Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@güllerin efendisi,
Kardeşim sen napiyosun nasılsın o numaradan alıyordum bilgiyi geçende ordaki verdi bunu ara direk çıkana söyle dedi ama hemen TC istedi hemen söyledi evrak kurulda dedi

@dado84,

Ben hep sonu 34 ile biten numaradan ulaştım İyi kardeşim benim dosya pazartesi günü buraya ulaştı bagkur,dan prim vardı benim ordan yazı geldi müdürlerin imzasını kaldı araya yılbaşı girince müdürler izne çıkımış müdürlerin imza atmasını toplu ödeme alacağım bu arada

Arkadaşlar bir sorum olacak. Diyelim ki işlemleri tamamladık. SGK 'da dedi ki git işten çıkışını al, emekliliğini başlatalım. Ama biz işten çıkışı ertelemek istiyoruz , 4-5 ay daha çalışayım diyebiliyor muyuz. İşten çıkış yapmanın bir süresi var mı ?

@deco53,
Olabilirsin ama bence bekletme derim her an yasa değişiyor ve sgk girişiniz 2008 öncesi ise hafif yada orta düzeyde emekli olabilir denilir ise emekli olup tekrar çalışabilirsin

@güllerin efendisi,

Raporda aşağıdaki gibi tanı koyuldu. Sağ elimi nerdeyse hiç kullanamıyorum.

SAĞ DİRSEK ESKİ KIRIĞI VE OPERASYON SEKELİ, EL BİLEĞİ EXTANSİYON
KONTRAKTÜRÜNDE EL PARMAKLARI FLEKSİYON KONTRAKTÜRÜNDE, BAŞ
PARMAK FLEKSİYON KONTARKTÜRÜNDE VE AKTİF EKSTANSİYON YOK. SAĞ ÜST
EKSTREMİTE ATROFİK. TABLO 4.2A; %60

@Mehmet005 Hangi günler arası işte sonradan muaf oldum ben
Her gün ve her saat işlem yapabiliyorsun.
E-devlete askerlik borçlanması yaz,orda borçlanmak istediğin gün sayısını yaz.
Borçlanmak istediğin günleri mobil bankalar üstünden yatırırsın.
Ben öyle yaptım.
Bu işlemlerini dys' de görebilirsin.

Üst Alt