Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@aligumus, Bana Sgk'dan red geldi. İtirazda bulundum. Dys takip sisteminde bir kaç birşey yazıyor ama maluliyet red falan yazmıyor. Sonucu kendim sgk'ya gidip öğrendim. Demek istediğim sgk'ya gitmesem dys'yi takip etsem bekleyip durucaktım.

@limi1, aldıkları maaşları gerçekten haketmiyorlar. Sonuçlanmış rapor olduğu halde dys'ye girip daha bir açıklama notu bile giremiyorlar.

@canveli1,

Ne kadar süre beklediniz ara karar sonrasını bekliyorum suan 1 ayi geçti. Gelen evrak kaldırılmış yaziyor ama sonuç muamma. Sgk aradım onlar kurulda sosyal diyor. 5 şubattan beri bekliyorum. Ara karar sonrasını yeni basvuru olarak kabul ediliyor heralde. Ama zaten bu insan 1.5 ay beklemiş ara karar çıkmış 1 ay hastane ile uğraşmış daha neyin kurulu sil baştan. Delirmemek elde degil

@joono,

Bana ikamet edilen yerden basvuracaksiniz dendi bende ordan başvurdum ama birkaç arkadaş da işyerimizin bağlı olduğu yere başvuru yapmış daha bu iş için kimse tam bilgili değil varya yemin ederim Allah'a emanet gidiyoruz 😀😀

@limi1,

Ben 28 ocakta sevk yazısı almıştım. Kurula 12 Şubatta çıktım. Artık günde bir defa bakıyorum. Haziran ayına kaldı sanırım. Bir arkadaş 5.aya girecekken sonuçlandı diye yorum yazmıştı. Ben de artık Haziran 20'sini yeni hedef olarak belirledim :) Yemin ederim ret verseler dahi huzur bulacağım. Dosya 3.şubeden 17 Nisanda bölge sağlık kuruluna gönderildi. BSK 6 mayısda gelen evraklar arasına aldı. Sanırım 1 ay veya 20 gün orada bekler.

Hastaneye sevkten sonra hastanede rapor doktor tarafından ıslak imzalı gönderilmiş bj şekilde kabul ediliyormu? Sistemden gitmemiş görünmüyor???

ben ne ikamet ettiğim ne de iş yerimin bağlı olduğu yerden rastgele bir ilçe müdürlüğüne girip başvurdum.

memur formları verdi, doldurdum. tekrar bilgisayara giriş yaparken benim e-devlet'ten yaptığım başvuruyu gördü.
başka bir ilçe o başvuruyla işlem yaptığı için bilgisayara girişi bıraktı ve işlem yapan müdürlüğe yönlendirdi.

kişisel görüşüm ikamette, çalışılan işyerinin bağlı olduğu da çokta önemli değil,
herhangi bir müdürlükten başvuru yapılabiliyor.

Üst Alt