Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@cfylmaz,

İyi de bu test genelde anlaşılamayan göz hastalıklarında yapılıyormuş ve bebekler'de genelikle. Sizin verdiğiniz Engelli Raporunuz'da zaten size bir teşhis konulup ona göre bir puan verilmiş olması gerekiyor.

Sanırım adamlar sizin Engelli raporunuz'da yer alan hastalığa inanmayıp birde bu testin sonucuna bakmak istiyorlar sanırım :D Komedi

@cfylmaz inanmıyorum yahu sizin hastalığınız gayet net daha neyi sorguluyorlar zamanında hafif parmağı eğri olanları bile emekli ettiler şimdi gerçekten malul olanlara bin dereden su getirtiyorlar. Benim eşimin de retinitis pigmentosa dan dolayı iki gözde de körlük dediler.3 ay oldu hala bekliyoruz oct de zaten neyin ne olduğu çok net belli ama sanki bize de ek muayene isteyecekler gibi geliyor. Marmara üniversitesinde sadece varmış flaş erg midir nedir.ek muayene veriyorsun sen kağıt yaz insanlar randevu bulamıyor 6 aydan önceye.en azından kurum talepli olunca o kadar süre bekletmesinler ama yok illaha insanları bir bezdirecekler.ama yasa çıkarıcılar kendi çıkarları olunca nasıl herşeyi hızlı hızlı tatlı tatlı ilerletiyorlar.

@zeytin81,
Ne yazikki öyle birde Kartal sehir hastanesinde varmis ama 2 aydan once sira zor diyorlar . Ozelde 15-20 bin verip yaptirip hekimime verecegim. Sonuc
Ta hekim raporu isteniyor

Ne yazık ki bazı kullanıcıların daha önce yazılanları hiç okumadığını görüyorum :)

Burada paylaşılan bilgileri biraz vakit ayırıp okumak lazım. Ben bu sayede belki de 1-2 ay kazandım :) SGK görevlilerine kalsa 2008 öncesi SGK'sı başlayanlar dahi sigortalı çalışamayacaktı :)

arkadaslar red yazısı geldi bana itirazda bulundum bu sekilde red yazısı gelipte itiraz edip emekli olan var mı

ankilozon spondilit diyabet 01.03 de basvuru yaptım 21.05 de karar cıkmıs ssk ya 27/05 de giderek ogrenebildim dys de görünmüyor

4 ay bitti 5. ay dosya hala saglik kurulunda nasılsın bir is bu anlamadim ara karardan sonra iki ay geçti. Cimer yazıyorum,170 kayıt oluşturuyorum, sgk ariyorum hep aynı cevap bıktım ruhum darlandı artik

Arkadaslar

Ara karar sonucu Sehir hastanesindee sevk alabiliyormuyuz kabul oluyormu bilen yapan oldu mu

@cfylmaz, araştırmaya aldırın alın devlet hastanesi ile uğraşmayın tetkiklerde bazen. Problem oluyor sonra tekrar ara kararla eksik bilgileri talep ediyorlar araştırmada bu genellikle sorunsuz oluyor

Bölgeden bölgeye değişebilir ben Büyükşehirleri örnek vererek böyle söylüyorum

Keşke hastane yerine bu devlet dairelerindeki memurları dövseler.
@Manemm,
Askerlerin gittiği hastanelerden de kaçın. :) Çok sıra oluyor.

Bu konuyu kim adım adım sgk süreci diye yazmış ?

-15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların bekleme destanı
-15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım bezdirilme süreci
- 15 ocak...... adım adım mağdur edilmesi

vb. diğe düzeltelim.

Kadıköy SGK'den cevap bekleyen dosyanızın aşaması il sağlık kurulundaysa maltepe SGK'ya mail atın.

@cfylmaz,

Eğitim ve araştırma hastanesi birde üniversite hastaneleri

Benimki hergun başka bir saçmalığa doğru gidiyor 😃 hastane ile SGK arasında bir iki km yol var 15-20 gündür hastane evragi SGK ya ulaşmamış neymiş elden gönderiyormuş😄 ya kardeşim adam yürüyerek gitse bir saatte götürür bunlar nasıl iş yapiyorlar

Kadıköy SGK, il sağlık kurulunda dosyası olanlar aşağıya mail atsın

maltepesgm@sgk.gov.tr

Ayrıca alışma bakanının sitesinde kendi info uzantılı mail adresi var. Mail atarken onu da bilgiye ekleyin. Onu ben yazamam internetten bulun bir zahmet :) Bakan maili yaymak gibi iş gelmesin başıma.

kaç aydır beklediğinizi vb sorunlarınızı yazın. Bir de sizin için iletiyorum lütfen agresif, hakaretramiz kelimeler kullanmayın. Haklıyken haksız olmayalım.

@dado84,
tek hekim raporuysa e devlette görünür. çıktı alıp dosyaya elden ekletebilirsiniz. Bir yakınınız da götürebilir. Benden evrakı teslim ettiğimde kimlik sormadılar.

Bugün SGK'dan aldığım sevk yazımla birlikte eğitim araştırma hastanesinde randevuma gittim. Hastane "Sağlık Kurulu Merkez - Engelli Heyet" olarak aldığım randevumu hatalı aldığımı, bu sebeple de işlem yapamayacaklarını belirtti. Doğrusunun "Sağlık Kurulu Merkez - Genel Heyet" olması gerektiğini iletti. Bu noktada randevuma saatinde gitmem sebebiyle randevuyu iptal edemedim, haliyle yeni randevuyu da 15 günden önce alamadım. Öncelikle söyleyeyim SGK bana sağlık kurulu olarak randevu almamı söyledi. 182 ile görüştüğümde ise bu konuda destek olamayacaklarını söylediler. Binbir sitemle telefonu kapattım artık. Bu işin sebebi ortada, en büyük gider kalemlerinden biri SGK olunca bir şekilde bizi süründürerek işi yokuşa sürüyorlar. Yeni randevuyla birlikte şayet kurula girebilir, SGK'ya da değerlendirme giderse emeklilik durumunu öğreneceğim.

@dado84,
Kaç defadır yazayım dedim. Yok diyorum zaten biliyordur. Bu sefer böyle oldu pardon

Oldum olası bilgisayar hataları için format at diyenlere sitem ederdim. O duruma düştüm :)

Üst Alt