BİLİM )İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)Giden Evrak Kayıtlı17/02/2025 10:38 AMKURUL ÜST YAZISI
1000000014/02/2025Tespit - ( Fırat BİLİM )İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET)Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış04/03/2025 1:40 PM37,..........
1000000003/02/2025SAĞLIK KURULU RAPORU HK.İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış04/03/2025 2:45 PM375......
1000000010/04/2025Talep No: 76..... Fırat BİLİMİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET)Giden Evrak Kayıtlı10/04/2025 2:33 PM3753........
1000000010/04/2025Talep No: 76....... Fırat BİLİMİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MALTEPE SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜGelen Evrak Kayıtlı10/04/2025 2:46 PM375........

10000000
10/04/2025Talep No: 761..... Fırat BİLİMİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)Gelen Evrak İşlemde14/04/2025 1:16 PMTahsis No: 16...........

@Freedomm, tesekkur ederiz güle güle harcayın ocakta çıkan durum bildirir raporunuz ile simdi emeklilik çıkmış bizim Mart sonu Nisan gibi çıktığı icin bir kac ay var gibi görünüyor benim durum bildirir Mart sonunda SGK ya nisan ayının basında ulaştı sizin işlem cok hızlı bitmiş ama bağlanma cok geç olmuş eger sizin gibi olursak bizde bir kac ay daha bekleyeceğiz

Sizi aradılar mi bu belge icin çalışıyorsunuz sonuçta kendiniz mi takip ediyorsunuz aynı durumda bizde mi takip ederek is çıkışı alacağız bilgilendirme yapılması gerekmiyor muydu ?

Son düzenleme:
@Freedomm,

Hayırlı olsun. Bilgi paylaşımınız içinde ayrıca teşekkürler.
Haydarpaşa numuneden aldığınız sağlık kurulu randevusu, maluliyet tespit mi, erişkin engelli raporu randevusu muydu?

Bu arkadaşımız emekli olduysa, biraz da hastanenin başarısı da var. Rapor almak için Haydarpaşa'yı seçmek mi lazım?

Hepimize tek tek teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda size de nasip olur.

@Manemm, ben dys de takip ettim ve aradım onlar bana 3 gün içinde buraya gelip evrak verecek iş yerine götürecek iş çıkışı için.

@Onlylife, erişkin engelli raporu alıp zaten SGM evrak verecekler iş gücü evrağı sana onunla beraber hastaneye gidip muayene oluyorsun sonra onlar gönderiyor incelemeye

@Batax, Hastanenin alakası yok SGK il genel müdürlüğündeki heyet uzmanlar karar veriliyor hastane de sadece %40 üstü rapor al gerisi SGK kurul karar veriyor

@aligumus, yeni yasal ile emekli oldum tahsis no bugün çıktı

BURSA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ BURSA BÖLGE SAĞLIK KURULUGelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış14/04/2025 10:19 AMAskerlik Bilgisi : 18/08/2009-23/08/2010

Ne demek acaba bilen var mı daha önce maluliyet için zaten askerlik epikriz muaf hepsini vermiştim.

Freedom ara kararsız 3 ayda olduysa biz ara karar alanlar 4 ayı bulabilir :) Umarım yanılırım. Gerçi benim ara karar sadece ek muayene talebiydi.

Abiler ablalar; 30-01-2025 yılında başvuru yaptım şimdi ekran "Çalışma Gücü Kaybı Tespit (5510 S.K. 28/5 Md.) Talebiniz" MALÜLİYET SONUÇ. yazıyor, ne yapmam lazım ? ayrıca Kalp hastalıklarından tek hastalıktan %44 raporum var, formda bir sürü kişi bir şeyler yazmış kafam karıştı emeklilik için. acaba umut var mı ? Emekli olabilir miyim.

@samedo99, sisteme askerlik bilgisini de girmişler cok gerekli birsey degil ama talep üzerine gidiyor işleminiz muhtemelen ben oyle anladim bir sonraki aşamadaki yer bunu görmesi icin yapılıyor olabilir

Her bölgenin sağlık kurulunun talebi produsur ilerleyişi değişiklik gösteriyor gözlemlediğim kadarı ile

@Osman19, sonuc olarak sevk edildiniz mi ? o günden bugüne hic ilerleme veya aranma olmadı mi? Rapor verdiniz mi ? Verdiğiniz rapor yeni tarihli mi ( son 6 aylık )? Bu kadar süreçte mutlaka bir ilerleme olmalıydı

@Osman19, daha önce herhangi sevk oldunuz mu basvuru sonrasında durum bildirir raporu istendi mi sizden ? 6 aylık rapora göre mi bu aşamaya geldi ? Açıklama kısımları görünmediği için birsey diyemeyeceğim tabiki SGK ile görüşün en sağlıklısı bu bizim ki tahmin olur sadece

@Manemm,

Yok abi direk gittim ben emeklilik başvurusu yapacağım dedim ocak 20'lerde sanirim SGK'dan beni hastaneye sevk ettiler hastaneden heyete girdim sonra beni aradılar daha önce geçirmiş olduğum ameliyatımın raporunu istediler adını hatırlamadım şimdi ondan sonra askerde aldığım raporu istediler ondan sonra arayan soran olmadı bugün forma kontrol edeyim neler var neler yok diye girdiğimde gördüm bu takip sistemini. Yani beni ikinci muayeneye ya da arar karar vs hiç arayan soran olmadı.

Şimdi sizce tahminen kaç gün kaldı ? İlk başvurum 28 Ocak... :) Bunlar ara karar muayenesi evrağını teslim ettikten sonra son hareketler.

11/04/2025Tespit - (İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 3.EMEKLİLİK İŞLEMLERİ ( MALULLÜK)Giden Evrak Kayıtlı14/04/2025 9:07 AMBSK DOSYA GÖNDERİMİ
11/04/2025Tespit - ( İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜGelen Evrak Kayıtlı14/04/2025 9:42 AMBSK DOSYA GÖNDERİMİ
11/04/2025Tespit - İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET)Gelen Evrak İşlemde

@Osman19, benim tahminim işlemleriniz devam ediyor tespit olarak maaş bağlama işi uzun sürüyor 2 3 ayı bulabiliyor yarın görüşün bizede bilgi verin insaallah olumlu gelişmen olur

@Osman19,
benim anladığım kadarı sonuç çıkmış gibi görünüyor 3 gün içinde size sms gelecek yada siz gidin oraya büyük ihtimali tahsis numarası verecektir ve eğer şuan çalışıyorsan size çıkış evrağı verecek onu iş yerine götürüp işlemleri yapacaklar sonra e-devlete düşecek

@Freedomm,

merhaba ;
işyerinden çıkış yapıldıktan sonra tekrar sgkya bildirimde bulunacak mısınız?
Yoksa iş yerinden çıkış yapılması son adım mı oluyor?

@Osman19,
Dostum hastalığın ne yüzden kaç öğrenebilir miyim

@dmndmn,
Merhaba tekrardan ben bayram öncesi ara karar evrak tamamladım sağlık kuruluna gitti şuan halen dosya orada işlemde maalesef en yavaş ilerleyen yer sağlık kurulu büro işlemleri oluyor sizin 15-20 gününüz var bence

08/04/2025
Tespit - (———//——ANKARA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (KOCATEPE SSGM)*SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış14/04/2025 2:01 PMDOSYA KURULDA

Son durum dosya kurulda diyor sağlık kurulana 10 nisanda dosyam sağlık kuruluna sevk edildi 14 nisanda sağlık kurulunda diye dys ekranı görünüyor

Üst Alt