Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 işe ilk girişim ve %45 raporla emeklilik şartlarım nedir?

denizmm

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
97 ssk girişim var toplam 3291 ve bagkurdan 468 gün..
Daha önce şahsen başvuru yaptığım 2017 de aldığım sürekli % 45 oranında kronik hastalıklarımdan raporum var ..
Bugünde ssk lı olarak işe başladım.ama şimdiden zorlanmaya başladım bile ..
Sorum şu nasıl bir yol izlemem lazım arkadaşlar ki erken emeklilik için..
Cvp veren herkese şimdiden tesekkürler..

Şahsen aldığım raporum bir işe yararmı en kafama takılan soru bu ??yoksa herşeye yeniden mi başlamam lazım [emoji22]

iyi aksamlar bence isyerinde calıstıgınıza iliskin yazı ile tekrardan basvuru yapmanız lazım istanbulmu

Evet istanbuldayım ne yazısı almam lazım onu anlayamadım ..[emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vatan caddesı engelli birimine gidip sevk almanız lazım fakat gitmeden hasteneden randevu alıp gıtmenız lazım bide isyerinin doldurması gereken bi belge var onuda goturmeniz lazım

Yanii herseye yeniden mi başlamak lazım aman yarabbiii [emoji2957][emoji2957]

bireysel basvuruda olabılır ama garantı olması icin vatan caddesıne basvuru yapmanız sızın ıcın daha ıyı olucak ankaradaki sürec uzun zaman surmekte

dedegim gibi isyeri yazısı isyerinde calıstıgınıza istinaden kase ve imzalı hasteneden randevu kinlik fotokopisi ile vatan caddesıne basvuru

Cok tesekkür ederim..işten ikide bir izin almakda sıkıntı yani daha bismillah bir gün oldu derler offf offf buda ayrı dert..

Çok ilğinç engelli kartım var aile bakanlığı tanıyor beni her haktan yararlanıyorum ama devlet emekli etmek için tekrar en baştan yap diyor..
Garip değilmi ?? hadi ben iyi kötü kendimi götürüyorum ama ya daha kötü durumda olanlar varr..
Rabbim hepimizn yardımcısı olsun..

Birde önce ben sahsen aldığım raporla başvuru yapacam en azından 1 2 ay gectinde sonra olmadı dediğiniz gibi yapayım hakkım olanı alana kadar bırakmam peşlerini..[emoji16]

@rist53
Tesekkür ederim

Ufukalp

Gercekten mii ozaman daha güzel bir haber benim için [emoji120] cok tesekkür ederim..

Ufukalp

Teseklürler indirip okuyacagım..umarım hersey gönlümüzce olur..saolun varolun

@Ufukalp

Şimdi aklıma geldi ben bu raporu daha önce sosyal yardımlardan yararlanıyım diye almıştım [emoji853] ayy olırmu kii ..rapor yanımda değil diğer evimde o yüzden suan muallakta kaldım..
75 doğumluyum buarada 97 7 ay ilk ssk girişim

Birde doğum borçlanması yapsam bana ne katkısı olur acaba

Ben özel mesaj neden atamıyorum acaba?

sizin yapmanız gereken herseyi yeniden yapmak dün yazdıgım gibi

sizin yapmanız gereken herseyi yeniden yapmak dün yazdıgım gibi
Çok tesekkür ederim..Sanırım öyle az önce alo 170 aradım ve raporu önce vergi dairesine götürüp göstermem gerektiği eger kabul edilmezse herseye yeniden başlamam konusunda bilgi aldım..[emoji87][emoji86][emoji85]
Şu raporu alana kadar cok uğraşmıştım sil baştan yenidennn başlamak ağır geliyor..

denizmm
Elinizdeki rapor vergi indirimi için geçerlidir.
Doğum borçlanması size prim gün sayısı kazandırır.
Sigorta süresi yönünden zaten sıkıntınız yok.

Özel mesaj konusunda ayarlarınızı kontrol edin, çünkü baktım size de atılamıyor.

Ufukalp

Tesekkürlerr ..ufuk bey dediğiniz gibi önce elimdeki raporla başvuru yapayım artık duruma göre hareket ederim..
Buarada ayarlara baktım ama bulamadım tekrar ayarlara bakayım..

vergi indirimi belgenizi almanız lazım bununda yolu isyerı yazınız ve vatan caddesıne vergı daıresıne gıtmenız

rist53

İnşallah bu hafta içi gidip önce elimdeki raporu sorayım geçerlimi değilmi ??
Aksilik olur diye simdiden sağlık kurulu için randevu almalıyım ama hangi hastaneler gecerli listesi sizlerde varmı ?

rist53
Hatta raporda sıkıntı olmazsa 160 gün eksik günümü doğum borçlanması yapar bir an önce kapatırım bu olayı [emoji120] inşallahh

randevu almak icin aradınızda size yardımcı olup yönlerdirme yapıyorlar yetkili saglık kuruluna

@rist53

[emoji120] cok saoll ama bir gidip geleyim vatana..ya gerçi neden vatan ben anadolu yakasında bu işi yapamıyor muyum anlamadım

Hatta ben kaynarca ssk ya gittiğimde böyle bir kagıt verdiler
83ec7f939e7cb84a8a65943d61a5c4e8.jpg

vergi indirimi almanız lazım bunuda vatan caddesıne gıtmenız gerek anadolu yakasında olmuyor

Anladım [emoji120] tam..ilk iş vatana gitmek..

siz elinizdeki rapor ve isyeri calısıyor yazısı ile bi deneyin gidip basvurun vatan caddesine eger kabul ederlerse raporunuzu vergi indirimini alırsınız aldıktan sonra gerısı kolay zaten

[emoji87][emoji86][emoji85] umarım bir aksilik olmaz cünkü az bir gün eksiğim oluyor ya onuda doğum borçlanmasıyla kapatırım diyorum..inanın işe gidip gelmek bile başlı başına stes..

zaten evraklarınızın ankaraya gidip gelmesi üc ayı buluyor az bi acıgınız kalır pirimlerinizden merak etmeyin

zaten evraklarınızın ankaraya gidip gelmesi üc ayı buluyor az bi acıgınız kalır pirimlerinizden merak etmeyin
O kadar uzun sürerse hadi atıyorum vergi indirimi aldım o zamanda eksik günüm dolmasını beklemem lazımm değilmii emekli olmam için

dogum borclanması yapabilirsiniz diye biliyorum ama tam emin deyılım vergi indiriminiz gelince sorarsınız kaynarca gidip hayırlısı olur insallah

Üst Alt